Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MaedHrOS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
720
Favori
897.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben sadece orfionun pahalı olduğunu sanmıştım ama Ayvalıklar toptan hepsi pahalıymış biraz araştırınca fark ettim.



    Kristal güzel indirim yapmış diye sipariş edeyim dedim ama kargo ücreti parça bazlı artıyor. 2 adet yağ isteyince 125, 4 adet isteyince 250, 6 adet ekledim(2 ad. 5 litre 4 ad. 4 litre) 450/500 civarı kargo çıkarttı. ben anlamlandıramadım. adamlar kargodan geçirtmenin mi peşindeler. 1 kargo ücreti yazar satarsın ok der alırız, ama adet arttıkça kargo ücretinin artması aynı ikea nın eski online satış stratejisi gibi olmuş. onlarda siparişin %10 u olarak kargo ücreti alıyordu. artık sabitlemişler ve hatadan dönmüşler.

  • antireis A kullanıcısına yanıt

    Kristal ile zeydag arasında kaldım zeydag ile alakalı yorumlarınız nedir? Salata da kullanılabilir mi yada soğuk mezelerde

  • dudo1 D kullanıcısına yanıt

    Ben yağı çok beğendim, rahatlıkla kullanabilirsiniz bence tabi bu benim fikrim damak zevki çok farklı birşey

  • UGURUM79 U kullanıcısına yanıt

    ananem bunu beğendi ki cok zor beğenir 600den almıstım gecen ay simdi 800...

  • xxxcem kullanıcısına yanıt

    Tekrardan 590 a düşebilir takip etmek gerek geçen denemelik komili banmalık aldım normal ızgara salatalara konulan yağdan hiç bir farkı yoktu kristal bunlardan çok daha iyi

    Komili resmen milleti kekliyor

  • antireis A kullanıcısına yanıt

    Ürünü konuşmaya gelmiyor arkadaş!! Anında zam gelmiş 1580 TL olmuş. Yani anlamıyorum ki

  • dudo1 D kullanıcısına yanıt

    Valla bilemiyorum hocam ama belki yine kampanya olur takip etmek lazım

  • dudo1 D kullanıcısına yanıt

    zeydağ ın methiyesini görünce biraz araştırayım dedim, 4 lü paket alınca 1350 ye ye geliyor tenekesi. açıkçası ilgimi çekti. Ben sanıyorum ki Aydın yada izmir bölgesi yağı. adrese bakınca Osmaniyeyi görünce buz gibi soğudum. Nedenine gelirsek hatay yöresinden çok kez hediye yağ geldi bana ve atıyorum 7-8 kez tadımladıysam ya 1 ya 2 kez çok güzel diyeceğim kalitede denk geldim diğerlerinin bazıları içilmeyecek düzeyde idi. sanırım sıkım olayı ege gibi hassas değil ve zeytin çeşidi de farklı ve yağ işinde yolun çok başındalar.


    hatay-osmaniye yöresinden yağ almam diyemem, tabikide alırım ama fiyat olarak daha f/p olursa alırım. 4-5 ay önce litresi 200 den direk fabrikada satıyorlar idi. 5 litresi 1200 den olsa alırım mesela. aynı fiyata kristalın aydın yöre yağı varken başkasını tercih etmem

  • maviplanet kullanıcısına yanıt

    Çok iyi anlatmış da kaliteli zeytinyağı sunuyoruz vs. Sitesine sıkım tesisinden ve zeytinliklerinden resim yada video koymak çok mu zor bu kadar cümleyi desteklemek adına.

    Amacımız kaliteli zeytinyağı sunmak diye kendini tanıtan piyasaya yeni çıkan çok sayıda firma var. Hilmi Yıldırım yazsa,Green Amour yazsa,Özem yazsa şüphemiz olmaz,zeytinliklerin,tesislerinin,sıkım anının görüntüleri var websitelerinde.

    Ben kendilerinden zeytinyağı almayı düşünsem sıkım tesislerinizin ve zeytinliklerinizin götüntüsü varmı, görebilir miyim derdim.

    İlla Mersin Osmaniye yöresi zeytinyağı alınacaksa Metuna ve İzorya o yöreden bilinen firmalar. Ben Ege bölgesi hariç almadığım için bakmıyorum fiyatlatına.

    Üreticilerden zeytin mi topluyorlar,sıkım tesisi kendi tesisleri mi? Bunlar fiyatı etkileyen unsurlar. Üreticilerden zeytin toplayıp sıkıyorlarsa bu demek oluyor ki zeytinin toplanmasıyla sıkımı arasında en az 1 gün var belki de 2 gün var.Eğer böyleyse Kristal Zeytinyağı alınır daha uyguna.


