Şimdi Ara

Zeus Yachting Boğazda Vip Yat Kiralama Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zeus Yachting Boğazda Yat Kiralama Hizmetleri

    Firmamız 2005 yılında başlamış olduğu birinci sınıf yat kiralama hizmetiyle dünyanın en özel boğazlarından birisinde zaman geçirmenize imkan tanımaktadır. Profesyonel personellerin, kaliteli hizmet anlayışı sayesinde boğaz üzerinde istediğiniz keyifli zamanı geçirme ve farklı organizasyonları gerçekleştirme şansına sahip olabilirsiniz. Boğaz üzerinde vermiş olduğumuz hizmet sayesinde boğazın eşsiz güzelliğini, doğasını gece ve gündüz saatlerinde izleme şansına sahip olabilirsiniz. Firma olarak tüm yerli ve yabancı müşterilerimizin memnuniyeti için özel organizasyonlar için yat kiralama hizmetimizi kesintisiz olarak sunuyoruz.

    Zeus Yachting olarak yat ağımızda 20’nin üzerinde farklı seçenek bulunuyor. Bu geniş yat seçenekleri sayesinde taleplerinizi daha rahat bir şekilde yerine getirme imkanına sahip oluyoruz. Yatlarımızın uzunlukları 14 metre ile 35 metre arasında değişiyor. Farklı motor güçlerine ve farklı misafir kapasitesine sahip olan yat seçeneklerimizin olması sayesinde birçok organizasyonu gerçekleştirmek kolay bir şekilde yapılabiliyor.

    Yılların vermiş olduğu deneyim ile boğazın maviliği ve harika manzarası üzerinde doğum günü, evlilik yıl dönümü, lazerli evlilik teklifi, bekarlığa veda partisi, iş toplantıları ve akşam yemeği gibi farklı organizasyonları yaparak müşterilerimizin isteklerini yerine getiriyor. Bu organizasyonlar yapılırken farklı yemek menü seçeneklerini tercih etme imkanını müşterilerimize sunuyoruz. Et menüsü, balık menüsü ve tavuk menülerini talep edebileceğiniz gibi özel bir gece geçirmek için farklı yemek isteklerinizi bizden talep edebilirsiniz.

    Boğazda yat kiralama hizmeti veren firmamız ekonomik ve lüks yat kiralama seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Saatlik yat turlarını tercih edebileceğiniz gibi, günlük, gecelik, haftalık ve aylık yat kiralama hizmetlerimizi de değerlendirme imkanınız bulunuyor. Talep edeceğiniz organizasyona göre deneyimli kaptanımız dışında hiçbir personel olmadan harika bir boğaz turu atmanıza imkan tanıyoruz.

    Boğaz Turları
    Yatta Doğum Günü
    Yatta Evlilik Teklifi
    Yatta Evlilik Yıldönümü
    Ada Turu
    Karadeniz Turu

    Bizimle İletişime Geçebilirsiniz. Zeus Yachting



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macalsoft -- 3 Ekim 2019; 15:18:3 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.