Şimdi Ara

Z5500 ile ilgili bir sorum var yardım lütfen !!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Ben yaklaşık bir senedir z 5500 kullanıyorum. Setimi Dijital bağlantı olarak Coax tan bağlıyorum. Düne kadar herşey sorunsuzdu fakat sanırım kendi hatam yüzünden setin decoderini bozdum.

    Olay şöyle gerçekleşti: Set açıktı 6ch direct çalışıyordu fakat müzik açık değildi. Ben ise tv kartımın arkasına kablolu tv yayınını takmaya çalışırken setten hışırtı gibi sesler gelmeye başladı. Tam kumandaya yöneldim seti kapatmak için baktım set kendini kapatmış ve ışığıda sönmüş elektrik gelmesine rağmen. Sonra wooferın arkasından switch i kapa aç yapınca yeniden açıldı ve düzgün çalıştı ve analog bağlantıda sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

    Fakat dijital bağlantı için format atıp, tüm güncel sürücüleri ve programları yüklememe rağmen ayrıca Decoder den spdif ve thx console dan dijital seçmeme rağmen hiçbir ses vermiyor hoparlör. Sanırım dikkatsiz davranıp setin decoderini bozdum? İşin kötüsü ne yaparsam yapayım artık sürekli 'no dijital data' diyor ekranda. DTS yada Dijitale kilitlenmesini geçtim, stereo yada stereo *2, pl 2 movie gibi hiçbir seçenekte çıkmıyor artık ekranda.Sadece 'no dijital data' yazıyor ve acaip moralim bozuldu

    Benim şimdi setimi komple servise vermem gerekecek sanırım Böyle bir olay yaşayan bir arkadaş varmı yada ne olabileceği hakkında bir fikri olan?

    Yardımcı olursanız sevinirim..







  • Sistemin kendi kendine kapanması bir sorun olduğunu gösteriyor ama dijital çözüm yapmıyor diye hemen bozuldu dememek lazım. Öncelikle bir kabloyu incele, bir temassızlık ya da yerinden çıkma da olabilir. Bir de ses kartın destekliyorsa optik bağlamayı dene. Dijital ses gelmezse stereo gibi modlara da geçmez. Brir DVD film koyup izlemeyi de dene. Tüm bu bağlantılarıda da sonuç alamazsan işte o zaman servisi gerektirecek bir sorun olmalı.
  • Konuya, Logitech Z5500 ile ilgili onlarca yorumun yapıldığı LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! konusundan devam ediniz.

    Anlayışınız için teşekkürler.


    KillForYou!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.