Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.707
Cevap
507
Favori
1.260.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipli jeton

    Ziraat bankasında hesap ucretleri müşteri bazında alınır. Yani bankada bir hesabın da olsa bin hesabın da olsa tek ücret alınır.


    Ayrıca hesaplardaki bakiye toplamının 3 aylık ortalaması 800₺'nin uzerinde seyrediyorsa hesap ücreti alınmaz. Bunun için maaş vs. müşterisi olmana gerek yok herkes için geçerli.


    Kredi kartında ikinci gelen kart ile işlem yapılmazsa pasif durumda kalır, o kart için ayrıca ücret yansıtılmaz.

    Taksitleri yasaklayan kim? Devlet. Ziraat Bankası kimin? Devletin. Taksitleri kısmaya çalışmasının amacı bu olabilir mi?


    Bakın biz bunu sorduğumuzda bize bankadan şunu demişlerdi siz emekli maaşınızı bizden alıyorsunuz, bu yüzden emeklilerinizden hesap işletim ücreti alınmıyor diye bilgi vermişlerdi babam 10 sene olacak oradan maaş alıyor ilk zamanlarda böyle muhabbet oldu 3 ay da bir 5 10 tl kesmeye başlamışlardı şikayetler oldu devlet emeklilerin net maaşları emekliye ödenecek kararı mı ne çıktı bu yüzden banka bu olayı kapattı.. bir iki kez bizden çekmişlerdi şahidim ama o vakitten sonra biz hep maaşı yattığı gün çekiyoruz malum geçim kaynağımız bu olduğu için tek kuruş kalmıyor üstüne kmh avans hesabı bile kullanıyoruz yani bırak hesapta 800 tl tutmayı içerideyiz her zaman bu yüzden bende merak ettim şimdi bu bankadan biz kredi kartı kullanıyoruz ve her yıl 19 23 falan bir aidat ücreti kesiliyor buna lafım yok ama maaş kartından tek kuruş çekilmiyor aidat fakat banka combo adı altında iki kartı birleştirme sistemine geçti işte tam burada farklı bir politika uygulayıp bize ek ücretler 23 değil de 30 40 50 tl gibi kesintilere maruz kalır mıyız diye bunun için bilgisi olan var mi diye sorayım dedim.. O yüzden yaşayınca öğreneceğiz anladığım kadarı ile direk kapatırım o baka ile bağlantımı umarım çakallık yapmaya kalkmazlar..



    Cevap için teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTRiX

    Arkadaşın babası maaşını çekmeye gitmiş eksik olduğunu görünce gitmiş sormuş. Meğerse yaptığı alışverişlerde combo kart olduğu için kasiyerler kredi kartından değil de hesaptan çekmişler. Yaşlılar için sıkıntı olacak gibi...

    Kasiyer bende de demek böyle oldu maksimum ziraat ile gittim 100 tl lik a101 den 8 taksit ile veriyordu kasiyer paso deniyor olmuyor menüler de gezip duruyor pos cihazında ve eninde sonunda çekim yaptı 5 taksit alabildim şimdi sizin yazınızı görünce gittim slip e baktım atmamıştım visa kredi kartı ile alış veriş diyor puan bile verdi maksimum puan.. Bir işi de becer be ziraat..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceki mesajlarımda Combo kartımı iptal ettiğimi yazmıştım fakat tekrar geri dömek zorunda kaldım. Şöyle ki, Comboyu iptal ettikten sonra İşbankası Maximum aidatsız karta başvurdum, aradılar kart limitinin ilk yıl aylık gelirin 2 katından fazla olamayacağı daha sonraki yıllarda 4 katına kadar çıkacağı söylendi, bende eh en az 5 bin tl yeter dedim ve onaylandı kartı beklemeye başladım, bugün Internet şubesinden bakayım dedim Bingo! kart çıkmış hem de limiti harca harca bitmez 530 TL hemen ziraat bankasını arayıp kartı tekrardan etkinleştirdim ve gelmeyen İşbankası kartını uzun bir konuşma trafiği sonrası iptal ettirdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTRiX

    Arkadaşın babası maaşını çekmeye gitmiş eksik olduğunu görünce gitmiş sormuş. Meğerse yaptığı alışverişlerde combo kart olduğu için kasiyerler kredi kartından değil de hesaptan çekmişler. Yaşlılar için sıkıntı olacak gibi...

    Evet aynısını 7. sayfada önceki mesajımda yazmıştım kısa sürede gerçekleşti, kartı kullanacak olanlar alışverişte hangi karttan çekileceğine dikkat edecekler veya hesapta para bırakmayacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.bankkart.com.tr/bankkart-combo-kampanyasi

    Ziraat Bankası  Bankkart Kredi Kartı  [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osican2 O kullanıcısına yanıt
    Geçiş süresinde maximum puan ile combo puan aynı işyerlerinde kazanılıp,harcanacak gibi duruyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 14 Mart 2018; 14:30:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziraat maximum ve banka kartına sahibim. Hiçbir başvuru yapmamama rağmen dün bu combo karttan getirmişler bırakmışlar. Konunun 4-5 sayfasına göz atım hiç bir şey anlamadım.

    Bu kartın birde aidatı da vardır şimdi. İki kartın bir aradaysa benim diğer kartlara ne oldu? hesap aynı hesap mı? kampanyasında falan değilim bu krizde 500tl harcamam, zoraki olmadıkça. bana ne faydası var bunun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shakircan

    Ziraat maximum ve banka kartına sahibim. Hiçbir başvuru yapmamama rağmen dün bu combo karttan getirmişler bırakmışlar. Konunun 4-5 sayfasına göz atım hiç bir şey anlamadım.

