Şimdi Ara

Ziraat Bankası'ndan büyükbaş hayvancılığa destek projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ziraat Bankası Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Pişmaf, "'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' projemizin ilk bölümü olan küçükbaş hayvancılıkta çok iyi sonuçlar aldık" dedi - Anadolu Ajansı

    Ziraat Bankası büyükbaş hayvancılık için “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi başlattı.

    Bankadan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası 'Tarım Ekosisteminin Finansmanı' olarak adlandırdığı tarım bankacılığı stratejisi kapsamında uygulamaya koyduğu kredilere bir yenisini ekledi.

    Ziraat Bankası, küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesine yönelik 2020 yılında uygulamaya koyduğu 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var-Küçükbaş' projesinin ardından bu kez de büyükbaş süt hayvancılığının desteklenmesi amacıyla 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var-Büyükbaş' projesini hayata geçirdi.

    - Proje küçükbaş hayvancılıkta başarılı oldu

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Ziraat Bankası Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Pişmaf, 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projemizin ilk bölümü olan küçükbaş hayvancılıkta çok iyi sonuçlar aldık. Bu kapsamda 39 il valiliğimizle iş birliği protokolü imzaladık. Proje kapsamında yaklaşık 6 bin 700 üreticimize 1 milyar TL kredi kullandırdık. Bu kredilerle 614 bin baş koyun ya da keçinin sürüye katılmasını sağladık.' ifadelerini kullandı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.