Şimdi Ara

Zen Micro 5GB Firmware Problem :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sahip olduğum Zen Micro kilitlenince pilini çıkarıp takmıştım fakat açtığımda firmware problem uyarısı verdi.Pc ye taktığımda görmüyor.Bu yüzden firmware yükleyemiyorum.
    Model Numarası:DAP-MD0004

    Garantisi devam ediyor fakat içinde önemli dosyalar vardı :( Acaba bu dosyalara elveda mı demem gerekecek?



  • evet dosyaları unut şimdiden.frimware yapamıyorsan da hiç kurcalamadan garantiye gönder.kurcalarsan faturasını sana çıkarır creative.
  • hay allah :( dosyalar mp3 çalardan daha mühimdi.normal bir veri taşıyıcısı alayım ben hemen :)Ayrıca sanırım Creative'in İzmir'de servisi yok.İthalatçıya mı göndereceğiz?
  • aldığın yere git orası aleti istanbula göndercek en yakın servis orda izmirde yok.yanlız ben sana bişi söyliyim bu arıza garantiye girmez arkadaş.sana faturası ağır olur bu arızanın benden demesi eğer öle olursa ki bence olcak bende izmirdeyim buluşuruz ben elimden geleni yaparım.ama bu arızayı creative garantiye sokmaz.(benim fikrim)
  • hmm eğer garanti kapsamında olmazsa sana döneceğim fakat kasten yapmadığım bir şey neden garantiye girmesin ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstgngr0 -- 28 Ekim 2007; 15:24:54 >
  • arakdaşlar yabancı forumlarda biraz araştırdım ve ;

    To acess recovery mode, take the battery out of the player and hold the power/hold switch all the way to the left. While holding the switch, place the battery into back into the player. The player will then boot into the recovery mode. There should be an option to reload firmware in there.

    Recovery modda açarak format all ve clean up seçenekleri ile cihazı eski haline getirebildim.Recovery Mod'da açmak için cihazdan pili çıkarın.Açılış butonunu en sağa çekip pili yuvasına oturtun ve açılış gerçekleşinceye kadar bırakmayın.

    :) Umarım sorunu olana yardımcı olur :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mstgngr0

    hmm eğer garanti kapsamında olmazsa sana döneceğim fakat kasten yapmadığım bir şey neden garantiye girmesin ki.


    merak etme hocam multimedya bu konuda çok iyi. garanti kapsamına girmeyen şeyleri bile ellerinden geldiğince yapmaya çalışıyorlar. aynı aletten bendede wardı eskiden, 5-6 kez bozuldu bi tanesi benim hatamdı. yinede yapıp yolladılar.
  • merhaba arkdaslar. elimde bu cihazdan var. ürün hiç kullanılmamaıstır. bana hpden tablet pc aldıgımda hediye vermişlerdi. kendi mp3 playerim oldugu için dolaba atmıstım.
    dolapta duraacagına baskası kullansın. alet gercekten cok estetik ve guzel.
    5gb hafızası var radyosu falan var. özelliklerine netten bakabilrisiniz. )
    yanında butun aksesarları verilecektir. (kulaklık, baglantı kablosu, sarj adaptoru, kullanım kılavuzu, cd)

    fiyatı için 160 ytl dusunuyorum. gercek alıcı arkdaslarla anlasabiliriz.

    isteyen arkdaslar. complex275@hotmail.com adresinden bana ulasabilirler. alet sıfırdır
  • arkadaşlar nolur yardım edin 1 haftadır kafayı yicem. zen micro var elimde ve 1 haftadır recovery mode`da.pc`den firmware yapmaya çalışıyorum olmuyor.nolur kurtarın beni.sinir krizlerine gircem yaaa :(
  • coptr aynı sorun bendede var onumuzdekı hafta yoluluga cıkıcam kafayı yemek uzereyım guncelleme yapamıyorum pc gormuyo yaa
  • dostum ben denıyorum ama hala firmware guncellemesı yapamıyorum pcye bagladımda recevoy mode olarak goruyo ama firmware guncellemesi yaptıgım zaman hata verıyo pcye baglı olmadıqını soyluyo
  • dostum ben halledemedım sen nasıl yaptın ben recovery modda acıyorum zaten ben mp3 playerı actıgım zaman kendısı recovery modda acılıyo. pili cıkartıp deniyorum o zamanda recvory mode da acılıyo ama firmware guncellemesi yaparkan


    your player is not connected,please connect your player !!!!!!!!


