Şimdi Ara

Zibronun EEr ve Cop değerleri güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu klimanın enerji verimlilik değerleri oldukça iyi. Benzer EEr değerlerine sahip klimalara göre %20 daha hesaplı. Merak ettiğim bu klimaların değerlerine güvenilir mi? (Euroventte kayıtları yok, neden?)
    selamlar...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: burçak

    Arkadaşlar bu klimanın enerji verimlilik değerleri oldukça iyi. Benzer EEr değerlerine sahip klimalara göre %20 daha hesaplı. Merak ettiğim bu klimaların değerlerine güvenilir mi? (Euroventte kayıtları yok, neden?)
    selamlar...

    Ben uzun araştırmalar sonucu Zibro aldım, size tavsiyem klimaforumu sitesinde de araştırma yapmanızdır, benim aldığım 6635 modelini Gree üretiyor, şimdilik memnunum.
  • Oldukça performanslı bir marka. Modele göre COP değeri nettir. 2035 kullanıyorum. Mü-kem-mel
  • Cevaplar için teşekkürler.

    Ancak zibro'ya euroventte rastlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burçak

    Cevaplar için teşekkürler.

    Ancak zibro'ya euroventte rastlayamadım.

    mbirol hocanin izniyle daha önce Zibro ile ilgili başka bir konuda yazdigi yazinin bir kismini alintiliyorum.

    "Dünya da üretilen her Klima Eurovent te olacak diye bir kural yok.Zaten orada yazmayan klima değildir diye bir şey yok arkadaş.Eurovent çok ince eleyip sık dokuyan kaliteli bir kuruluş Avrupa da bir çok kurum HAVAC ile ilgili yapacağı alımlarda EUROVENT belgesi ister.Eğer siz bu kurumlarla ihale vs.ilişkiniz varsa bu tarz ürünlerinize bu belgeyi alırsınız.

    Bizim size Eurovent ile ilgili bilgilendirmelerimizde aynı ürünün Türkiye deki katoloğ değeri ile Eurovent deki değerleri varsa karşılaştırmanız konusunda uyarılardı.Eurovent te yoksan klima değilsin konusu çok cahilce bir yaklaşım oluyor.Dünyada ki tüm üretimler Eurovent te yokki zaten. Mit.Elec. Japon iç pazarına verdiği ürüne ne diye Eurovent alsın ki,vs.vs.

    Ha şunu bende isterdim ZİBRO Eurovent te olsa çok güzel olurdu.Ama pazarlama tekniği itibari ile gerek görmemişler oda onların tercihi.Sonra EUROVENT belgesi öyle bedava da değil,bir model için 10 -15 bin EURO ödüyorsunuz,adam tamamen kendi test ediyor.Sadece COP EER değil,tepeden tırnağa.........

    Size bu konuda son söyleyeceğim şu olur alacagınız ürün birebir aynı kodla Eurovent te varsa verileri karşılaştırın Eurovent doğrudur.Kafanızda soru işareti kalmasın çekinmeden alabilirsiniz."

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.