Şimdi Ara

zaman yolcuları aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir inada aynen böyle yazıyordu. 5000 sene öncesine gidip orda belirlenecek bölgedeki kavme medeniyet götüreceksiniz. kim daha çok başarılı olursa büyük ödülü o alacak. hangi bilimleri götürmek istediğiniz size kalmış. Ancak olmazsa olmaz bazı konularda belli seviyede de olsa bilginiz olması şart. mimari, şehir planlaması, sağlık
    Sorum şu: Başka hangi bilim dallarında hangi seviyede olmanız ve bunları nasıl ğretmeniz lazım ki gittiğiniz kavmi 1000 sene sonra en yüksek medeniyet seviyesinde bulabilesiniz.

    Not: her 100 yılda bir 10 günlüğüne kontrol için gitmeye izin vardır.



  • bundan 20 yıl öncesine gitmeyi ve o günleri bidaha yaşamayı çok isterdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: combaba

    bir inada aynen böyle yazıyordu. 5000 sene öncesine gidip orda belirlenecek bölgedeki kavme medeniyet götüreceksiniz. kim daha çok başarılı olursa büyük ödülü o alacak. hangi bilimleri götürmek istediğiniz size kalmış. Ancak olmazsa olmaz bazı konularda belli seviyede de olsa bilginiz olması şart. mimari, şehir planlaması, sağlık
    Sorum şu: Başka hangi bilim dallarında hangi seviyede olmanız ve bunları nasıl ğretmeniz lazım ki gittiğiniz kavmi 1000 sene sonra en yüksek medeniyet seviyesinde bulabilesiniz.

    Not: her 100 yılda bir 10 günlüğüne kontrol için gitmeye izin vardır.

    Ne içtin?
  • 1 ay sonrasına gidip tüm iddaa,şans topu, sayısal loto,süper loto sonuçlarını alıp günümüze gelmek isterdim...
  • askeri teknoljileri götür dünyanın yönetsinler
  • biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisin
    bu bir yaratıcı fikirleri keşfetme yarışması felan mı?
  • quote:

    Başka hangi bilim dallarında hangi seviyede olmanız ve bunları nasıl ğretmeniz lazım ki gittiğiniz kavmi 1000 sene sonra en yüksek medeniyet seviyesinde bulabilesiniz.


    Tarih bilim dalında;
    "geçmişi(faydalı ve güzel olan) hor görüp, geleceğe kuru gürültüyle varılacağı" kanısının tutarsızlığını (bu ülkeden örneklemelerle ) saldırgan, aşağılayan..vs olmayan bir üslubla öğretirseniz medeniyetin bir cüzünde gelişme mümkün olur.

    Gelsin tepkiler




  • Ben mi kurtarıcam dünyayı
  • Gelecekten geldim, duydum ki zaman yolcusu arıyormuşsun.

  • İnsanlığın ilk gününe gidip Adem'in hayalarına var gücümle tekme atmak isterdim.

  • Felsefe, Matematik, Edebiyat ve Kimya götürürdüm. Zamanla geliştiklerinde farklı bir isimle de olsa Fizik bilimini keşfederlerdi. Onlara insanların kendi kendisini seçmenin önemli olduğunu anlatırdım. Onlara bazı olguların, acı olguların yaşandığını ve onlardan uzak durulması gerektiğini söylerdim. Bunların bazıları sigara, alkol, ve kötü alışkanlıklar ve bazı unsurlar olurdu. Bunlardan uzak durmaları gerektiğini belirtirdim. İnsanların bencil olmaması gerektiğini hepimize yetecek bir dünya olduğunu, doğaya saygı duymamız gerektiğini yoksa bizden sonra soyumuzun kırılacağını anlatırdım.


    Felsefe'de Platon, Huxley, Nietzsche ve Schopenhauer'i anlatırdım onlara. Bildiğim kadarıyla Matematik biliminin tüm bildiğim bilgilerini paylaşırdım. Yaratıcı yazarlık ve yaratıcı şairlik temelli her yıla özgü edebiyat yarışmaları düzenlerdim. Kimya biliminin önemli olduğunu anlatır. Onlarla kitap paylaşırdım. Onlara kimya anlatamazdım çünkü kimyam kötüdür, onlara sadece kimya kitaplarımı verirdim.


    Kabilenin merkezine Temel bilimler okulu açardım, ilk 4 yılı ilkokul, ikinci 5 yılı temel bilimler olmak üzere 9 yıllık bir eğitim unsuru oluştururdum. Sonrasında da üretim okulu açardım, ilk 4 yılı ilkokul, son 6 yılı üretim okulu olmak üzere 10 yıl olurdu. Temel bilimler okulunda sadece bir bilim dali öğretilir ve üretim yapmak üzere ve sosyal düzenlemelerde kullanılmak üzere yetiştirilenleri istihdam ederdim. Üretim okulunda ise, halı yapımı, kıyafet üretimi, bıçak üretimi, at arabası hazırlama, ev yapma teknikleri, semercilik, metal işleyiciliği, iğne üretimi, tarımcılık, hayvan avı ve sürü yetiştirme gibi önemli eğitimlerin verilmesini temin ederdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 12 Aralık 2021; 20:43:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.