Şimdi Ara

z5 compact mı z3+ mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba konuya bir göz attım fakat z3+ ın z5 le kıyaslandığı ama compact ile kıyaslanmadığını gördüm. Gözümden kaçtıysa affola.

    Ben 500€ civarı Almanya'dan telefon almayı düşünüyorum ve z5c ile z3+ nın fiyatları 519 ile 499 € lar.

    z3+ biraz büyük ekran +1 gb RAM i için tercih edebilirim gibi geliyor. Özellikle şarj yuvasını dışarı aldıkları için memnunum.

    z5c tasarımına bayıldım elde tutşuna tek el kullanabilmek avantajlı ama o kadar işlem gücü ve akıllı bir alette de ekranda bir şeyler görmek isterdim diyorum bir yandan. Küçük mü? Asla değil ama biraz daha büyük olabilrdi 4.8 belki ama o zaman z5 ne olacak denebilirdi bilemiyorum. Aynı zamanda RAMi de 2GB ve bu biraz endişelendiriyor. Ben telefonu bana yetitği sürece kullanan biriyim. S3 mini i8190 ımla yaşamaya çalışıyorum şu an. z5c nin pparmak izi okuyuc yeni kamera sensörü gibi özellikleri insan biraz da yeni teknoloji olsun elinde istiyor. Ama +1GB RAM ve Büyük ekran mı v.s kararsızım.

    Isınma sorunuyla ilgili yorumları da okudum pek ısınmıyor dendiğini gördüm ama ısı boruları sadece premiumda var diye biliyordum compactta da var mı? Isınıyor diyenler varsa yazabilir mi?

    500€ civarı önerebileceğiniz alternatif telefonları da değerlendirebilirim tabii ki. Note 4 al diyenler var ama z3+ ve z5c gibi kaliteli duruşu olan cihazlar varken bilemedim ve daha pahalı tabii. Her zaman kalemli telefonum olsun istemişimdir kullanırım derim ama gerçekten kullanacak mıyım şüpeli.

    M5 de bir seçenenk heliox10 güzel gibi sanırım 3gb ram ekran boyutu falan da iyi ama 16GB hafıza kısmı ve Z serisi kadar güncellemeleri önemli olacak mı? hem M serisi diye hem snapdragon yok diye güncelleme sıkını

    Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Aynı ikilemi z2 vs z3c de yaÅŸadım
    Gerek yeni nesil olmasından gerek kamerada gren sorunundan gerek de küçük telefon istememden dolayı z3c aldım.

    Z2 şimdi cidden eskiyen bir model ne kadar donanımı üst düzey olmasına rağmen.

    Kaldı ki hem parmak izi hem tasarım. Bunlar varken kesinlikle z3+ almazdım şahsen. Kuşkusuz z5c derim. Küçük telefon daha rahat bir kere. Ve pil canavarı resmen. 7 saat ekran süresi alıyorum ben. G3 konusuna bakıyorum 4 saat alabilene çok iyi diyorlar. Ben 4 saati %40-45 iken görüyorum. Totalde 7 saat alıyorum. Güncelleme desteğini de görmezden gelemeyiz.

    Z5c

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler düşüncelerin için.

    Peki RAM konusundaki düşüncen nedir?

    Keza M5 için de düşünceni söyler misin?
  • 2 gb ramin bir eksisini gormedim. Bana hiçbir zaman ah keşke 3 olsaymış dedirtmedi. Bu da samsung değil de sony kullanmamin artilarindan biridir elbet..

    M serisi hakkında konuşmam gerekirse gerek z serisi olmadiklarindan gerek mtk işlemci kullandiklarindan pek sıcak bakmıyorum m serisine. M4 aqua inceledim yakindan o gün bi arkadaşta. Z3c den hemen hemen her uygulama 2 sn geç açılıyor. Birde arayüzde bile hafif takılma var. Ama z serisinin hiçbir cihazında bunu göremezsin. Xperia z modeli bu yaz 3.yilini dolduracak fakat 5.1.1 aldı. S4 5.0 i zor aldı. Ve z bile şuan takılmayan bir cihaz. Sony den özellikle z serisinden şaşılmamali.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum. Muhtemelen 2000 tl ye almazdım ama almanyadan 480 500 €arası alacağım için makul geliyor nisbeten :). Bakalım. Euro biraz daha düşerse güzel olur. Gönlüm LG V10 istiyordu ama pahalı :D
  • Ikiside cok iyi ama bence Z5compact bir tik daha cazip kamera ve parmak okuyucudan dolayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.