    İKendi bahçelerinden toplayıp en geç 8-9 saatte sıkan Aydın`dan üretici (MAZIN KÖY) şuan sitesinde Erken Hasat Soğuk Sıkım zeytinyağını 5 litre / 1499 TL'ye satıyor. Litresi 300 TL`ye geliyor,2 yıl önce buradan alanlar olmuştu,erken hasat olarak yeşilimsi iyiydi.

    Zeytin türü de Memecik.

    Son sezon, 2023-2024 sezonu.


    İncelemek araştırmak isteyenler için:

    https://mazinkoy.com/urun/5lt-naturel-sizma-zetinyagi/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Mayıs 2024; 9:35:7 >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    çok güzel özetlemişsiniz olayı, teşekkür ederim. ben işin bahçe ve tesis kısmına gelemeden x işaretine basmıştım zaten.


    Ayrıca paylaştığınız yağ ve öneri içinde teşekkür ederiz.


    mazınköy sitesinde erken hasat ile olgunu aynı fiyattan satıyorlar. bu izmir ve kuzeyindeki yörelerde bu şekil olmaz dı pek, en az 150-200 lira fark olurdu. erken hasat filitreli değilmi acaba(filitresiz olunca uzun süre bekleyince tadı kötüleşiyor ya hani ondan sordum). yani aynı fiyat olması erken hasatın bir kabahati mi var acaba diye ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 7 Mayıs 2024; 22:46:43 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Tşkler watsap dan sordum firmaya filtresiz miş ancak büyük tank içerisinde bekletiyoruz tortu vs kalmıyor dediler. Bir 5 lt sipariş verdim. Bu vesileyle İlginiz için tşkler
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    turan kart 2000/200 ile güzel ind olur.


    hocam salatalarda önerdiğiniz yağ var mı? aromatik acıl olmayan önerdiğiniz yağ var mıdır ? bunlar salatada hafif kalıyor

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Kristal hafif kalıyor derseniz ki zaten olgun hasat yağdır erken hasat değildir bu yağları. O zaman masrafına girip aynı gün toplayıp sıkan yeşilimsi renkteki erken hasat zeytinyağı alacaksınız. Şuan hiç bir butik firmaya da kefil olamıyorum litresi 600 TL'den 550 polifenollü Nova Vera alıp da param çöpe gitti değmezmiş diyen de var.

    2 yıldır ekonomik fiyat butik üretici tek bahçe memecik olarak Villa Turqan erken hasat zeytinyağı Trendyol'da bazen kombo indirimlerle satılıyor. Geçen hafta ben litresini 367 TL'den aldım sınırlı süreli indirim + kupon ile. %20 indirim vardı litresi 400 tl idi, + 700 TL`ye 100 tl indirim kuponum vardı 2 farklı hesaptan 2 farklı günde 3`er litre aldım. Bonus KK 2 alışveriş için 150 tl + 150 tl bonus veriyordu eticaret kampanyasından.

    Puanı da hesaplarsak litresi 316 tl den 6 litre almış oldum.

    Bu yıl Villa Turqan zeytinyağı yoğunluğu önceki yıl gibi çok iyi değil,ama erken hasat zeytinyağını özelliği belirgin, bir Kriatal olgun hasatlar gibi değil. Böyle kombo denk gelirse alınmalı.

    Daha yoğun tek bahçe butik zeytinyağı istenirse firmalar çok. Nova Vera,Özem Kisthene,Hilmi Yıldırım,Nermin Hanım vb baya var. Sınırlı üretim yapan pahalı Buta Assos,Hermus,Duet gibi firmalar da farklı kulvardalar malum.

    Marketlerden bulabileceğim ucuz erken hasat derseniz Komili Banmalık idare eder ama saydığım firmaların erken hasat yağı gibi değil tabi ki.

    Kristal`in sitesinde 500 ml şu zeytinyağları da memnun edebilir. Meraklısına yazan Kristal zeytinyağı vardı mesela o etkiliydi.



    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]




    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.kristalyaglari.com
    Organik Natürel Sızma Zeytinyağı 500 ml Cam Şişe
    https://www.kristalyaglari.com/organik-naturel-sizma-zeytinyagi-500-ml-cam-sise



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 9 Mayıs 2024; 14:6:44 >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Villa Turqanun yoğunluğu derken tadını mı kastediyorsun yoksa inceliği, dansitesini mi? Bende villa Turqan niyetliydim, esasen Ayvalık yumuşak seviyoruz, budurumda uyar mı bize tadı yoğun değilse!
  • TatarSüvari T kullanıcısına yanıt

    Akışkanlığı suya yakın diyeyim.

  • Litresi 600-700 den aşağı olanlar zayıf anlaşılan...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 10 Mayıs 2024; 12:44:15 >
  • Yok mu marketlerde kampanya vs ?

  • Nasıl bilirsiniz? Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Özemin %40 indirimi vardı kullandınız mu 2 adet 2 litre teneke aldım 2000 TL'ye geldi
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

    Bitmeden yazsaydın keşke...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 13 Mayıs 2024; 11:46:35 >
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.