Şimdi Ara

Zenfone 2 kapandı açılmıyor Arada titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazın şarjı az iken şarj kablosunu taktım. Tepki vermeyince yeniden başlatıp denemeyi düşündüm. Yeniden başlat seçeneğini seçtim ve beklemeye başladım. Alet kapandı ama tekrar açılmadı. Sadece ara sıra (şarj bitince olan 2 kısa) titreme yapıyor. Şarja takıyorum yine tepki yok. Zaten bundan birkaç gün önce de ekranda bazı noktalarda dokunmatik algılamama olmuştu. Bunun yanında yazılımsal olarak yorduğum ancak şimdi de yazılımsal olduğundan şüphe duyduğum birşey daha oldu. Vesselam alet morto oldu ve yarın sabah telefonumun açık olması gerekiyor. Sanırım anakartı, şarj soketi falan kompile gitti. Ama yine de insan herşey onu göstersede inanmak istemiyor bazen. Dostlar bu aleti kurtarmanın bir yolu var mı ? Lütfen olsun çünkü.
    Ayrıyeten alet son 3 ayda (aynı şikayetten (sim kart))2 kez servise gitti (Büyük ihtimalle bununla beraber 3 olacak). Servisten ürün iadesi almalarını istesem ne derler acaba?







  • Kendi sorumu kendim yanıtlayayım madem ki

    Cihazı servise verdim. Birkaç gün içinde tamir oldu. Sorun bataryadaymış. Değiştirdiler sorun çözüldü. Burdan zenfone 2 alacak arkadaşlara sesleniyorum ALMAYIN. Başınıza bela almış olursunuz. Gidin gm5+ alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı şuan başıma geldi ve yurt dışındayım hocam. Allah belasını versin bu telefonun.
  • Güncellemeyi unutmuşum sözkonusu arızanın tekrarında iade aldılar. Şu an gm5+ aldım onu kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.