Şimdi Ara

Yurtdışında İngilizce Eğitim Hakkında Yardım Almak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba baslıktanda anlasılacagı gıbı yurtdısında ıngılızce dıl egıtımı almak ısteyen dusunen fıkır edınmek ısteyen herkes bana aklındakılerı sorabılır seve seve yardımcı olurum deneyımlerımı sızınle paylasabılırım cekınmeyın sorun



  • Amerikadaa ucuz kurslar var,ama turkiyedeki danismanlik sirketleri ucuz kursa danismanlik yapmiyor.

    Gidip amerikaya kendim mi yapayim kursa kayit?Yoksa bildigin ucuz kursa kayit yaptiran var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun nedeni vize işlemleri sırasında sıkıntı yaratmaması için oluyr genelde. Ucuz kurs dedıgın bızım tabırımızle merdıven altı kurslar da konsolosluklar sorun cıkartabılıyor. Turıst vızesıyle gıdıcksen kendınde orada gıdıp bulabılrsın ama bu amerıkaya gırecekken gorevlının kac gunluk vıze basacagına gore degısır. Genelde 3 aylık vıze verırler. ogrencı vızesıyle gıtmek ıstersen I20 belgenın olması lazım vızeye basvurmak ıcın bunun ıcınde bır okulla anlasmalısın kı okul sana o belgeyı gonderebılsın.
  • Hocam ben size planimdan bahsedeyim siz eksiklerimi soyleyin







    Kuzenim suan lise sonda 90 uzeri ortalamasi var. Ben ise universitede hazirliktayim lise ortalamam 83 lys siralamam ise 15bin idi. Kuzenim ve ben yazin (kuzenim mezun olunca) amerikaya gidip orda okumak istiyoruz. Asil sorun su ki ailelerimizin maddi durumu kotu ve bize para gonderemezler anca ucak biletimizi alabiliriz.



    Bizim dusuncemiz su sekilde gidip orda community college yqni 2 yillik universiteye girmek istiyoruz. Ucreti donemlik 3 bin dolar falan diye biliyorum. Tanidik orda yasiyor kredi cekebilir bizim icin. Bizim dusuncemiz o bizim icin kredi cekicek sonra her ay calisip ona odeyecegiz. Community college haftalik 20-25 saat calisma izni veriyormus bu arada sodyal guvenlik numaramiz var. Uber programina basvurup uber ile para kazanmayi dusunuyoruz. CC da zaten haftada 2-3 gun ders oluyomus. Kalan zamanda part time + uber ile calisip ucuz bi evde kirada yasamayi ve okulhn ucretini odemeyi dusunuyoruz. Okul ucreti aylik 500 dolar zaten.



    Ne dusunuyorsunuz bu konuda eksiklerim nelerdir?



    Edit: Avrupa amerikadan daha mi iyi olur? Dedigim gibi param yok ve ingilizce biliyorum. Almanca ogrenmek falan zor olur ayrica almanlar cok irkci diye duyuyorum surekli. Yasam asgari ucrete 2 kisi calisinca zor olmayan kirada kalip hayatimizi devam ettirebilicegimiz bir ulke var mi tavsiyeniz? 1.onceligim para 2.si yasam rahatligi 3.su ders zorlugu




  • Londrada uygun dil kursu var: London School of Commerce Dil programı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.