Şimdi Ara

Yurtdışında Eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Bildiğiniz üzere Fem Dershanesi yurtdışına öğrenci gönderiyor.Ben bunların yurtlarındada kaldım.Amacım fizyoterapi gibi bölümler ancak puanım tutcak gibi gözükmüyor .Rehber öğretmenimle konuştum denklik varmış ordaki üniversitelerle.Gitmemi önerir misiniz acaba? İlerde benden ne şekilde faydalanabilirler ? Sevabında yapacak değiller ya.



  • Kendi sahip oldukları kurumlardan birinde çalışıyorsun, orada okurken de yine kendi sahip oldukları yurtlarda kalıyorsun. Buralara yardım almak için giripte, çıkan kişi görmedim şu ana kadar.
  • Buraya bakabilirsin.

    http://www.eniyiegitim.net

    Yurtdışında başta Amerika, Avustralya, Kanada, ingiltere, Almanya ve Avrupa’nın bir çok şehrindeki ve bölgelerindeki tanınmış ve önde gelen özel kursların ve üniversitelerin resmi temsilciliğini yapmaktayız. Şirketimiz, eğitimlerini yurtdışında tamamlamış ve uzun yıllar yurtdışında yaşamış uzman danışman kadrosu ile, yurtdışında lisans, yüksek lisans veya dil eğitimi almak isteyenlerin ekonomik şartlarına en uygun olan programı belirlemekte, vize işlemlerinden uçak bileti teminine, havalimanında karşılanmanız ve kalacağınız mekanların ayarlanmasına kadar bir çok alanda hizmeti ücretsiz olarak vermektedir.




  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.