Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.561
Cevap
41
Favori
584.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet usta bende alisei direct var. aracım ix35 .yeni bir kalibrasyon güncellemesi var mı acaba?
    aracım bazen 3 bin deviri geçmiyor. hızlanıyorum 3 binden sonra kesiliyor ,devir düşünce sıkıntı yok ama 3 bini geçmiyor. stop edip çalıştırınca normale dönüyor sorun ne olabilir? normal bişey değil gibi?
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    bu sorun aracın kendi ütericisinden kaynaklı. bu araçlarda motor koruma sistemi mevcut. mazen bir kasise girseniz bile araç kendini korumaya alabiliyor. araç hemyolda hemyerinde 3 binden yukarı gaz yemez. sistemde yada farklı bir yerde arıza varmış gibi algılar. bazen aküyü söktüğünüzde bazen dip gaz yaptığınızda vb. durumlarda bunu yapması normal.

    Bunun dışında sadece lpg ile bu arızayı yaşıyosanız ozaman enjektörlerden bi tanesinde sıkıntı olabilir.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil Zavoli Bora S32 .




  • Mehmet Bey teşekkür ederim ilginiz için. Telefonda verdiğiniz bilgi ve ayırdığınız vakit içinde ayrıca teşekkür ederim. işiniz rast gitsin.
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.ben teşekkür ederim. iyi günler
  • Sa Mehmet Ustam yine bi sorum olacak ;
    2006 Opel Zafira B aracım var malum 1.6 Zavoli easy kit var.En son birkaç hafta önce sübaplar çelik olarak değişti.Egr sökülüp temizlendi kelebek boğazı filan derken bakım yapıldı komple revizyona girdi.En son Lique Moilly enjektör katkısı ekleyip 200 km civarı benzinde kullandım MAŞALLAH tık demedi.Birkaç gün önce artık lpg ye aldım ve sorunsuz kulanıyordum ama malesef bugün yine tekleme yani silkeleme yaptı.Arıza ışığı yakmadı ama sanki tıkanıyo gibi.Bi usta lpg diyaframına baktır dedi.Senin bu konuda bi fikrin/tavsiyen-önerin var mı ???
    (Allah rızası için bu sebepten dolayı çok sevdiğim arabamdan soğumaya başladım)
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Niyetimiz gayemiz inanın ALLAH rızası için yardımcı olmak. Aracınızdaki arıza tekleme ise regülatörden yapmaz. diyaframla alakalı bir durum değil. ancak ara ara boğulup gitmemezlik yapıyorsa regülatörden kaynaklanır. onun dışında lpg enjektörlerinde sıkıntı olabilir. ve bu araçlarda sıklıkla karşılaşılan bir durum ateşleme bobini arızalı olabilir.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    DEKİ: Rahim ve Şefaatçi ALLAH Adına: Mübarek ramazanı şerifimiz hayırlı olsun. herkese kazasız belasız nice bol tasarruflu günler dilerim. MEHMET USTA 0535 822 95 06
  • Mehmet ustamın tavsiyesi üzerine bugün İzmir de Zavoli Faruk ustaya gittim.Mesele regulatör ve enjektörlermiş.Değişti sorun çözüldü.Gerçekten işinin ehli bi ustaymış tüm kalibrasyon ayarları yapıldı.Tekleme yok kafa sallama yok rölanti dalgalanması yok eline sağlık gerçekten.Dönüş yolunda daha önce 4-3 hatta yerine göre 2 ye aldığım yerlerde 5.vites ile geçtim.Allah a çok şükür ...
  • Slm hyundaı tucson 1.6 t-gdı aracim var sistem olarak hangi kiti takmalıyız acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Mutlu haber.
  • yaman1906 Y kullanıcısına yanıt
    Bu aracın hakkı sıvı sistemdir. karma sistemde var ancak gücünüz varsa kesinlikle sıvı sistem. Zavoli ZLİ likit sistemini tavsiye ederim. iyi bir ustada montajını yaptırdınız mı sorunsuz kullanırsınız.
  • 2010 dan beri zavoli kullanıyorum çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım.
  • Celal2000 kullanıcısına yanıt
    Maşaallah diyelim.nazar değmesin.
  • Bugün lpg tankına motto katkı sıktım kullanışta bi fark olmadı ...
    http://www.e-sirket.com/motto-lpg-yakit-katkisi-lpg-treatme-23852e3.html
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Hm motto lpg katkısı hiçkullanmadım bu güne kadar. ancak iyi bişey olduğu söyleniliyor.
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Slm. Motto lpg katkısını araştırdım ilk önce kendi internet sayfaları yok. arayarak aşağıdaki açıklamayı buldum;