    hatasını veriyo yani görmüyo pc.usbden format atma programları bile denedim hiçbirisi görmedi yazılımını sildim pcye format attım tekrar kurdum gene olmadı
  • dostum sanırım bu işlemden snra firmware update yaptın bendede aynı sorun var bende bu şekilde açtım cihazı daha dogrusu cihazı normal olarak actıgım zaman bile bu şekilde acılıyor ama bi sorun var firmware update yapamıyorum sen nasıl yapabildin
  • dostum şimdi anlatıcaklarımı iyi dinle önce bir pc buluyosun daha önce hiç media player 10 ve 11 kurulmamış aleti bağlıyosun pcye driverinı kuruyosun daha sonra tr creative.comdan online yazılım güncellemeden aletin yazılımını guncellıyosun ama unutma daha önce media player 10 ve üstü yuklenmemiş ve zen micro driveri yuklenmemiş bir pc lazım sana kaldırsan format atsanda fayda etmıyor artık dosya muhabbeti ;) hallettıkten sonra cvbını beklıyorum
  • ben şimdi bağladım firmware e upgrade tuşu açıldı basıyorum ama windows media plaer ile ilgili bi sorun veriyor ne yapacağım illa ki windoes media player yüklü olmayan bi bilgisayar mı lasım şimdi silsem de denesem ya da hiç yüklenmemeiş bir bilgisayar bulsam da orada denesem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koptirik -- 15 Şubat 2008; 13:49:07 >
  • Ben hiçbir MP3 şalarda böle bişey duymadım beyler benim de başıma geldi ama yardım edebilecek biri yokmu şu soruma şimdi hiç windows media 10 yüklenmemiş kasa bulursam işe yarar mı bu firmware?

    Ne yapacağım?Nereden indireceğim?Sonra ne yapacağım?

    Bu sorularıma bi cevap verirseniz çok sevineceğim yhaw yetti artık 5 aydır uğraşıyorum yaklaşık 1 senedir bozuk ben böle bişey görmedim teknoloji ne kadar yükselirse,hafızalar ne kadar çoğalırsa aleti tamir etmek o kadar zor oluor ben aldım zaten aldığımdan beri adam gibi kullanamadım lütfen yardım edin beyler pls..

    Şimdiden teşekkürler...
  • benim micro da kafayı yedi, şarkıları düzgün çalmıyordu, tüm şarkıları silip yeniden atmak istedim. pc ye bağladım aleti görmedi, aletin içinden şarkıları silip flash dik özelliğini kullanmaya çalıştım, şarkıları silemedim ve firmware i tekrar kurmaya karar verdim. daha önce de yapmıştım bunu, recovery mode a atmıştı kendini bir şekilde...

    ancak firmware ini indirmeme rağmen bu sefer yapamadım, aklıma gelen her yolu denesem de firmware programı aleti görmüyor, aleti bağla falan diyor. pc arada görüyor stroage media şeklinde ama içine hiç bir dosya vs atamıyorum. media player-winamp vs kurulu bilgisayarımda ancak daha önce da aynı bilgisayarda firmware atmıştım alete, şimdi yapamıyorum... bi öneriniz var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mstgngr0

    arakdaşlar yabancı forumlarda biraz araştırdım ve ;

    To acess recovery mode, take the battery out of the player and hold the power/hold switch all the way to the left. While holding the switch, place the battery into back into the player. The player will then boot into the recovery mode. There should be an option to reload firmware in there.

    Recovery modda açarak format all ve clean up seçenekleri ile cihazı eski haline getirebildim.Recovery Mod'da açmak için cihazdan pili çıkarın.Açılış butonunu en sağa çekip pili yuvasına oturtun ve açılış gerçekleşinceye kadar bırakmayın.

    :) Umarım sorunu olana yardımcı olur :)


    çok teşekkur ederim dostum,
    işe yarıyor buldukların.
  • ardş lar bendede creative zen micro 5 gb mp3 var. bendeki problem hafızası 5 gb olmasına rağmen 20 mb görünüyor.bu konoda bilgisi olan varmı acaba bu konu hakında yardımcı olanlara teşk ederim.
  • aynı sorun bende de war bir türlü halledemedim hayırıdır ya kesin çözümü olan warmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.