Şimdi Ara

Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bu konu hakkında biliyorum ki bir çoğumuz sıkıntı çekiyor, hele ki çabuk beğenemeyen kişiler bu konuda oldukça titiz ve aradığı ürünü Türkiye'de bulamıyor. Kaykay yapan arkadaşlarımız bu konudaki en büyük sıkıntı çekenler arasında ilk sıralarda.

    Ben bir sitede 1 adet ürün beğendim, sepete ekledim ve ne göreyim Türkiye'ye gelmesi için ayakkabının 2 katı para ödeyeceğim. Ayakkabı 50 dolar iken bana maliyeti 100 dolar oldu. Fakat şöyle bir durum var doğal olarak 10 adet ayakkabı alırsam kargo maliyeti 1 ürün aldığımdaki kargo fiyatı neyse o. Ee haliyle bizde umudumuzu kestik derken aklıma böyle bir fikir geldi ki o fikir aşağıda belirttiğim gibi;

    -Aranızda aşağıda belirttiğim ayakkabılardan 1 tanesi bile alacak olan varsa benimle iletişime geçsin. Böylelikle 10 kişi olduğumuzda 50 doları 10'a bölersek kişi başı 5 dolar maliyeti olacak. 50 dolar vermekten iyidir.

    Daha bir sürü model var arkadaşlar ilgilenenler mesaj atsın ve kargo ücretini 1 kişi ödesin 10 kişi yararlansın. Tabii ki 10 kişi arasında para toplayacak ve sadece 1 kişi ödeyecek bize kargo maliyeti az olacak.


     Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN) Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN) Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN) Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN) Yurtdışındaki ayakkabıları Türkiye'ye getirtme (özellikle KAYKAY'CILAR GELSİN)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.