Şimdi Ara

Yurtdışına yüzük göndermek istiyorum kargolar almıyor acil yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [size=3] Arkadaşlar bir ay önce nişanlım gelmişti beraber beğendiği bir yüzüğü almıştık ölçüsü tam gelmemişti o yüzden firmaya yollamıştık,nişanlım yurtdışına çıktı yüzük bende şimdi onu güvenli bir şekilde yollamak istiyorum.

    İki kargo firmasına sordum altın ve diğer değerli madenleri almayız dediler, Sonra biraz araştırdım bir kargo şirketinin müşteri hizmetlerini aradım, Derdimi anlattım tamam dediler 500 Doları geçmiyorsa vergi almayız dediler ama gittiği ülkede orada vergi verebilirler dedi, Tamam dedik veririz, Bu arada yüzüğün gerçek fiyatı 600TL. Faturası tarihi herşeyi mevcut.

    180TL istediler tamam dedim isterse 200TL alın yeterki gönderin bi baktım elime evrak verip imzalamamı istediler, Evrağı okudum eğer kaybolursa sorumluluğu bana aitmiş

    Bu ne iştir arkadaş ne ateşli silah yolluroyruz nede antika eşya gönderyoruz, Tamam dedim ben sonra uğrarım. Derdimi size anlattım işte arkadaşlar lütfen anlayan birisi yardım etsin buradakiler bilmiyor gidende biri yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambivalent -- 29 Ocak 2013; 19:20:54 >







  • Yurt dışı kargo gönderilerinizi, değerli eşyalarınız dahil en hızlı ve en uyguna KargoGO.com'u kullanarak gönderebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.