Şimdi Ara

%100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
12
Favori
11.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tasarımı güzel italyanlardan almadıkları belli kendi tasarımları dır


    Dünyada atıl bataryayı imha süreci hala sorun bir mevzuat yok bu hususta acele mi edildi acaba elektrikli arabada

  • 1900 diyeceksin 1880 nedir çok uçmuşlar
    İndirim beklerken yükseltiyorlar. Araç radarımda ama öyle bir fiyat çekerlerse gider Çinli alırım. Sırf bunlara para vermemek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odiha kullanıcısına yanıt

    Bayiler para kazanmak zorunda. Ioniq 6 özelinde yapılan benim anladığım kadarı ile şu şekilde. Hyundai Türkiye bu aracı lansman nedeni ile ses getirmesi için (iddalara göre %3) zararla %10 ötv dilimine soktu. Bayilerede uyguladıkları fiyat politikası yüzünden ses çıkarmadı. Bayilerde aldıkları taleplere göre fiyat belirledier. Lansman tarihindeki euro kuruna ve aracın yurtdışı fiyatına baktığınızda 1640 rakamının ne kadar komik kaldığını göreceksiniz. 1240 tl yaklaşık 42.750 dolar yapıyor.Hyundai USA sitesinde en düşük model 42,450 ve bu araç bomboş ne deri koltuk ne ambiyans ışık sen sunroof hiç birşey yok. Bu durumda yeni gelen partinin nasıl 1640 tl olmasını bekliyorsunuz. Bu araç TR dışında pek çok ülkede stok problemi yaşıyor. Bizden neden daha az kar etsinler vs....


    Benim gerçekleşeceğini düşündüğüm 2 farklı senaryo var boş bir ara. getirip bunun fiyatını 1640 tl civarında tutacaklar. Şu an satışta olan cihazı ise 1900 bandına çıkaracaklar veya hiç getirmeyecekler. Hep birlikte göreceğiz.


    Aralık partisinde ben yanıldım ve mevcut araçlar 1640 dan satılmaya devam etti. Üzülür müyüm sanmıyorum ben aracı çok beğendim özelliklerini ve verdiği konforu düşündüğümde fiyat segmentinde başka bir araç yok.





  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt

    ioniq 5 ile 6 aynı fiyat olması olması lazım.

    fiyatı 1717 ye güncellerler bence.


    fiyatlara indirim geldiği söyleniyordu ( https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157210471) . o zaman 1640ta kalır belki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Kasım 2023; 0:3:30 >
  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt

    bu hesap çok alakasız ve yanlışlarla dolu.


    bir defa abdde 42450 dolardan başlayan araç 77 kw bataryalı ve 168 kw motorlu,

    bizdeki 54 kw bataryalı ve 111 kw motor güçlü.


    elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz ve bakın bizde amerikadan bile ucuz diyorsunuz.


    ayrıca kıyaslarken bizde vergi öncesi fiyatı yazmışsınız ama nedense amerikada vergiler vs dahil son fiyat ile kıyaslıyorsunuz, neden hyundai çalışanı mısınız?


    hyundai türkiye hiçbir aracı zararına satmıyor arkadaşlar. hala zararına sattığına inanan varsa dm atsın birlikte güzel projelerle büyük paralar kazanalım :D

  • ben de ioniq 6 nin diger %10 otv dilimine giren otvli araclara gore hatta 5 e gore daha iyi bir tercih oldugunu biliyorum. bunu daha once de yazdim. %10 otvli elektikli araci mercedes cla ile mi kiyaslayalim kiyaslanacak arac varsa bu liste asagidaki gibidir:


    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri


    yok arac mukemmelmis zararina satiyorlar diye (%3 olayini ben de duydum bu dogru degil demiyorum) 1880 i normallestiriyorsaniz gidin hemen birkac tane alin. millet galericilere bayilere suc buluyor da bu ulkedeki en buyuk sorun bu ulkede yasayanlar. adam 1640a fatura kesip depoya cekip ustune hava parasi alip satamayacagini anladigi gun bu islere girmez ve gercekten o zaman zarar eder.


    yukaridaki liste gibi bircok inceleme okuyup karsilastirmalar yaptim hyundai diger markalara gore avrupaya kiyaslayinca cok daha fazla kar ediyor gibi gorunuyor. ioniq 5 de liste fiyati uzerinden bile indirim yapip 1717ye kar ederek satabiliyorsa ioniq 6 ya 1880 verilmez net. bu kadar kraldan cok kralci olmayin zarar edecek olsalar araci getirmezler yada donanimdan kisarlar. kaldi ki kur atagi riskinin cok azaldigi faizlerin ucdugu donem sonrasi en az bir kac ay daha son satis fiyati 1900 lere dayanmadigi surece bir risk de yok gibi gorunuyor. ayrica ioniq 5 in dunyanin farkli ulkelerindeki ortalama satis fiyati 6 ya gore az da olsa daha pahali. İki aracin fiyatı - 100 +150 euro/dolar civarında değişiyor. 1717ye 5 sattigin yerde fiyati 1640 aciklayip el altindan 1880e turkiye haric dunyanin hic bir yerinde satamazsin cunku kimse almaz enayi degil millet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 24 Kasım 2023; 10:17:42 >




  • Şu teknolojiler tüm araçlarda standart olsa. Şoför hatalarını minimuma indirerek milyonlarca kazanın önüne geçilirdi.



