Şimdi Ara

Yurttayım wireless modem kullanamıyorum (yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hiç modem kullanmadan internete bağlanabiliyorrum. yane direk ethernet kablosu ile bağlanabiliyorum. ancak wireless modem kullanmak istediğim de arama yapıyorum modemi buluyor internete de giriyor 1-2 dk boyunca istediğim her siteye girebiliyorum ondan sonra hiç bir siteye giremiyorum. ama hala internete bağlı gözüküyor. sorun modemin ayarlarındamıdır? çünkü modemi ben istanbuldayken evde kullanmıştım. yardım edin?



  • pek anlaşıylmıyor yaptığın sey ama yanlış sa düzelt.

    senin odanda ethernet kablosu var ve bu sayede internete girebiliyorsun. sen tutup bu etherneti wireless modemin portuna mı takıyorsun kablosuz hale getirmek için. buraya kadar doğru mu anlamışım.

    elindeki alet access point görevi yapabilmeli. normal wireless modem ile senin iş olmaz. elindeki modemi de bilemiyorum ama normal modemle olmaz. normal etherneti kullanarak bağlan
  • EVET doğru anlamışsınız. modemim linksys wag200 g vede access point özelliği yok. :(

    peki ya neden modemi kullanmaya çalıştığımda bir kaç dk internete bağlı kalıyor.
  • onu bilemem ama özelliklerine ben de baktım bridge özelliği olan bir alet deil. elindeki ethernet ile kullanmak durumunda kalacaksın. yada para harcayacaksın. ama switch gibi bi yerden geliyorsa net ki büyük ihtimal öyledir access point ile sorun yaşama ihtimalin var. ben switchten aldığım etherneti access point ile kullanırken çok sorun yaşadım ve şu an bıoşta duruyor cihaz. direk bağlanıyorum.

    bence masraf yapmak yerine kablo ile kullan
  • artık mecburen öyle yapıcağız.ilgin çok sağoll.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.