Şimdi Ara

zelos kodu 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elimde fazladan zelos.gg kodları var 20 tl ye satıyorum.Bana güvenmeniz için ilk kodu kullanıp sonra ödeme yapabilirsiniz ama bunun için bir şartım var o da kodu kullanırken discord da canlı yayın açarak kullanmanız gerekiyor çünkü kodu kullandıktan sonra kodun bozuk olduğunu söyleyip ödeme yapmak istemeyen insanlar olabileceği için böyle bir yöntem uygulayacağım.Konunun altına cevap yazarak veya bana özelden mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz.

    zelos.gg ne diyenler varsa eğer bir challange sitesi buradaki challangelere katılarak puan kasıyorsunuz ve puanlarla rp, steam gift card, oyunlar ve başka içerikler alabiliyorsunuz.kendimde kullandığım bir site zaten site size lol clientinde doğrulama kısmına girmeniz için bir kod veriyor bu kodu hesabınıza girerek hesabınızı zelos.gg hesabınıza bağlıyorsunuz.lol clientinden doğrulama yapabildğimiz bir site scam değildir diye düşünüyorum ayrıca elwind de sitenin reklamını yapıyor ve bazen kod çekilişleri yapıyor.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 26 ocakta open betası olacak bir site için neden sana para verilsin ? ayrıca sitenin mantığı zaten cebinden para çıkmadan oyun , rp gibi şeylere ulaşmak. Kısacası boş adamsın.

    edit : zelos'un discord kanalından isterseniz kod veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 23 Ocak 2020; 19:4:23 >
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt
    öldü hocam, vurma daha fazla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt
    bundan haberim yoktu şuan öğrendim ben elwind aylık 100 kod dağıtacağını söylediği için hala kodla girilecek diye biliyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.