    Bu kartın birde aidatı da vardır şimdi. İki kartın bir aradaysa benim diğer kartlara ne oldu? hesap aynı hesap mı? kampanyasında falan değilim bu krizde 500tl harcamam, zoraki olmadıkça. bana ne faydası var bunun?

    Combo kart geldi ise, diğer Maximum kartın yedek kart durumuna düştü, bankamatik kartın devam ediyor. Eğer gelen kartı iptal ettirirsen, Maximum kartında iptal oluyor ve benim gibi kartsız kalıyorsun. Bende aynısı oldu, daha önceki mesajlarıma bakabilirsin. Aidat için evet bir yerde Gold Kart için 39 Tl olduğunu okudum fakat daha sonra nerede okuduğumu bulamadım, muhtemelen doğrudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Mart 2018; 20:23:52 >




  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Sendika anlaşması ile şubeden kart aidatsız Maximum kart vermişlerdi 3 yıl önce ayrıca kyk zamanlarından kalma ziraat hesabımda var. Bugün adıma combo kart basılıp basılmadıgını sormak için aradim müşteri temsilcisi tüm Maximum kartlara basıldığını benim adıma basılıp kuryeye verildiğini söyledi, daha önce kart ücreti ödemediğimı söyleyince aynı şekilde devam edecek dedi. Yani önce odemıyorsanız yine ödemzsınız. Hiç bır karta aıdat odemıyorum, alırlarsa da kapatıverırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi ki yazdın. Bende bugün iptal edeyim eski kartı diyordum. Ne saçma işler...
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşünce ile iptal etmiştim fakat olmadı. Arayıp elimdeki kartın daha 2 yılı var neden iptal oldu diye sorduğumda Combo kartı alınca elindeki Maximum kart yedek kart durumuna geçti, anakartı iptal edince de doğal olarak yedek kartı da iptal etmiş oluyorsun dediler. Mecburen tekrar kartı geri istedim.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Combo'yu kullanınca mevcut kredi kartı yedeğe düşmüyor.

    quote:

    Bankkart Combo’yu teslim aldığımda eski kredi kartıma ne olacak?
    Bankkart Combo’nuzu teslim aldığınız zaman, eski kredi kartınızın üzerindeki birikmiş puanlarınız, hesap kesim tarihi, ekstre gönderim şekli, kartın mevcut borç bakiyesi, kartınıza bağlı diğer ek kartlar ve Bankamız aracılığıyla verdiğiniz ödeme talimatları gibi tercihleriniz Bankkart Combo’ya aktarılacaktır. Bankkart Combo ile yapacağınız ilk işlemle birlikte de, eski kredi kartınız kapanacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca bu kart ne işe yarıyor biri anlatabilir mi babama da göndermişler adam bana soruyor
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Elinde Maximum kredi kartı var ise onun yerine geçiyor ve artı Bankamatik kartı olarak da kullanılabiliyormuş.
    Tabi alış veriş yaparken daima paranın hangi karttan çekileceğini hatırlatmak gerekecek. Bu kartın şimdilik en kötü yönü eğer hesapta para var ise, kredi kartı yerine bankamatik kartından da çekilebiliyor olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 15 Mart 2018; 17:51:18 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini bilgisi demek o kadarmış! Zaman ilerledikçe öğrenirler.
  • Bilgilendirme

    Arkadaşlar ziraat bankası maaş müşterisiyim. Herhangi bir talep olmadan bu kartı göndermişler. Ziraat uygulamadan bakinca da ziraat maximum ek kart olarak göründü. Şifre ziraat bankası maximum ile aynı. Alışveriş yapabilmek için ziraat bankamatik e tak çıkar yapmamız istendi. ATM ye taktım şifremi girdim işlem yapmadan kartı elime aldım telefona SMS geldi. Xxxx nolu ziraat maximum kredi kartınız kapatılmıştır diye. Uygulamaya girdim. Artık yok. Maximum daki tüm alışveriş, puan, hesap kesim ...vs her şey aynı olmak koşuluyla buna aktarılmis. Kampanyaya katıldım. Şuana kadar 600tl civarı alışveriş oldu. 500u geçince anında 25tl yükledi. Sonuç olarak 1 adet kredi kartı 2 adet bankamatik kartım olmuş oldu. Yalnız unutmayınız her alışverişte bankamatik yada kredi kartından hangisini tercih edersiniz ondan çekim yapilmasini söylemelisiniz. Sağlıcakla kaliniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankamatik kartı iptal olmuyor. Sadece kredi kartı iptal oluyor. Hesabınıza iki tane bankamatik kartı tanımlanmış oluyor dilediğinizi kullanabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim musteri temsilcisi ile gorusmemden anladigim combo uye isyerleri hizla yayginlasiyormus. Bu surecte musteri magduriyeti yaratmamak icin maksimum anlasmasi devam edecek, combo uye isyeri adedi tatmin edici bi seviyeye ulastiginda da maksimumdan kati surette ayrilacakmis. Su an icin combolira olarak kazandiginiz puanlar maxipuan ile ayni. Maximum uye isyerlerinden eskisi gibi taksitli alisveris yapabiliyorsunuz. Ve anladigim kadariyla bu ortaklik eylul ayina kadar surecekmis. Eski bankkarti iptal ettim. Tek kart isime geldi. Ben begendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. Tek seferde 1800-1900 civarı bir alışveriş yapacağım. kalan 100-200 TL zaten 1 ayda mutlaka harcanır. Kampanya açıklamalarında belirgin bir ifade yok ama tek seferde 1500-2000 harcayıp da 75-100 tl puan kazanan varsa bilgi vermesi çok makbule geçecek.
  • bugün bankayla görüstüm.mevcut kar aidatları comboda da geçerli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.