Şimdi Ara

ZiPhone 3.0 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merak ettim,

    ziphone 2.5c de bl downgrade seçeneği ayrı işaretli idi, ziphone da direkt işaretli gözüküyor, ben sadece jailbreak+activate yapacağım sorun olmaz değil mi? yani bl düşmez...
  • ziphone 3.0 ı bugün ynei getirttiğim bir iphone da denedim eğer do it all yaparsanız yine bl yi düşürüyor. Ama wi-fi sorununa çözüm bulmuşlar gibi gözüküyor.
  • Bende Vista yüklü ziphone 3.0 ı bilgisayarıma yükledim.Kurmayı denediğimde hata mesajı aldım.Vista da çalıştıran var mı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KmL1907

    Bende Vista yüklü ziphone 3.0 ı bilgisayarıma yükledim.Kurmayı denediğimde hata mesajı aldım.Vista da çalıştıran var mı ?



    Az önce 3.0 ile iphone umu başarılı bir şekilde kırdım.Benimde işletim sistemim Windows Vista Home Premium. Sanırım dosya karşıdan size hatalı gelmiş.Tam anlamıyla dosya gelmemiş bilgisayarınıza.Download bazen yarıda kesiliyor ama %100 bitmiş gibi yüklenmiş gözükebiliyor.Sizden ricam yeniden programı çekmeniz
  • Merhaba iphone'nuzu 3.0 ile kırdıkdan sonra gözünüze çarpan bir yenilik, bir kolaylık ve bunlara bağlı olarak farklı bir uygulama yöntemi yada ekte iphone'a otomatik yüklediği bir program varmı?
    Yenilikleri bizimle paylaşır ve bilgilendirirseniz seviniriz, açıkcası iphone ziphone 2.6 dan sonra tekrar 3.0 ile kırmaya gerek varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 31 Mart 2008; 21:03:53 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpaybursa


    quote:

    Orjinalden alıntı: KmL1907

    Bende Vista yüklü ziphone 3.0 ı bilgisayarıma yükledim.Kurmayı denediğimde hata mesajı aldım.Vista da çalıştıran var mı ?



    Az önce 3.0 ile iphone umu başarılı bir şekilde kırdım.Benimde işletim sistemim Windows Vista Home Premium. Sanırım dosya karşıdan size hatalı gelmiş.Tam anlamıyla dosya gelmemiş bilgisayarınıza.Download bazen yarıda kesiliyor ama %100 bitmiş gibi yüklenmiş gözükebiliyor.Sizden ricam yeniden programı çekmeniz



    Telefonu kırdık kırmasına ama şimdide itunes telefonu bir türlü görmüyor.DFU moda alıyorum 1.1.4 dosyasını gösteriyorum az biraz yüklüyor ve sonra 1064 hatasını veriyor , bakalım nasıl çözeceğim , 3.0 biraz problemli gibi , bilginize....




  • Merakla bekliyoruz kolaygelsin
  • bugün iLiberty+ deneyeyim dedim.. ama alete hiç bişey yapamadı enteresan..ardından ziphone 3.0 ile denedim..activation,unlock ok ama installer yoktu(sanırım app işini değiştirmiş blucher diye bir dosya ile ama uğraşamadım)..neyse bende eskiye döndüm tekrar restore edip 2.6b ile olayı hallettim şu anda problem yok..3.0 için biraz bekleyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isson -- 31 Mart 2008; 21:24:12 >
  • ziphone 3.0 ile jailbreak ve activate denedim ziphone 1 ile unlock olmadı sonra 2.6b ile denedim aynı şekilde oldu. yani BL düşürmeden 1.1.4 ü ziphone 3.0 ile yapamadım yapan varsa yazarsa sevinirim bakalım sonra bi daha deneyeceğim!!

