Şimdi Ara

Ziebart vs Sonax (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kuşundan kuşunada farkediyor sanırım..bazısı kalsada bişey yapmıyor bazısı artık nasıl yapıyorsa hayvan yediğinden içtiğindenmidir hayvanın mahfediyor..
  • ben yaptırım ziebart.. 1 yıllık ama...250 /300 ytl arasında değişiyor tavsiye ederim ama..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okis

    öle bişe yokmuş
    quote:

    Orjinalden alıntı: electro_g

    arkadaşlar bu ayın sonuna kadar sonax boya parlatma ve koruma 99 ytl + KDV dir. ilgilenenler kaçırmayın...



    unutmadan 19 mayısta bim marketlere alman malı rex ürünleri gelmişti cilasından tut herşey var, yanlız kalmışmıdır onu bilemiycem...




    hangisi yokmuş anlayamadım ama sonax için ilan sayfanın ortalarında mutlaka görürsün, rex ürünleri için ise ben aldım kalmamıştır-gelmemiştir sizin ordaki bim marketin sorunu....
  • yarın Sonax Nano pro boya koruma yaptırıyorum. Zibart da yaptırmıştım eskiden, ilk izlenimlerimi yazacagım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13


    quote:

    Orjinalden alıntı: giovanni

    Selamlar. 2004 yılında aldığım arabama Ziebart'ın kuş pisliklerine karşı etkili olduğunu iddia ettiği, yaptırmadan önce öve öve bitiremedikleri, diğer boya korumalardan çok daha pahalı olan Diamond Gloss korumayı yaptırdım. Neyse lafı fazla uzatmayalım kısacası kuş pisliklerine karşı bir koruması yok. 2 gün kalan kuş pisliği arabamın boyasını bozdu. Ayrıntılı okumak istersen sikayetvar ayrıntılar burda. Kuş pisliğinden korumada yararı fazla olmaz tecrübeyle sabittir.


    ARKADAŞIM SEN İKİ GÜN KUŞ PİSLİĞİNİ TEMİZLEMEZSEN TABİKİ LEKE YAPAR.ALTIN BİLE KAPLATSAN BİR İŞE YARAMAZ.PİSLİĞİ FARKEDİNCE HEMEN TEMİZLEMEN GEREKİRDİ.BU KORUMANIN BİLE BİR SINIRI VARDIR DİMİ AMA.


    Hocam ben burda durumu ayrıntılı yazmadım ayrıntılı biçimde sikayetvar sitesinde şikayetimi okuyabilirsin. 2 günlüğüne şehirden uzaklaştım (arabam Ankaradaydı) döndüğümde farkettim kuş pisliklerini ve hemen sildim. Yani boya koruması yaptırdım diye saldım çayıra, mevlam kayıra modunda değilim. Ziebart'ın sitesinde diamond gloss ürünü hakkında bilgileri inceleyebilirsen adamların kuş pisliğine karşı korumada iddialı olduklarını görürsün. Boya koruma yaptırırkende bu konuda iddialıydılar. Diğer boya korumalardan pahalı olmasına rağmen bu iddialı söylemlerinden dolayı bunu yaptırdım. Madem bu kadar iddialı bi ürün en azından 2 günde boyayı korumalıydı. Benim anlatmak istediğim bu. Gerçi kuşlardan daha tehlikelisi insanlar ve buna karşı hiç koruma yok. Geçen gün arabamı çizmişler.Ne yapsak boş yani arkadaşlar.




  • bence bunlar hep para tuzağı....
    bende bir zamanlar ziebart yaptırma gafletinde bulunmuştum.
    kayda değer hiçbir artısını görmedim...
  • hikaye bence de.arabayı aldığımda autostopta yaptırmıştım.bri gün epey kuş pislemişti kaputu bende nasılolsa koruma var diye 2 gün sonra yıkadım ve kuşun pislediği kısımda verniğin kalktığını gördüm.alıyorum şimdi 10 ytl ye cila yapıyorum arabaya.oh...mis..
  • yaw o boya korumalara verilecek para ile 3-4 senede bir arabanı yeniden boyatırsın 0 gibi olur

    her sene 6 liralık bi cila ile parlattınmı eskisinden farkı olmuyor
  • Teflon içerikli boyua koruma yapan markalar hangileri (sıfır araca yaptırmak için).
    Bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ankara praktikerde hafta içi sonax ürünlerinin kampanyası vardı. Ürünlerin başındada sonax'ın bir yetkilisi. Baya bir konuştuk elemanla abi dedi boya koruma dedikleri şey bu cila işte gerisi hikaye boşuna para verme dedi. Banada sonax'ın boya koruma cilasını önerdi. Bende aldım. Ama daha uygulamadım. Arabam koyu renkli acaba bu cila uygulamasını yaparsam aracımın boyasını korumuş olur muyum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hitaf73

    arkadaşlar ankara praktikerde hafta içi sonax ürünlerinin kampanyası vardı. Ürünlerin başındada sonax'ın bir yetkilisi. Baya bir konuştuk elemanla abi dedi boya koruma dedikleri şey bu cila işte gerisi hikaye boşuna para verme dedi. Banada sonax'ın boya koruma cilasını önerdi. Bende aldım. Ama daha uygulamadım. Arabam koyu renkli acaba bu cila uygulamasını yaparsam aracımın boyasını korumuş olur muyum?


    Tabiki faydalı olacaktır. Zaten araçlarımız en az altı ayda bir cila ister. Her yapılan cila karoserin mukavemetini arttırıp, basit dış etkenlerden az etkilenmeyi sağlar. Ayrıca ışıl ışıl bir görünüm kimin hoşuna gitmez...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamba

    yarın Sonax Nano pro boya koruma yaptırıyorum. Zibart da yaptırmıştım eskiden, ilk izlenimlerimi yazacagım.


    Boya korumayı yaptırdım. Yapılan işlem Sonax'ın Nano Pro koruması. 3 kat uygulamışlar güya. Vinyl koruma da yaptılar iç tarafa ayrıca lastikleri parlattılar motoru yıkadılar camlara koruma yaptılar. Gayet güzel oldu bence üzeri kadifemsi bir görünüm aldı. bir 8-10 ay gider dediler bakalım göreceğiz. Zibart'a göre ilgi az. O kadar olur çok daha az paraya mal oldu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bittabi

    Teflon içerikli boyua koruma yapan markalar hangileri (sıfır araca yaptırmak için).
    Bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler.



    Bunu bilen kimse yok mu? Yeni 0 araca teflonlu ama pastasız boya koruma yaptırmak istiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bittabi


    quote:

    Orjinalden alıntı: bittabi

    Teflon içerikli boyua koruma yapan markalar hangileri (sıfır araca yaptırmak için).
    Bilgilendirenlere şimdiden teşekkürler.



    Bunu bilen kimse yok mu? Yeni 0 araca teflonlu ama pastasız boya koruma yaptırmak istiyorum.


    POLYTOP'da var.

    http://www.polytoptr.com/cilagrb.htm linkinden üstten üçüncü sıradaki 112005 nolu PolymerHochglanz adlı boya koruma cilasını inceleyebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.