Şimdi Ara

Zevkli Bir mmo RPG oyun tavsiyesi lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oynadıkça insanı eğlendiren bir oyun arıyorum. kendini tekrar etmeyen bir oyun. daha önce Knight Online ve archeage denemiştim. KO oynayalı yıllar oluyor ve hiç zevk almadığımı söylemeliyim. Pvp ler hep item e dayalıydı. Archeage e bir kaç gün önce başladım. Quest yapmaktan bıktım artık. ev yada gemi sahibi olmanın benim için bir anlamı yok açıkcası. çok fazla detaylı bir oyun.

    Benim aradığım basit, iyi grafikli ve yaratık kesmeye yada iyi item e sahip olmaya dayalı olmayan bir oyun .(yaratık kesilecekse bile en azından güzel bir hikaye kapsamında olmalı). amacım oyuna gireyim lvl atlayayım bir kaç pvp yapayım,çıkayım.

    şuan ilgilendiğim blade and soul var. bu oyun hakkında görünüşüz nedir. yada sizin öneriniz.
    Teşekkürler :)



  • Tam aradığın niteliklerde Guild Wars 2 tavsiye ederim ama b2p eğer senin için uygunsa oyna derim. Ayrıca Blade and Soul bildiğim kadarı ile daha Avrupa versiyonu olmayan bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 23 Eylül 2014; 19:55:02 >
  • f2p oyunlar daha iyi olur aslında. b2p oyunlarapara verip de oynamazsam yada oynayamassam üzücü olur açıkçası. :)
  • nutrega kullanıcısına yanıt
    archeage
  • Neverwinter ve forsaken world güzel türkçe oyunlarda bir çokta eksileri var.Ko'dan da zevk almamışsın sen en iyisi moba oyna veya fps.
  • 1. Kendini tekrar etmeyecek.
    2. Basit ve güzel grafikli olacak.
    3. Item bazlı bir yapısı olmayacak.
    4. Pvp de iyi olacak anladığım kadarıyla.

    Mmorpg ler sana göre değil bence. Themepark ve sandbox diye 2 tür var zaten. Themepark dalga dalga gelen contentler yapılır. Her seferinde itemların çöp olur. İkincisi sandbox. Sandboxlarda daha özgür bir yapıya sahipsindir. Eve Online gibi yapılacak şeyler çok fazladır. Fakat bu özgürlük oyunu iyi oynayamanlara eziyet olur (öldüğünüzde üstünüzdeki herşey gider).

    Kısaca her iki türdede bir şekilde item kasarsın, bir şekilde kendini tekrar edersin.

    Zaten f2p diyerek istediğine en yakın sonuçları bile ortadan kaldırmışsın. Bu aradığın şeylerde ciddi isen ve f2p arıyorsan bence daha fazla arama. Aradığın şey yok. f2p oyunlar farma dayalıdır. Ayda 10-15$ istemez belki ama onun yerine günde 4-5 saat farm yaptırır. 15$ vermemek için uyanıklık yapayım derken kötü oyunlarda 7/24 farm yapmaya gerek yok bence. Tabi kişisel görüş bu.




  • Dragon Nest denedinizmi hocam?
    Birazcık iteme dayalı fakat iyi arkadaşlar oldukça itemler kolay.
    7-8 tane class var hepsinin ayrı hikayesi var falan.
  • Birazcık hort olmuş ama neyse ben non target oyunları hiç sevemiyorum dövüş oyunu gibi geliyor hele birde open world değilse baştan kaybediyor benim gözümde.
  • rappelz 4story dene.
  • C9 bende başlıyorum
  • Aradığınız tür Hack&Slash. Roleplaying ve Massive Multiplayer Sandbox'lar bahsedilen oyun oynama koşullarına uygun değil.

    Bu arada bir hatırlatma, gerçek manada F2P oyun yoktur. Bütün Free to Play 'lar aslında P2W (Pay to Win) 'dir. Göz önüne çıkarılmış birkaç emsal oyuncu sizi aldatmasın. Su yakmıyor bu sunucular, kuru ekmeğe çalışmıyor başındaki adamlar.

    Ayrıca B2P (Buy to Play) ve P2P (Pay to Play - Aylık ödeme) oyunlarda işleyiş, müşteri desteği ve geleceğe dönük beklentiler daha sağlam olur.

    Ancak tüm bunlar bir tarafa, bir MMORPG deneyeceğim derseniz, Elder Scrolls Online'ı herkese tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 5 Kasım 2014; 14:47:12 >
  • BladeAndSoul oynuyorum. hiç paraya ihtiyaç duymadım. Pvp lerde iyi oynayan kazanıyor. lvl item farketmiyor. Grafiklerde iyi. Kendi hikayeside var. Avrupa serveri açılınca başlamayı düşünüyorum. Tavsiyemdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nutrega

    BladeAndSoul oynuyorum. hiç paraya ihtiyaç duymadım. Pvp lerde iyi oynayan kazanıyor. lvl item farketmiyor. Grafiklerde iyi. Kendi hikayeside var. Avrupa serveri açılınca başlamayı düşünüyorum. Tavsiyemdir.

    hangi serverda oynuyorsun?
  • wildstar da şuan indirim varmış. Kaçırmak istemeyen olursa 28tl ye yakın tutuyor. link :https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html

    not: indirim gece yarısına kadar olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 11 Kasım 2014; 20:56:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForqotteN

    quote:

    Orijinalden alıntı: nutrega

    BladeAndSoul oynuyorum. hiç paraya ihtiyaç duymadım. Pvp lerde iyi oynayan kazanıyor. lvl item farketmiyor. Grafiklerde iyi. Kendi hikayeside var. Avrupa serveri açılınca başlamayı düşünüyorum. Tavsiyemdir.

    hangi serverda oynuyorsun?

    rus server ı
  • C9 derim. noktayi koyarim :D dg sistemi var ama bene gayet zevkli.Benimde Black Desert gelene kadar oynadigim oynayacagim bi oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.