Şimdi Ara

YÜZME KONDİSYONU LÜTFEN GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM YAŞIN 14 KİLOM 56 BOYUM İSE 1.65 9 AYDIR YARI OLİMPİK HAVUZDA YÜZÜYORUM VE GİTTİĞİM HAVUZ KAPANACAĞI İÇİN BENDE TAM OLİMPİK HAVUZA GİTMEYE KARAR VERDİM AMA İYİ YÜZERİM AMA ZORLANABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM BENİM İÇİN NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER OLABİRHER STİL YÜZEBİLİRİM VE TABLO BÖLE


    ESKİ GİTTİĞİM HAVUZ (YARI OLİMPİK)

    EN FAZLA 2 KİLOMETRE YÜZEBİLDİM 9 AYA GİTMEME RAĞMEN İYİMİ BİLMEM ARTİK

    YENİ GİDECEĞİM HAVUZ (TAM OLİMPİK)

    BİRAZ ZORLANABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM


    YANİ DEMEK İSTEDĞİM BENİM İÇİN NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR VÜCUDUM VE BENİM İÇİN KONDİSYONUM YENİ GİDECEĞİM HAVUZDA DAHA İYİ GELİŞEBİLİRMİ

    BUNU SİZE SORMAK İSTEDİM CEVAP VERİRSENİZ SEWİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER



  • Merhaba arkadaşım. Bende uüzmeye yazılmaya karar verdim ilk olarak senin soruna cevap getirmek gerekirse yarı olimpik ve tam olimpik fazla hakkında bilgim yok fakat şunu söyleyebilirim. İkisinin farkı tam olimpiğinin daha gelişmiş ve geniş çaplı bir ortam olması olabilir. Yarı olimpikte bulunmuşsun zaten. Tek fark yeni bir yerde yabancılık çekmen olabilir.
  • Kafana neyi taktıgnı tam anlayamadım yani yarı olimpik havuzda(25m) gidip gelirken olimpik havuzda(50m) gidersin baktın cok yoruldun dönmeyi yapmadan bırakırsın.
  • Olimpik havuz bana göre her zaman daha iyidir. Olimpik havuza alışınca kısa kulvar havuza girdiğinde çok değişik bi his oluyo hiç yorulmuyosun gibi geliyo. Ama yani bu anlattıklarım çok farklı konular. Bi yüzücü için havuzun boyu önemli değildir çok abartı düşük olmadığı sürece. Standartlar bellidir zaten uzun kulvar(50m) ve kısa kulvar (25m) bu iki tip havuza gidebilme şansın olduğu sürece her tip antrenmanı yaparsın. sonuçta ikisi de 25'in katları şekilde olur. Vücudun ve kondisyonun hakkında bişey diyemem sonuçta ne tip antrenman yaptığını bilmiyorum ama tek bişey söyliyebilirim hep aynı şeyleri yapma her gün sürekli 2-3km durmadan serbest stil yüzme. Her ne kadar arttırırsan arttır oo işte bugün durmadan 5 km yüzdüm evet iyi bişey belki ama bi yere kadar ve çok doğru bişey de değil. Bölüm bölüm antrenman yapmak en iyisi hem kola vakit ayır hem bacaklara hem de ayrıyetten tüm vücuda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.