Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
188
Favori
65.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    baseus dan 3 kablo aldım 2 ay olmadı hepsi pert.BlitzWolf dan şaşma.pahalı diyosan ne alırsan al :) hiçbiri dayanmıcak.
  • Valla harika konu.Native Union ve Anker Powerline kablolar arasında gidip geliyor ben de.Yurtdışından almayacağım.10-15 lira için beklemeye gerek yok .



    Bakalım Native Union Apple sitesinde var.Anker Powerline ise daha uygun.Apple ile uyumlu sertifikali falan..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Native unioni 2 senedir kullaniyorum, cok cok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim. Hemen her kilifla da uyumlu. Ankerin falan native union kablonun yanında esamesi okunmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli olduğunu okumuştum da bu derece olduğu süpriz geldi.Pek yorum yok kablo hakkında.
  • Konuyu bir güncellemek lazım hem de TYPE C but kadar artmışken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolarda öncelikli amaç dayanıklılık olmamalı. Neden? En sağlam kabloyu aldım, evde küçük oğlum koştururken takılıverdi, ligtning ucu telefonun içinde kalacak şekilde koptu. Şükürler olsun çocukta bişey yok, kablo ucunu da pense ile çıkardım telefondan, o da sağlam ama kablo pert. Kaza olmasa daha yıllarca kullanırdım. Ama oluyor işte, insanlık hali, o yüzden size tavsiyem önceliğiniz, sağlıklı şarj veren MFI lisanslı kablo seçmek olsun. Apple'ın orijinal kablosu bile malum, mısır patlağı gibi açılıyor uç kısımlardan. Apple harici lisanlı kaliteli birçok marka var internette, bu konuda da çok yazıldı. Onlardan kesenize, zevkinize göre seçersiniz. Bu kapsamda 5$ a da kablo var 15$ a da.

    Bu arada Type C kablo ihtiyacı olan Joybuy sitesine baksın, Ugreen çok kaliteli 1mt-2 mt kablolar 1-2 dolara satılıyor sürekli (ücretsiz kargo). Başka kaliteli markalar da var orada, bakarsınız. Ama ilk tavsiyem Ugreen, cidden çok güzel, 10 tane almışımdır şu ana kadar. Link aşağıda
    https://m.joybuy.com/3291627.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 3 Eylül 2018; 15:47:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mi6 için eski g2'min şarj aletini kullanıyordum fakat bugun ömrünü tamamladı,Ugreen'nin hızlı şarj özelliği olmayan 2.1A'lik şarj cihazını sipariş verdim bugun.Hızlı şarj bence uzun vadede verimli birşey değil,acil ihtiyacım olduğunda kendi şarj cihazıyla şarj ediyorum.
    https://www.aliexpress.com/item/Ugreen-5V-2-1A-USB-Charger-for-iPhone-X-8-7-iPad-Fast-Wall-Charger-EU/32850255196.html
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sanırım linkte gösterdiğiniz ürünün Micro USB girişli olanını alacağım. Daha önce Joybuy sitesinden alışveriş yapmadım ama Aliexpress'e göre fiyatlar daha uygun gözüküyor. Bu arada bir de bildiğiniz Quick Charge 3.0 destekli kaliteli bir adaptör tavsiyeniz varsa almak isterim.
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Yine aynı siteden Ugreen marka şarj cihazlarından gönül rahatlığı ile alabilirsniz. Ayrıca Tronsmart, Anker, Aukey, CRDC markaların şarj cihazları da oldukça kaliteli ve sağlamdır. Amper çıkışları gerçek ve sağlıklıdır. QC2 ve QC3 arasında çok büyük farklar yok, ama fiyat farkı bariz, ben açıkçası beğenirsem QC2 alıyorum, hiç sıkıntı çekmedim. Bunun haricinde bir tavsiyem daha var, kağıt üzerindeki özelliklerine göre seçmeyin bu cihazları, cihazın üzerinde marka mutlaka yazsın. Ben bile yıllardır bu tür şeyler alır satar kullanırım yine de tufaya düştüm. CRDC markasını çok beğenirim, AE deki resmi mağazasında beyaz bir şarj cihazı gördüm 3 portlu QC3, fiyat çok uygundu, resimlerde cihaz üzerinde marka yazmıyordu ama resmi mağazadır güvenilirdir gerçek CRDC ürünüdür dedim aldım. Bir geldi, bildiğin markasız OEM şarj cihazı, teknik özellikler tutuyor ama şarj sağlıklı gelmedi bana. Belki bilirsiniz, dandik şarj cihazını telefona takılı iken kullanınca, telefon bir garip davranır, bu da işte öyle. Sonra zaten AE yi bi araştırdım, aynı markasız cihaz birçok farklı mağazada 3-5$ gibi fiyatlarla satılıyormuş, birebir aynı cihaz. Dispute da açtım ama AE gözle görülür bir kusur olmayınca kabul etmiyor, attım çöpe cihazı. Bu sorunun nedeni topraklamanın eksik veya hatalı yapılmasıdır. Kaiteli markalarda bu kontroller tam yapılır, bu sorunları asla yaşamazsınız. Dandiklerde olayı bilmeyen insan şarj yapıyor der geçer, ama bu şekildeki şarj hem bataryaya hem telefona uzun vadede zarar verir. Min 1500-2000TL lik telefonunuza cimrilik yapmayın, er geç başınızı ağrıtır. Biraz fazla verin, içiniz de kafanız da, cihazınız da rahat etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Dikkate alacağım.
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan oldumu yorumlarda değerleri ölçülmüş bi sıkıntı göremedim



    http://s.aliexpress.com/BfaIfIrm?fromSns=Copy to Clipboard

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Hocam kargolar ne kadar sürede geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _kartal_07 _ kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketine göre değişiyor, takipli kargo olursa 20-25 gün, takipsiz kargolar ise bazen 45 günü bile buluyor. Düşük bir ihtimalle, takipsiz kargoların kaybolma durumu da olabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tablet ve redmi pro telefonum ile xiaomi powerbank şarj etmek için bir cihaz önerirmisiniz 5 - 6 dolar civarında olursa sevinirim. 4 dolar kuponum var onun alacağım. tek port yada 2 port olabilir. biraz hızlı şarj etsin yeter. teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kablolardan 3 tane aldım .Kayıtlı posta ile 2 haftada geldi.Gayet iyi şimdilik.

    https://tr.aliexpress.com/item/TIEGEM-Micro-USB-Cable-2A-Fast-Charger-USB-Data-Cable-Mobile-Phone-Charging-Cable-for-Samsung/32854804633.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6f964c4dhbzJ2X


    ***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)

    ***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 21 Eylül 2018; 14:53:51 >




  • Kendi hazırladığım inceleme videoları








  • Manyetik kablo önerisi olan var mı? Mıknatıslı başlığı olanlardan.
  • özellikle Tronsmart markasının adı hiç forumda geçmemiş,
    bildiğim kaliteli kabloları var.

    en uygun da geekbuying satıyordu ama TR göndermini kapamışlar sanırım.
    belki everbuyingde vardır.

    şaşırdıgım nokta,
    bu markanın burda konusulmuyor olması
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.