Şimdi Ara

Yurtdışından PDA-Smatphone almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aralık ayında kısmetse almanyada olacağım. Ordan gps wifi gibi özellikleri olan bir pda veya aynı zamanda telefon özelliği de olan bir ürün almak istiyorum fakat birkaç sorum olacak yardımcı olursanız minnettar olurum...

    1-Acaba şu eve dönüşte almanyaya ödedeiğimiz vergiyi rahatlıkla tax free noktalaından alabilirmiyiz(bir arkadaşım italyada bazen vermiyorlar demişti, ama almanyada olur mu ki?!)
    2- Eğer gsm özelliği olan bir ürün alırsam Türkiye'de kullanıma açmak için ankarada nerde kırdırabilirim yahut kendim nasıl yapabilirim
    3- Bired büyük ihtimalle biliyorsunuzdur çok özellikli telefon ve pdaları DT veya O2 gibi kominikasyon şirketleri çok uygun fiyatlara sanırsam "anlaşma"larla satılıyor. Almam uygun olur mu? Bir bağlayıcılığı var mıdır?
    4- Son olarak bütcem biraz kısıtlı sayılır. Fiyat olarak (almanya vergisi dahil) 400€yu geçmesin istiyorum. Acaba önerdiğiniz ürünler nelerdir?

    Pek bilgili olmadığım için sorumlarım garip olduysa kusura bakmayın ama benim durumumdaki başka arkadaşlara da yardımı olacağı kanısındayım. Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim...







  • Bende gecen hafta aldim almanyadan ama ebay dan.

    1- Vergiyi geri alabiliyorsun. ((ben aralikta cikicam almadim)
    2- Kirdirman sart degil cikis ve giris yapmis bir pasaportla sanirim yilda 1 tane (sayidan emin degilim) 10-15 ytl ye kayit ettirebilirsin. Pasaportun senin olmasinda gerekmez.
    3- Sirketler 1 yada 2 yil gibi anlasma yapiyor bu surede aylik sabit bir fatura odemen lazim bu nedenle avantajli degil daha pahaliya gelir.
    4- Htc p 3300 vardi saturn magazasinda sadece teshirdeki urunu 400 euro ya satiyorlardi. Ama o fiyatin pek altina gsm ozellikli ve gps ozellikli yok gibi.
  • verdiğin cvp için çok teşekkür ederim yoğun olduğum ,içn bir süredir giremedim. Ayrıca konunun da pek ilgi görmediği apaçık ama yardımı dokundu deiklerinin sağol!!
  • unluck olarak HTC Tytn II alabilirsin muhteşem cihaz kırdırmana gerek kalmaz buraya geldiğinde 1 pasaport ve 5 ytl karşılığı kayıt ettirirsin son dönemin en muhteşem cihazı başlıkkarda var inceleyebilirsen iyi olur.
  • Ancak girebildim foruma cvp için teşekkür ederim fakat tytn2 biraz tuzlu gibi yahu pahalı geliyor bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.