Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.477
Cevap
220
Favori
560.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    terliğe 300 kira nası bedava oluyo 😀 binliradan 300 e mi düşmüş sanki


    hep numune ürünlere indirm yapmışlar ya xs yada xl ürünlerde var diğer hiçbişeyde kampanya yok aklı olan almaz bunları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantinin zara ile pos anlaşması bitmiş taksit olmuyor büyük ihtimal giyim kampanyalarına da dahil etmez ödemeden önce kasiyere sorun bende birkaç gün önce teyit ettim aci şekilde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Aynen bende o yüzden olabilirli yazdım ancak bir kaç gün önce emaar bershka’da garanti seçeneği görünce şaşırdım bazı yerlerden silmemişler galiba taksit hala yapmıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt

    Dostum bir tisört su an 200 lira minimum, kaliteli tisortten. ahsediyorum tarzi,pamuğu vs.Tabanı, eva onun sert sentetik kauçuk,( Aşinmaya karsi dirençlidir) 2 dakikada dagilmaz demek oluyor bu. Üstü inek derisi.


    Deri ürünlerin fiyatlarindan haberiniz yok sanirim. Olsaydi, bunu sadece aileden birisi icin doktorluk hastane calisani vs için kacirmazdi. Deri urün catlama yapmaz. Ayni malzeme kalitesinde urünler su an Pegia da 600 lira x2 katı. Ki Pegia yerli üretim bir de.


    Bu urünle ayni kalitede sadece iç astari mantar ustü derili olanlari 2000 tl su an birkenstockta. Plastik crocslar olmuş 800 lira hocam.


    Olay bir terlik degil sadece.Ustelik terlik de degil, sabo bu. Pantolon altina şehir yasaminda giyilebilir.1000 liradan düşmemesi mi asil olay yoksa 500 liradan satilip 2 kez indirime girmesi mi? Ben 2 adet aldim ailemde saglik calisani var. Bazen firmalar bu tür ürünlerde calisanlarin yanliş fiyatlandirmasi ile uygun fiyatlandirabiliyolar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 22 Ocak 2023; 21:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Cidden üstüne düşerseniz takip ederseniz çok güzel indirimler var geçen hafta 1050 liraya 7 parça şey aldım içinde deri gömlek ve pantalon vs de vardı lcw de baskılı tshirtler 150-190 falan artık ama pull and bear da son indirimler ile 89- 109 ‘a falan tshirt vardı. Genel olarak zaten her ürün piyasanın altı fiyatta

    Inditex geleneğidir bu ve cidden stok öldürmek için yapıyor lcw gibi 5 sene önce satılan şeyi tekrar satmıyor şuanın yeni sezonuda seneye aynı şekil satılacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 22 Ocak 2023; 22:58:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zarada bir indirim daha bekleniyor mu acaba ?

    Terlik güzelmiş bu arada, fiyatı da makul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

    Bir parti daha indirim gelmesi lazım hatta 2 de olabilir ama 2.si şubat ortası gibi düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gördümde kaldırmışlar sayfadan indirimli hali 900 lira olan şişme siyah mont geçen sene alıp iade ettiğim ürün 500 liraydı fiyatı 300 tl ye indirimli almıştım şuan 3 katı fiyatına indirimli halini görünce normal karşılamammı gerekir anlamıyorum piyasanın yükselmesine cok cabuk alışıyorsunuz bindirim yapıp indirim yapınca inmiş olmuyor fiyat kura endexleyip yurd dışı ile kıyaslama yaparsanız uygun sayılır ama yurd dışın birimi ile bizim birim bu kadar farketmemeli alım gücünde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi, fiyatlar sadece Zara da mi çikti? Ben Zaraya acayip kil oldum, cok uzun süre bir şey almayacagim o ayrida. Ulkedeki enflasyon %300 sevoyelerinde zaten geçen sene 3 lü markette peynirin 600 gramliği 25 liraydi 12 ay içerisinde 85 lira olmuş, kefir 7 liraydi su an 26 lira ayni marka. Yumurta 15 lisi 15 liraydi şu an 37 -40 lira olmuş. En kotu urun % 150 artmiş.

    Firmalarin zam politikasi biraz acimasiz olsa da ayni fiyatlari beklemek hayal olur artik. 250 liradan 4, 5 tane mont aldigim surada 2 sene onceydi. 1300 liradan mont aldim üzüle. Pek yapacak bir sey yok. Alişmadik ama aliştirilmak zorunda kaldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimler ne zman bitecek arkadaşlar, şubat ayında devam eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt

    Zara 1 mart diğerleri 31 ocak son gün (değişiklik olabilir)

  • Massimo dutti lazım bana 🙂 ay sonuna kadar sipariş vereyim o zaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Zara , bershka ve pull and bear hariç net tarih açıklanmadı bu arada ben eski senelere kıyasla dedim massimo dutti indirim dönemi uzayabilir yani mağazalar biliyor mu bilmiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler zaradan suni deri ceket aldim 800 tlye bedeni bayagi kucuk geldi.70 kg civari olanlara tam gelir, iade edecegim ilgilenen olursa geri iade gitmesin zor dusurdum yabanci birine gitmesin forumdan birine gitsin😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zara'nın internet sitesindeki fiyatları ile mağazasındaki fiyatları aynı mı, bir bilgisi olan var mı? sitede biten bazı ürünler mağazada var gözüküyor da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 27 Ocak 2023; 22:51:28 >
  • Almanya'da 26 para birimi bizde 700 para birimi


    26 Euro = 530 tl


    Bir montta Enflasyon + Vergi = 170 tl


    Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları]
  • sagjir S kullanıcısına yanıt

    Sitede görünen ürün mağazada da aynı fiyatta oluyor kampanya dönemi boyunca. Ben netten bakıp, mağazadan aldım kalıbı farklı olur diyerek. Aynıydı fiyatlar.

  • artandbjk kullanıcısına yanıt

    Bunun tam bir korelasyonu yok. Daha doğrusu, Yunanistanda mesela ayni urun trden pahali da olabiliyor. Fransada daha ucuz. Ulkedeki pazara, stoklara ve talebe göre indirimler ayarlaniyor.


    TR pazarinda mesela acayip bir trendi var son yillarda Zaranin. Ben eskiden de Zaradan aliyordum ama hiç böyle degildi. Sanirim insanlarin sosyal yaşaminin kisitlanmasi boyle davranislara itilmesinde faktör oldu.


    Arti olarak turist ozellikle Arap, Iranli turist faktörü var. Bu adamlar LCW yi, Zarayi acayip kazandiriyor. Bunlara kesinlikle Turk pazarinda vergilendirilme yapilmali bir de afedersiniz bu lavuklara tax free yapiyoruz. Bu kadar beyinsiz bir örnek yok. Adam zaten bedavaya aliyor bir de tax free uygulayinca, Turk vatandasinin alamadigini bu herifler gelip cuval cuval doldurup gidiyorlar. Bedava diye zara dunyada asla satamadigi en zevksiz afrika motifli saçmaliklarini bile bu ülkede satiyor bu Araplara. Bu araplar turkiyeden gitse, bu fiyatlarin %30 u net düser.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Ocak 2023; 3:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam peki, ürünün mağazada olduğunu nasıl öğrendiniz? Siteden mağaza stok kontrolü yapılıyor ama ne kadar doğru o emin değilim. Siz, o kısıma bakıp mı gittiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 28 Ocak 2023; 13:22:44 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.