Şimdi Ara

Zenithink ZT-280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba üstadlar, başlıktaki tableti alıp kullanan var mı? Tavsiye edermisiniz? Aşağıdaki linkte %9 indirim kuponu ile özelliklerine göre çok uyguna geliyor.(275 tl)
    http://www.buyincoins.com/10-capacitive-epad-tablet-pc-zenithink-zt-280-cortex-a9-1ghz-8gb-android-4-0-5-product-12951.html
    Yorumlarınızı bekliyorum, sipariş edeyim mi?



  • arkadaşlar hiç mi bilgisi olan yok? cevap bekliyorum.
  • Zenithink zt280 c91 kullaniyorum. Ekran tepkimesi biraz gecikmeli. Urun fiyatina gore tek kelimeyle cok basarili. Tavsiye ederim. Suanda o cihazdan yaziyorum :)
  • servis ağı olan ürünleri tercih etmenizi öneririm
  • ürünün 1gb ramli olan c91 upgrade versiyonunu kullanıyorum. ürün güzel bir ürün android 4.0 yüklü halde geldi. Bazı çin mallı tabletler gibi markette tanımam gibi bir sorun yaşatmıyor. Bazı programlar markette uyumsuz diyor fakat apk. dosyasını indirince sorunsuz bir şekilde çalışıyor. (autocad, photoshop gibi.) oyunlar kosunda ise çoğu hd oyunları açtı. çok fazla oyun denemedim ama 9mm gangster gibi hd oyunlar sorunsuz çalıştı. ekran tepkimesi ve Accelerometer sadece ana menüde bazen gecikiyor gibi geliyor ama oyunlarda programlarda sorun çıkartmıyor. ürün fiyatına göre (ben 500tlye almıştım.) çoğu şeyi fazlasıyla karşılıyor. Ama benim şahsi düşüncem ürünü alıp 3 yıl felan kullanamazsın yani 1.5-2 yıl sonra ürün donanım açısından geri kalmış olur ama en azından verdiğin fiyat diğerlerine göre az olduğu için sorun teşkil etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.