Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayında



    Amazon’un kendi video hizmeti için uzun zamandır hazırladığı yüksek bütçeli Yüzüklerin Efendisi dizisi bugün itibariyle erişime açıldı. Dizinin ilk iki bölümünü Amazon Prime Video hizmetinden izleyebilirsiniz.



    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri



    Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri adıyla ülkemizde yayına başlayan dizi Orta Dünya’daki İkinci Çağ dönemini işliyor. Yüzüklerin dövülmesi, Lord Sauron’un yükselişi ve Numenor’un destansı hikâyesi gibi pek çok İkinci Çağ konusu dizide yer alacak.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime fiyatı Papara ile yarıya iniyor



    2017 yılında Amazon televizyon hakkını 250 milyon dolara satın almış ve 1 milyar dolar değerinde 5 sezonluk bir dizi taahhüdünde bulunmuştu. Bugüne kadar çekilen en pahalı televizyon dizisi ünvanını alan Yüzüklerin Efendisi için Jeff Bezos’un tutkusunun olduğu sıkça dile getirilmişti.



    Dizide Galadriel’in genç halini Morfydd Clark oynarken yarı elf Elrond’u ise Robert Aramayo canlandırıyor. Dizinin çekimleri efsane serinin başladığı Yeni Zelanda’daki mekânlarda başlamıştı. Ülkemizde de Türkçe seslendirme ile diziyi izlemek mümkün.









  • Şu SJW likten dolayı güzel dizi izleyemez olduk yahu. En son sandmanın içine sıçmışlardı şimdi bunun içine etmişler belli ki. 6 puan imdbsi. 1 milyar dolar harca ve 6 puan al. Vallahi bıktık. Sandmanin 7/24 bölümünde, çizgi romanda herkes birbirini kesiyor, netflix edisyonunda herkes birbiriyle sevişiyor.Anladık bilader en eşcinsel sizsiniz. En zenci sizsiniz.
  • Şu SJW likten dolayı güzel dizi izleyemez olduk yahu. En son sandmanın içine sıçmışlardı şimdi bunun içine etmişler belli ki. 6 puan imdbsi. 1 milyar dolar harca ve 6 puan al. Vallahi bıktık. Sandmanin 7/24 bölümünde, çizgi romanda herkes birbirini kesiyor, netflix edisyonunda herkes birbiriyle sevişiyor.Anladık bilader en eşcinsel sizsiniz. En zenci sizsiniz.

  • LOTR evrenine en kötü filmleri yapmak için birileri yemin etmiş görünüyor.


    Her şey hazır, hikaye evren vs. ama ısrarla iyi bir şeyler çıkartmamaya çalışıyorlar.

  • lgbt elf yoksa izlemem kardeş o kadar.

  • romedon kullanıcısına yanıt
    sandman ın orjinali o. siz sjw nedir bilmezken gay ve zenci karakterler yazıyordu adam zaten

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Zaten elfler aslında zenciydide hep bu sjw ler sarışın yaptıYüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayında 

  • Deníz kullanıcısına yanıt

    sandmanden bahsediyorum elf ne alaka. okuyun pls

  • shadow of mordor daki cutsceneler bu diziden daha fazla orta dünya havası verdi

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Kardeş elimizde kitapları olmasa hak vericem. Tekerli sandalyede oturan adam da mı gay? Kafedeki kamyoncu da mı gay? Dreamın sağ kolu kadın ve zenci mi?

  • romedon kullanıcısına yanıt
    Dizi gayet iyi imdb ye gir bak neden 6,2 .

    karışık yorum yok önyargılı izlememiş bir sürü insan dolmuş oralara. zenci elf istemezsin anlarım da bu nefret ne izlemeyin oldu bitti.

    hobitler yüzüklerin efendisinde kısa şişman ingiliz köylüleri gibi görünürken sorun yoktu da şimdi neden ortalık ayağa kalkıyor.

  • Beklentim düşüktü ama bence bu dizi çıtayı fazlasıyla aşacak inşallah yanılmam.

