Şimdi Ara

ZIIO 7' TABLET PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım bu tablet hakkında birkaç bilgi vermek istedim.HD görüntü sunabilen cihaz ,özelliklerinde720p desteklediniği söylesede 1080p filmlerde bile hiçbir takılma görmediğimi söyleyebilirim.Yanlız fat32 formatlı olduğundan cihaza büyük dosyaları atmakta sorun yaşayabilirsiniz.Örneğin 12 gb lık 1080p inception filmini 4gb lık paketler halinde atabildim hafıza kartına.Yok ben bunu hallederim ntsc ye dönüştürürüm derseniz benim gibi tekrar fat32 ye dönüştürmeniz gerekebilir çünki:cihaz ozaman kartı tanımıyor:)Film izlemesi çok zevkli.Kendi media playerin altyazı desteği var.Şuan android 2.2 güncellemesi yaptım.Gayet güzel cihaz daha seri oldu gibi..Sesine gelicek olursak daha iyisini bulamazsınız diye düşünüyorum.X-Fi Crystalizer özeliğini açtığınızda ses kalitesi gerçekten takdire şayan.
    Yanlız aklıma gelmişken.Mkv uzantılı filmleri izlemeye kalktığınızda ses alamama gibi bir problemle karşılaşabilirsiniz.Çünki mkv filmler ya DTS yada AC3 formatlı seslere sahip cihaz bu iki formatıda desteklemediğinden filmin sesini desteklediği ses formatlarına dönüştürmeniz gerekecek.Sen nasıl yapıyorsun diye soracak olursanız.Mkvmerge programı ile sesi ayırıp allok mp4 converterla ayırdığım sesi mp3 e dönüştürüyorum.Altyazıyıda malum sitelerden bulup tekrar mkvmerge programıyla hepsini birleştiriyorum.Eğeer filminiz 4 gb tan fazla ise bölme işleminide mkvmerge ile yapabilirsiniz.
     ZIIO 7' TABLET PC



    Wifi çekim gücü gayet güzzel.İnternetle gezmeside ayrıbir zevk oldu benim için.Bu arada ps1 oyunlarınıda android için yapılmış Fpse emülatörü ilede gayet akıcı bir şekilde oynadığımı söyleyebilirim. Android e has oyunlarında gayet çok zevkli olduğunu belirtim.

     ZIIO 7' TABLET PC

    Ps1 oyuunu olan resident evil dan bir görüntü
     ZIIO 7' TABLET PC



     ZIIO 7' TABLET PC


     ZIIO 7' TABLET PC



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimeb -- 30 Nisan 2011; 20:45:56 >







  • Fiyatı ne kadar acaba?




  • Android marketin olmadığını ve flash playeri desteklemediğini okudum. Bunları nasıl çözdün? Bir de resistive ekran ve kullanım ile ilgili bilgi verir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.