Şimdi Ara

Zigbee hub.kapasitesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tuya siteme daha hesaplı olması ve ilk s-link ile tanışma sebebiyle başladım. Genelde memnunum. Sonra zigbee alt yapısı daha iyi duyumundan sonra bütçe el verdiği ölçüde yeni cihazları zigbee almaya çalışıyorum. Wifi modelden de hesaplı olursa alıyorum.
    Hesaplı olması dolayısıyla aliexpress den zigbee wifi Bluetooth hub almıştım minnacık bişi. Bu hublarin kapasitesi standart mi? İleride 15 20.cihaz oldukça tıkanma yapmaya başlar mi? Modemler de olduğu gibi bu bunlarda da işlemci yetmiyor üst model modem alma misali gibi değişmesi gerekecek mi?
    Yada aynı eve 2. 3. bir hub eklemek mi gerecek?
    Sizler bir zigbee hub a kaç cihaz ekliyorsunuz? Şimdilik bendeki hub da 12 cihaz var sanki tikanirmis gibi hissediyorum sayılır emin değilim. Telefondaki Tuya uygulaması ile zor kontrol edebikirken Google sesli asistan çok daha hızlı cihazlara tepki verdiriyor.
    Kısaca hub kalitesi olayı varmı? Bu konuda sorun yaşayan oldumu varsa nasıl çözüme ulaştı.?
    Bu arada ucuz ürün aldığımdan mesh yoktur düşünce sinde İdim. Meğer varmış ilk defa gözlemledim.
    Zigbee hub.kapasitesi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 22 Şubat 2024; 7:15:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Zigbee dünyasında mesh standart özelliktir. Hub kapasitesi ve kalitesi var ve önemlidir. Zigbee 3.0 cihazıların çoğu 128 cihaza kadar destek verir. Cihaz sayısı yetmez ise ikinci üçüncü hub düşününebilir.

  • Kablolu yani Ethernet ile bağlanan cihazlar genelde Tuya tarafında daha fazla cihaz kapasitesine sahip. Menzil genişletmeyi zaten prize takılı çalışan ZigBee cihazlar yapabiliyor ihtiyaca göre. Sıkıntı yaşarsanız yaşadığınız dönemin güncel teknolojisine sahip bir hub alırsınız, şimdiden 100 cihazınız yoksa başka hub almaya gerek yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.