    MOTTO LPG TREATMENT; LPG (Liquified Petroleum Gas) için özel olarak geliştirilmiş konsantre bir yakıt katkısıdır.
    FAYDALARI • Yanma odasındaki yanma kalitesini arttırarak verimi yükseltir. Yanma verimindeki iyileşme; Motorda güç ve çekiş artışı, genel yakıt tasarrufu, egzoz gazı içindeki karbon monoksit ve yanmamış hidrokarbonların çevreye salınmasında ciddi bir azalma sağlar. • Yakıt içinde homojen dağılım sağlayarak, soğuk havalarda ilk ateşlemeyi hızlandırır. • Yüksek yağlama özelliği sayesinde, motor parçalarının çok iyi yağlanmasını sağlayarak aşınmalara karşı koruma sağlar. Bu özelliği, silindirleri, piston contalarını ve manifold sübaplarını olumlu etkiler. • Paslanmaya (korozyon) karşı koruma sağlar.

    Hadi bütün dediklerine OK! diyeceğim ama, egzoz gazı içindeki karbon monoksit ve yanmamış hidrokarbonların çevreye salınmasında ciddi bir azalma sağlar cümlesi hiç inandırıcı gelmiyor. bu teknoloji araçların catalytic converter'lerinde vardır ve bu işi asıl yapan dünyadaki en değerli madenlerden biri olan platin ile işlenmiş filtreler sayesinde yapılmaktadır, zehir partikülleri absorbe edebilmektedir ki platin çok pahalı bir metaldir bu sebepten catalytic converter çok pahalı bir parçadır ki dünyada üretimini yapan fabrika sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir ve adres bilgilerine bile ulaşamazsınız...

    Kaldı ki dünyanın en büyük otomobil ürecilerinden VAG grubu bu emisyon değerlerini düşürebilmek için korsan programla manipüle yapmış, hatta audi de dahi çıktı yeni, milyarlarca euro tazminat ödemektedir, bu adamlar bu işi 24,90'a mı yapmışlar??? hiç inandırıcı değil.

    son olarakta lpg tankının içinde 8-10 bar ortalama lpg basıncı vardır, o tüp üzerindeki basıncı bir okuyun, ki tankın içindeki lpg'yi dahada sıkıştırıp oraya dolabilecek kadarmıdır? yani 10 bar'dan büyükmüdür???

    çok inandırıcı değil... boşuna para harcamayın bence...




  • Bilemiyorum şahsen ürünün ortağı veya pazarlamacısı değilim sadece denk geldi aldım ve paylaştım tercih meselesi ...
  • Merhaba zavoli bora zeta n kit kullaniyorum.aracim civic 2003 1.6 otomatik 110 bg. Suan sehir ici 320 kr yakiyorum.lpg 2:39 tl.

    Sormak ve ogrenmek istedigim birkac soru var yardimci olan olursa sevinirim.



    Benim lpg rgulator basincim 1.6 mbar seviyesinde bosta basinca 2.0 mbar kadar cikiyor.



    Bu basinci 1.0 mbar dusurmem gerekirmi.suan stop etme vs sorunum yok.



    Benzin ms2.80. Lpg 3.60 ms



    Birde program ile otomatik kalibrasyon yapamiyorum map sensor bu kitlerin montajinda takiliyormu yoksa benimkinde yokmu



    Bir soket ayar icin var bir sokette bosta duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolsokyen E kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Yeni nesil Bora sisteminde turbo ve komprresür olmayan araçlarda map sensör bağlanmıyor.dolayısyıla basınç yüksek okur. normal.basınçla ilgili işlem yapmanız gerekmiyor.

    Kalibrasyon için servislerde map sensör var. kalibrasyon mapı dediğimiz map sensör ile kalibrasyon yapılır. boşta dediğiniz soket kalibrasyon mapının soketidir. aracınızda yakıt şikayeti var sanırım. bulunduğunuz ilin zavoli servisine giderek sorununuzu söyleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.