Şimdi Ara

zakkum TR klanımız açılmıştır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • zakkum TR klanımız açılmıştır..

    ismimiz; Zakkum TR

    biz kimiz?; güzel bir klanda yardımcı liderler iken, huzursuzluk yaşayıp ayrılan 25-30 yaşlarında oyuncularız.

    kimleri arıyoruz; yaşı bizden daha küçük olsa da saygısında problem olmayan, bağışlarını iyi yapan, klan sandığı zamanlarında elinden geldiğince yardımcı olan (klan kapasitemiz düşükken belki 10/10 yapamayız fakat doluluk arttığında hedefimiz tamamlamak) ve olmazsa olmazımız "küfür/argo/hakaret" kullanmayanları arıyoruz.

    rütbe bizim gözümüzde nedir, kime verilir; rütbe önemsizdir. kemik kadromuz yönetim için yeterli olduğundan en fazla büyük olabilirsiniz, güzel bir oyun oynandığında, özellikle yardımcı liderler kimseyi atmaz.

    klan sandığı beklentimiz nedir; sandık zamanında 30 yapan yani kendi taç sandığını dolduran bizim için yeterlidir, alt sınırdır. kemik kadromuz genellikle 40-50 bandından inmez.

    kupa yükselmek hakkında; kim düşük kupada kalmak ister ki? sezon sandıklarına ulaşıp, daha iyileri için çabalamak varken? klanı da yerel sıralamasına yerleştirebilmek için, kupa yükseltmek önemlidir.


    özetle; argo kullanmıyorsan, bağışların iyiyse, klan sandığında elinden geleni yapacaksan, kupa yükselmek için çabalıyorsan; oyunu kaliteli oynuyorsan, bizim klana da bir bak derim.


    klanımızın doluluğu arttığında gereken kupa da artırılacak doğal olarak. her klan gibi büyümeyi, yükselmeyi amaçlıyoruz. yükseldiğimizde, büyük halimizde bize katılan değerli bir parça olmaktansa, büyürken çekilecek sıkıntıları birlikte göğüsleyeceğimiz eşsiz bir parçamız olun ..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.