    Park Sensörü (Ön/Arka/Yan), Kör Nokta Görüntüleme Asistanı (BVM), Çevre Görüş Kamera Sistemi (SVM), Arka Park Çarpışma Önleme Asistanı (PCA); Arka, Güvenli Çıkış Uyarı Sistemi (SEW), Dur ve Kalk Özellikli Akıllı Hız Sabitleme Kontrolü (SCC w/S&G), Şeritte Kalma Asistanı (LKA), Şerit Takip Asistanı (LFA), Uzun Far Asistanı (HBA), Akıllı Hız Limitleme & Tabela Okuma Asistanı (ISLA), Ön Çarpışma Önleme Asistanı 2.0 (FCA 2.0), Kör Nokta Çarpışma Önleme Asistanı (BCA) , Arka Çapraz Çarpışma Uyarısı ve Asistanı (RCCA-W&A), Akıllı Park Yardım Asistanı 2.0 (RSPA 2.0), Araç İçi Acil Çağrı Sistemi (E-Call) gibi güvenlik donanımları ve sürüş yardım sistemlerini standart olarak sunuluyor.





  • karamitat kullanıcısına yanıt

    En çok sevdiğim özellik IFS yani Akıllı Matrix farlar. Daha önce Skoda'da kullanıyordum. Gerçekten hayat kurtarabilecek bir özellik. Videosunu araç kamerasından aldım, daha kaliteli bir çekim yapabilirsem eklerim tekrar.



    %100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleriIoniq6Turkiyeyoutube
    Hyundai Ioniq 6 araçta akıllı far sisteminin (IFS) nasıl çalıştığına dair ufak bir video.
    https://www.youtube.com/watch?v=mo5z0we38WA
  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    Hyundai calışanı değilim. Motor ve batarya konusunda haklısınız baz versiyonu siteden kaldırmışlar normalde 4 farklı araç vardı sitede. Fiyatın yanına tıkladığınızda vergi vs için exclude yazıyor.


    Umarım herkes en kısa sürede istediği aracına kavuşur. Ben iki aydır bir çok araca baktım ve pişmanlık duymadan Ioniq 6 yı aldım. Malzeme kalitesi sürüş konforu güvenlik paketleri tasarımı gerçekten mükemmel.

  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt

    arabanız güzel teknolojik ve verimli bir araç türkiyenin saçma vergi sistemine de uyumlu olması avantajı var. güle güle kullanın


    ama kalkıp bana hyundai türkiye gibi korku filmi tadında bir oluşumu övmeye kalkmayın

  • S_O_S kullanıcısına yanıt

    Sanırım yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın. Asla bu şekilde bir amacım yoktu. Umarım en kısa sürede sizde arzu ettiğiniz araca kavuşursunuz.


    Konuyu okuyan Ioniq kullanıcıları varsa özel mesaj ile bilgi verirlerse WP grubu kurup destek platformu oluşturmayı planlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt

    Sanırım bu fonksiyon şehirler arası yolda çalışıyor. Silivri Büyük Çekmece arası çalışırken sonrasında aktif olmadı. Muhtemelen navigasyondaki trafik bilgisini kullanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt

    Dün yağmurlu havada apaçi led takan biri yüzünden yol kenarını göremedim biraz sağa yanaşayım dedim baktım çok yanaşıyorum bu defa sola yanaştım apaçi ile yan yana geçtik biraz erken kırsam belki aynaları vuracaktık.

    Bunlara dur diyen de yok maalesef

  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt

    Menülerde IFS ile ilgili ayarlar var, hıza göre ayarlayabiliyorsunuz. O yüksek hız seçili olabilir.

    Bir de karşıdan çok araç geliyorsa, yol ışıklandırması iyiyse, önde çok araç varsa, vs. ondan açmamış olabilir.

  • https://www.donanimhaber.com/batarya-fiyatlari-dustu-ancak-elektrikli-otomobiller-halen-pahali--171381

  • zammı euro artışına göre yaptılar sanırım 1810000 olmuş.

    fabrikası neredeydi bu otomobilin ?

  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Kore üretimi.

  • aralik ayi gelecek araclar icin gidip roan oldu mu? fiyata oldukca yuksek bir zam yapmislar umarim 1640 sinirindayken verdikleri siparislerde ilk gelen araclara gore eksik bir sey yoktur. o kadar zaman ragmen eksik donanim varsa yada hala el altindan daha fazla para istiyorlarsa ben vazgececegim. suan kararsizim gun icinde firsat olursa bir hyundai bayisine ugrayacagim.

  • Bir bayi 1900 istiyor, verilir mi sizce


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2023 modelin fiyatı galiba, üst limitte yazmışlar. O kadar parayı verecekseniz 2024 modelide beklenebilir.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.