  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Yüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayındaYüzüklerin Efendisi - Orta Dünyayoutube
    5 senedir beklediğimiz Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri peş peşe iki bölüm ile başladı. Seyir partisi ile birlikte seyrettiğimiz ilk 2 bölüm yorumlarım da videoda. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCcRRXESaUXNdNJSdJDRCvWA/join Orta Dünya video ansiklopedisine katkı için ABONE OL: https://goo.gl/4xcBy5 Orta Dünya video ansiklopedisine eklenen bütün videolar için: https://goo.gl/pGDGHY Bilgisayar Sponsoru İtopya Bilgisayar: https://www.itopya.com Videoda çalan müzik: https://www.youtube.com/watch?v=t9QDqi5XFBE Ayrıca beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Instagram: ejderha_ Twitter: https://www.twitter.com/ejderha
    https://www.youtube.com/watch?v=cBgIJzkkHnM&t=435s&ab_channel=Y%C3%BCz%C3%BCklerinEfendisi-OrtaD%C3%BCnya

    al bak bakalım neden kötüymüş. Dizinin kitaplarla alakası yok. Galadriel galadriel değil. Elrond Elrond değil. Tamamen paralel evrendeki farklı kişilikleri gibiler. Tolkiene hakaret resmen

  • Keyif almak yerine aa içine mıçtılar diyerek devam edin.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Evreni farklı şekilde yorumluyorsa bana ne, keyfime bakarım. Daha ne adam akıllı savaş sahnesi gördük, ne büyük bir olay. Troll'e tek atması ve o buzul CGI'ı dışında bir problem görmedim kendi açımdan.
  • Arkadaşlar bu dizi hangi kitap da geçiyor? Önce kitabı okuyayım dedim de

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    silmarillion

  • Yine diziye zencileri doldurmuşlar. Siyahı elf mi olur yaa? Ya da siyahı cüce mi olur? Daha bunun LGBT sahneleri de var.



    Dizinin içine etmek için ne yapılması gerekiyorsa yapmışlar.

  • romedon kullanıcısına yanıt

    bu diziden ne bekliyordunuz anlamıyorum. daha film ilk çıktığı yıllarda kitabı olduğunu bilmeyen insanlar onlarca kitabın içine düştükten sonra aynısını bekliyor.


    yüzüklerin efendisinde de birçok şey var kitapla konuyla alakasız uzak

    Yüzüklerin Efendisi iki bölüm Amazon Prime Video’da yayındaYüzüklerin Efendisi - Orta Dünyayoutube
    Orta Dünya'ya destek olmak için: https://www.patreon.com/ortadunya Hepimiz Yüzüklerin Efendisi'nin onlarca kez okuduk, filmini de onlarca kez seyrettik. Bu kadar çok seyredip okuyunca farklı sahneler de birbirine girmeye başladı. Ben de oturdum Yüzüklerin Efendisi kitap ve film farklılıklarını derledim. İyi seyirler. Buna benzer başka video istersen: HOBBİT İLE TERK EDİLEN 5 ŞEY ► https://goo.gl/dAxRKK YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'NİN BİLİNMEYENLERİ 1 ► https://goo.gl/KZ2uuf Ayrıca beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Instagram: orta_dunya_tolkien Facebook grubu: https://www.facebook.com/groups/134517697202542/ Twitter: https://www.twitter.com/ejderha
    https://www.youtube.com/watch?v=xiI-w2M5lHk

    . biraz da bilmeden izleyin keyfini çıkarın illa aynısı olmak zorunda değil.

  • Diziyi ben beğendim çok emek ve masraf var dizide prodüksyondan hiç kaçılmamış , yanliz havadan cruise füzesi gibi gelen eleman kim onu anlayamadim ? Bide elfler orta dünya halki değil mi ? Neden okyanus geçip başka bi dünyaya geçiorlar ? Bazı şeyleri çözemedim bide hobbite hobbit denmiyor henüz sanırim orasida bayaa ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitapları okumayanlar daha çok keyf alabilirler belki ama biraz külliyata hakimseniz ve tolkien in yazdıklarını seviyorsanız baya nefret bile edebilirsiniz diziden. sauron u bulacam da intikam alacam diye mağarlarda dolanacak bir karakter mi galadriel allasen, güzelim karakteri jan dark a çevirmişler... yapacağınız işi ...

  • Toplamda iki saatlik bolumu izledim,su haliyle kimseye tavsiye edemeyecegim yuzuklerinefendisi filmleri ile kiyaslanamaz derecede uzak. Bu diziyi netfilix yapmaliydi cunki surukleyicilik 0, basrolde oyuncu elf kadin asagilayici bakislariyla sizi dizden sogutan bir karakter olmus, 2 sezonu izleyip 3 sezonun frangmanina izleyince bile zaten izlemesemde olur, masal kitabi okusaniz sizi daha cok kendine baglar. Yani ozetle yuzuklerin efendisi filmlerinin ruhunu bu diziye 1/10 oraninda dahi yansitmamayi yapimcilar nasil becermisler; bu konuda mucuziye basarmislar, takdir etmek lazim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.