Şimdi Ara

yurtdışına kargo gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,biz arkadaşlarla elimizde ürünler var,şimdi onu ebay gibi bir siteden satmak istiyoruz.

    ptt'nin kargo fiyatı çok belirsiz ve okuduğum kadarıyla herkese kafalarına göre fiyat çıkarıyolar bi çok seçeneği olduğu için.

    benim acelem yok kargom bir ayda da gidebilir,takip numarası olmalı,boyut olarak da en fazla bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde bir şey yollarım,bu kargo işini en ucuza nasıl maledebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papercut -- 7 Nisan 2014; 14:39:51 >



  • ptt'den başkası kurtaramaz seni hem bi git sor istersen sormaktan zarar gelmez özel kargolardan fiyat al eğer biraz atik olmazsan ebayden satış yapamazsın. hem satmak istediğin ürünleri neden uluslararası düşünüyorsun ki tr'de onları alacak meraklısı yok mu ?
  • http://www.ptt.gov.tr/index.dyn?wapp=postalServices_tr&id=4C3215F0-5362-423B-848A-0249D2ADC179&upId=60FDF571-5B51-49F2-A7A5-D6604D594EED&open=1&im=1

    Bunu göndereceksin.

    Gönderirken özellikle " Kayıtlı Küçük Paket " seçeneğini söylemeyi unutma geçirirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DSM

    ptt'den başkası kurtaramaz seni hem bi git sor istersen sormaktan zarar gelmez özel kargolardan fiyat al eğer biraz atik olmazsan ebayden satış yapamazsın. hem satmak istediğin ürünleri neden uluslararası düşünüyorsun ki tr'de onları alacak meraklısı yok mu ?

    var ama burda 25 liraya satmaktansa yurtdışına 25 dolara satmak daha karlı,tabi kargo olayını halledebilirsem.
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için buradan soruyorum,

    Almanya'ya bir koleksiyoner için ticari değeri olmayan hatta arızalı bir müzik seti göndermek istedim. Uygun olacağı için direk PTT 'ye gittim ve elektronik ürün göndermenin yassah! olduğunu söyledi memur. Özel kargo firmaları 250-400 TL arası bir fiyat çıkartıyor ama onlarda'da acaba bu taşıma parasını versen bile elektronik yasak mı ?
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    :) yasssah diyen görevli hayttan bezmiş durumda olanlardan mı ? Başka ptt şubesine git kutuya sar güzelcene öyle gönder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinless34

    :) yasssah diyen görevli hayttan bezmiş durumda olanlardan mı ? Başka ptt şubesine git kutuya sar güzelcene öyle gönder.

    Yurtdışı koli göndermini merkez PTT 'ler yapabiliyormuş sadece, bunlardan birine gittim ama zaten PTT müşteri hizmetlerini aradık onlarda elektronik eşya kesinlikle yasak dedi. Çünkü bunu bir açsalar herkes elektronik eşya ihracatı yapar önünü alamazlar, elektronik devi bir ülkeyiz sonuçta. !
  • Yurtdışı Kargo için en uygun fiyatları KargoGO'dan alabilirsiniz. KargoGO.com ana sayfadan ülkeye ve ağırlığa göre anlık fiyatları görüntüleyebilirsiniz. KargoGO koli veya evrak gönderilerinizi UPS, DHL ve FedEx firmalarını kullanarak yönlendiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.