Şimdi Ara

Yüzümdeki Benler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese arkadaşlar

    Daha önceden yüzümde veya vücudumda çok fazla ben yoktu.Et beni şeklinde değil hiçbiri küçük kahverengi noktalar şeklinde.Küçüklükten beri burnumun üzerinde küçük bir tane vardı.Ama son 1-2 haftadır olmayan yerlerimde benler oluşmaya başladı.Nasıl oluyor hiç anlayamadım.Durduk yere yüzümün çeşitli yerlerinde benler oluşuyor.Ve hepsi kalıcı gitmiyorlar.Küçük küçük nokta şeklindeler ama artık yüzümün çoğu yerinde çıkmaya başladı moralimi çok bozuyor.Acaba bunun sebebi nedir niye böyle oluyor birde acaba benleri geçirmenin doğal yolları falan yokmudur karışım falan ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize :)



  • güncel lütfen yardımcı olun
  • Selam.
    Ben 22 yaşımdayım . Ve bahsettiğin sorun bendede var.
    Önceleri yüzümde fazla yoktu sırt bölgemde vardı ve beni rahatsız ettiği için lokal anestezi ile aldırdım benleri.
    Ve sonra anladım ki aldırmak sorunun çözümü değilmiş.
    Ben öncelikle bu işin Irsi bir hastalık olduğuna inanıyorum. Ancak ben oluşumunu hızlandıran ( yada arttıran) sebep "stres" .
    Stressiz yaşıyorken , mesela sınav döneminde değilken, ben çıkmıyor ama Stresli bi süreçden geçtiğimde bakıyorum ki kollarımda, boynumda, ve yüzümde küçük küçük benler çıkmış dediğin gibi.
    Bence kafana takmamalısın. Kafana takarsan daha çok stres olursun . Görmemezlikten gel !
    yani şunu anlatmaya çalışıyorum Bu sorun aslında büyütülcek bi sorun değil .. Okadar çok insan vardır ki senden çok daha kötü durumda olan ve senin vücuduna sahip olmak isteyen . O yüzden haline şükretmelisin ve tabi stres'ini yenmek için elinden geleni yapmalısın
    Mesela sınav haftasımı var? Kendini çok sıkıştırmayacaksın .. yani çok çalışma demiyorum .. yine çok çalış ama başarısız olursan hayatın sonu olmadığını kafanda tut .. işin özü kafanı rahat tut dostum .
    a.e.o




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.