    Başka bir cihazda BL 3.9 da denedim ziphone 3.0 ı sorunsuz çalışıyor tunes a da bağlanıyor.wifi falanda sorun yok bende hiç olmadı zaten bugüne kadar anlamadım (400 ün üzerinde cihazda şanslımıyım neyim) BSD Subsystem ve Openssh yüklemesi iyi oldu yaw bsd çok büyüktü. Zibri bi kaç atraksiyon daha atmış telefonda Zorro falan resmi çıkıyor jan janlı yapmış zibri bu sefer
  • teşekkür ederim Alpya yeniden kurmayı denicem.Iphone üzerinde 1.1.3 geldi aslında böle karışık işlere girmek istemiyoruma ama telefon kilitlendi ve açılmıo.Reset attım yine olmadı itunes da restore çıkıo direk.1.1.3 e ne oldu anlamadım =) mecburen 1.1.4 yapıcam artık
  • Orjinal 1.1.1 3.9 Bl gelen cihazlarda sonradan 1.1.4 yapılmış ve tekrar ziphone 3.0 ile kırmada sorun yok diyebilirmiyiz.
  • 3.9bl lerde zaten sorun olmuyor. ama işte sanırım 4.6 da bazen sorun çıkabiliyor henüz stabil değil o konuda neden anlamadım. bazen sorun çıkarmıyor bazen çıkarıyor.
  • Arkadaşlar 3.0 la kıran arkadaslar yazmamış ama sadece benim iphone'damı var bu sorun bilmem hersey gayet güzel çalışıyor fakat installer yok piyasada... zibri plugin den bahsetmiş fakat ben tam anlayamadım nasıl olduğu hakkında bu Blucher.zip hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
  • ya kurcalamayın aleti bence. kırılmıs cihazı ne diye bir daha kırmaya calısıyorsunuz anlamadım. hem program yeni cıkmıs bırakın denekler biraz denesin. ondan sonra sonuclara bakalım. iyi ise deneriz....
  • ZiPhone 3.0 ile ilgili uyarı var burada WiFi ile ilgili;http://forum.donanimhaber.com/m_22292865/mpage_1/key_//tm.htm#22292865
  • bu sorunun gerçek olduğunu hiç sanmıyorum ve yanlış anlamazsan neden bu zibri ye bu kadar taktığınıda anlamıyorum. ben şimdiye kadar ziphone la 10 tane iphone kırdım ve son çıkan 3.0 ile de bi iphone kırdım hiçbirinde en ufak problem olmadı. Ayrıca severek takip ettiğim kendi web sayfanda yayınladığın iliberty nin ziphone dan çok daha riskli bir program olduğunu da biliyorsundur umarım barbee kardeşim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barbee

    ZiPhone 3.0 ile ilgili uyarı var burada WiFi ile ilgili;http://forum.donanimhaber.com/m_22292865/mpage_1/key_//tm.htm#22292865



    nere ne yazacan adam konuyu kilitlemiş...
  • ben ziphone ile min 250-300 tane açtım hiçbirinde wi-fi sorunu yaşamadım banamı özel bilmiyorum ama ..

    3.0 ı bugün kullandım installeri eklemedi zaten yeni özelliği şu kendinize bir paket oluşturuyorsunuz içine yüklemek istediklerinizi kuruyorsunuz tek tık ile hem simkilid açıp hem dielimki 15 uygulamayıda yüklüyor telefona..

    mantık bir sources oluşturmak gibi kendinize özel hazırladıgınız paketi oldugu gibi kuruyor özellikle benim için çok rahatlık yaratacak bir olay her telefona ayrı ayrı yükleek yerine br paket yapıp tek tık ile her telefona yüklediklerimi tek seferde yükleyeceğim ..


    bu işlerde çocuk oyuncağı olduya hayret yani..
  • ziphone 3.0

    yeni øzellikler:
    - artik fix NVRAM'i kullanmaniz gerekmeyecek.
    - bozulan WiFi ler icin cøzum olacak.
    - artik youtube fix kurmaniza gerek kalmayacak.
    - bazi programlar kendiliginden yuklenecek.
    - istediginiz programlari yukleyebileceksiniz.
    vs. vs

    yaf ben bunu kurdugum zaman, installer bølumune giriyorum
    sonra source>edit>add yeni source eklemek istedigim zaman benim ipod touch duruyor, fakat iphone'de bi sorun cikmiyor
    anlamiyorum ya, veya safariden internete girdigim zaman
    ne yapmam gerekiyo? bi bilgisi olan varmi
    lutfen yardim
  • sormak istediğini tam anlayamadım yani touch ta problem oluyorda iphone da olmuyormu??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.