Şimdi Ara

Ziraat ATM paramı yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çarşamba günü çektiğim parayı bugün 15:00 sularında kendi hesabıma geri yatırmaya yeltendim 200 lirayı 100 + 100 olarak koydum bir tane 100 lirayı kabul etmeyince yeniden aldım düzelttim yerine koydum girişe bastığımda kapağın inmesi lazımdı ama inmedi o sürede dolunca otomatik kendi kapandı sonra paraya el konuldu falan dedi hemen en yakın ziraat bankasına gittim (yatırdığım ATM durağın orda duran tekli ATM ydi ) bir form doldurdum kimlik fotokopisi falan aradan 1 saat geçti telefonuma mesaj geldi başvurunuz değerlendirilmiş belliritğiniz bilgiler ile kayıtlarımız uyumlu değil talebiniz gerçekleştirilememiştir diye . Mesajı alır almaz bankaya geri koştum formu teslim ettiğim adam bilgileri yazarken parayı yatırdığın ATM yi yanlış girdim sonradan düzelttim dedi o mesajı önemseme yeni mesaj gelir dedi ama yeni mesaj falan gelmedi . Geri alamama gibi bir durumum söz konusu olabilir mi acaba ? ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAVESS -- 9 Ekim 2015; 19:08:51 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLAVESS

    çarşamba günü çektiğim parayı bugün 15:00 sularında kendi hesabıma geri yatırmaya yeltendim 200 lirayı 100 + 100 olarak koydum bir tane 100 lirayı kabul etmeyince yeniden aldım düzelttim yerine koydum girişe bastığımda kapağın inmesi lazımdı ama inmedi o sürede dolunca otomatik kendi kapandı sonra paraya el konuldu falan dedi hemen en yakın ziraat bankasına gittim (yatırdığım ATM durağın orda duran tekli ATM ydi ) bir form doldurdum kimlik fotokopisi falan aradan 1 saat geçti telefonuma mesaj geldi başvurunuz değerlendirilmiş belliritğiniz bilgiler ile kayıtlarımız uyumlu değil talebiniz gerçekleştirilememiştir diye . Mesajı alır almaz bankaya geri koştum formu teslim ettiğim adam bilgileri yazarken parayı yatırdığın ATM yi yanlış girdim sonradan düzelttim dedi o mesajı önemseme yeni mesaj gelir dedi ama yeni mesaj falan gelmedi . Geri alamama gibi bir durumum söz konusu olabilir mi acaba ? ?

    iade ettiği parayı 2 kez daha koyarsanız sahte kabul edip el koyuyor bu yüzden aynı parayı 2 kezden fazla denemeyin 3 de el koyuyor. tüm atm ler öyle hemen parayı değiştirin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.