Şimdi Ara

Yurtdışından Gelen Drone Hakkında Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://tr.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_345149.html

    Linkteki drone yurtdışından geldi hediye olarak. Öncelikle herhangi bir izin almak gerekir mi?

    Piller şiştiği için pil almam gerekiyor. Pilin görüntüsünü eklerim birazdan.

    Drone ın altında kameranın takılı olduğu yerde bir soket daha var. Boşta duruyor ve WIFI yazıyor. Android telefondan kontrol için midir. Eğer öyleyse oraya takılacak parça nedir. Ne bulabiliriz. Kendi ekranını taşımamak kullanışlı olabilir. Teşekkürler iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 1 Ekim 2019; 14:18:56 >







  • Yurtdışından Gelen Drone Hakkında Yardım..

    Kendi bataryası bu. 3.7V 600mah. Boyutları da 8,5 mm x 25 mm x 44 mm. 17,6 g ağırlığında.

    Batarya ile merak ettiğim şey 1.400 mah yada 1.200 mah değerinde batarya alıp taksam sorun yaşar mıyım. Tabi bu bataryalar da 28,5 gr ağırlığında. Ağır gelip dengesini bozar mı? Uzun süre uçuş yapsın derken yanlış bişey de yapmayalım.
  • Yüksek mah aynı voltajlı batarya kullanabilirsniz.Tabi çok da büyük olmasın, zaten büyük olursa batarya haznesine de sığmayacaktır.Dikkat etmeniz gereken nokta ise bataryanın üzerinde c değeri yazıyor ise o c değerinde batarya kullanmanız.C değeri ni google da araştırma yaparak bulabilirsiniz.Kayıt yaptırmanıza da gerek yok.Bahsettiğiniz konnektör yeri ise wi-fi kamera bağlantısı için.
  • muratilmaz kullanıcısına yanıt
    C değerine dikkat ederim. 850 mah batarya aldım ama kendi orj 600 mah bataryası daha uzun uçuş süresi veriyor. Batarya yeri uzun ama 850 lik biraz sıkışıyor gibi. 6 7 dk uçuyor. Bataryalar da yarım saatte doluyor. Prizden çıkarıp takıyorum 3 4 defa ancak o şekilde uçurabiliyorum. Bunu yapmazsam ev içinde tavana kadar çıkıyo sonra yerden 1 karış mesafede uçuyo:) 1.200 mah alsam C değerine dikkat ederek daha uzun süre uçar mı?

    Wifi kamera olayı sanırım cep telefonundan bağlanmak için. Kendi ekranını taşımamak için. Peki oraya nasıl bir parça takmak gerekiyor.

    Teşekkürler ilginiz için.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    600 mah bataryanın 850 ye göre daha uzun uçması enteresan olmuş.🤔Büyük ihtimal tam şarj olmadığı için öyle bir sonuç vermiştir ve sizde tahminimce kutu içerisinden çıkan usb li kablo ile şarj etmeye çalışıyorsunuz.Bu tarz kablolarda sağlıklı sarj etmez.Size bu işle daha sonra uğraşacaksanız bir balance charger diye geçen dengeli şarj aleti lazım.C değerine dikkat ederek daha yüksek mah değerli batarya takmanız=daha uzun uçuş süresi.Yardım edebilmeme sevindim.
  • Evet kendi kablosu ile:) Tmm onu araştırayım. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.