Şimdi Ara

Z1 mi Yoksa Nexus 5 mi ? Bilenler Cevap Yazsın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lütfen Taraflı yorum yapmayın FANBOY'lar Cevap Yazmasınlar



    BAŞKA TELEFONLAR ÖNERMEYİN LÜTFEN


    Arkadaşlar Z1 mi Alim yoksa Nexus 5 mi karar veremedim internette ki videoları izledim Hızları hemen hemen aynı ŞİMDİLİK ! ilerde kasma yaparmı bilemedim

    Z1 kullananlara sorum: Telefon stabillmi Suyun Altında Fotoğraf çekme özelliği varmı ? varsa sadece tatlı sumu ? denizde cekebiliyormuyuz ve ayrıca kaç metre de kaç dakika durabiliyor telefon? kamerasında sonaradan bozulmalar oluyormu sudan kaynaklı ? su kaçma ihtimali varmı ? ve sd kart takılıyormu z1 e ? kamera kalitesi nasıl? telefonda problemler varmı ?

    Nexus5 kullananlara sorum: Telefon Stabill herkez bilir ilerde problem yaratıyormu ? google 1 yıl içinde nexus 5 den güncelleme desteğini kesecekmiş bu konu hakkında ne diyorsunuz ? kamera performansı nasıl ? telefonda problemler varmı ?

    Benim İçin Önemli olan

    Stabilite
    Kamera
    Güncelleme Desteği
    Ekran Netliği , parlaklıgı çözünürlüğü


    Sizce Hangisini Almalıyım ve Neden ???







  • Ben galaxy s4 kullanıcısıydım geçen haftaya kadar. fakat kasmasından vs sıkıldım ve gittim NEXUS 5 aldım. suanda çok çok memnunum hız olsun vs olsun çok sahane bi telefon. ve rahat bi 2 yıl daha güncelleme alır diye tahmin ediyorum. fakat eksik yanları yok değil. Ekranı beyaz renkleri muhteşem gösterirken siyah renkleri bi okadar bok ediyor. rahatsız ediyor mu hayır. ama bu bir unsur.
    Z1 in kamerası haliyle nexus 5 ten daha iyi . fakat nexus 5 çok hızlı ve çok iyi bir optik odaklama yapıyor. s4 10 defa odaklamıyordu ordan biliyorum. Ama nexus 5 in hoparlörü z1 le aynı çünkü z1 in kide pek iyi bir hoparlör değil. nexys 5 in hoparlörü süper mi değil . ama iş yapıyor mu yapıyor. zaten ses isteyeb htc one m8 alsın :) kutudan kulaklık çıkmıyor zaten. nexus 5 pil konusunda düşündürebilirç fakat ben 4.4.4 ile 5 saat ekran süresi alabiliyorum. ve android L ile çok iyi bir pil optimizasyonu gelceğini söylüyorlar.

    bana fikrimi sorarsanız Nexus 5 alın derim . fakat kamerası daha iyi olsun. su geçirmesin tasarımı çok havalı olsun (ki bence nexus 5 daha iyi kişisel tercih) z1 alın

    cihazm güncel olsu. güncelleme gelince yavaşlamasın hızlansın. kamerası orta üst seviye olsun. bei yarı yolda bırakmasın 3 4 yıl kullanmak istiyorum derseniz nexus 5 alın. fakat sunu unutmasın z1 güncelleme aldıkça cihazı yavaşlatacaklardır.nexus larda öyle bi sorun yok seçim sizin :D





  • kamera hariç diğer nedenler için nexus 5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Z1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas da z1 bende g2 var nexus 5 kullanamadım hiç ama z1 kasa kalitesi olsun kamera olsun güzel cihaz ancak çok kaba. Nexus 5 z1 den daha stabildir ama kasa çok kaliteli degil ve kamera daha kötü ikiside güzel seçim senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDR+ modunu kullanınca kamerada çok iyi bir kalite elde edebilirsin. S4ün gece çekimlerinden bile daha iyi, daha dün test ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme ve stabilite için nexus 5, kamera için z1 ama bence nexus 5 daha mantıklı bir seçim olur. kamerasına da kesinlikle kötü denemez çünkü.
  • Ben şahsen gerçek stock android deneyimi yaşamak için Nexus u seçtim. ve iyikide Nexus 5 kullanıyorum. Çok memnunum.

    Güncelleme desteği ve stabilite yazmışsınız. Bunlar Nexus da var. Ekranda mükemmel tabi .İş kamera performansına gelirse Z1 önde.
  • Nexus 5 tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.