Şimdi Ara

Z5500 ve Ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba oncelikle elimdeki sistem

    Z5500 ses sistemi ve creative ses kartı

    http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=873&product=17751

    2 sene once bilgisayarımda boşta slot olmadıgı icin boyle bir cozume gitmistim fakat şu an bilgisayarımda gerek pci ve pcie slotları mevcut.İşin özü yeni bir ses kartına geçmelimiyim şu an bunu düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Ses kartın oyun oynamak muzik dinlemek ve film izlemek icinde kullanıyorum. Ses kartlarına baktıgımda üst seviye kartların ihtiyaca gore ayrıldıgını gordum ve asustan ornek vermem gerekirse oyun icin ASUS ROG Xonar Phoebus 7.1 Pci-Exp Ses Kartı film icin ASUS Xonar D2X/XDT/A 7.1 Pci-Exp Ses Kartı gibi cozumler mevcut.şimdi kafamı karıştıran en onemli noktadan bahsedecek olursam malumunuz z5500 de dolby digital dts ve thx destegi var bu noktada d2 gibi bir ses kartı benim ne kadar işime yarar yoksa direk phoebus gibi bir karta yonelip bu formatları z5500un recivirına mı bırakmalı yoksa hicbirini alma kendi ses kartınla devam etmi dersiniz. Forumda ses kartlarıyla ilgili pek çok şey okudum fakat bahsettiğim turde spesific bi olay goremedim daha cok film izleyeceksen şunu al oyun oynayacaksan şunu tarzında yorumlar vardı fakat bu yorumlar ses sistemi goz onune alınmadan yapılmıstı neyse çok uzattım :) tesekkurler simdiden...







  • Creative Fatalty Champıon Serısını kullanmaktayım ıstedıgım modda ıstedıgım sesi fazlası ıle alıyorum .Optıc kablo ıle baglarsan farkı hıssedecegını zannedıorum. cunku zamanında analog ıle cok dınleyıp daha sonradan ses kartını alıp optıc kablo ıle aynı seylerı dınleyınce arasındakı farkı anlıyabılıorsn..
  • şu anda kullandığım karttada optik çıkış mevcut ve filmleri z5500 un cozmesi icin optik cıkıstan yolluyorum hali hazırda. fakat acaba bu işi z5500 un reciverına mı bırakmalı yoksa ses kartına mı?eger film ve muzikler icin z5500 un reciverı yeterliyse o zaman oyunlara ozel bi ses kartı almak daha mantıklı olacak gibi hatta belkide mevcut kartımı degistirmemek. işin ozu ciddi bir fark olacaksa paraya kıyıp iyi bir ses kartı alacagım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NORTHROP

    şu anda kullandığım karttada optik çıkış mevcut ve filmleri z5500 un cozmesi icin optik cıkıstan yolluyorum hali hazırda. fakat acaba bu işi z5500 un reciverına mı bırakmalı yoksa ses kartına mı?eger film ve muzikler icin z5500 un reciverı yeterliyse o zaman oyunlara ozel bi ses kartı almak daha mantıklı olacak gibi hatta belkide mevcut kartımı degistirmemek. işin ozu ciddi bir fark olacaksa paraya kıyıp iyi bir ses kartı alacagım.

    Z5500 un sinifi ve kapasitesi, kalitesi bellidir. Ciddi bir fark olmaz.
  • teşekkurler bundan anladıgım film ve muzik icin bir ses kartına ihtiyacımın olmadıgı peki oyunlar icin ust duzey bi kart almamı onerir misiniz yoksa bu kartla devammı diyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.