Şimdi Ara

Zlatan İbrahimovic mi Ronaldo mu? ( Brezilyalı olan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Zlatan İbrahimovic mi Ronaldo mu? ( Brezilyalı olan)


(En Son Oy Tarihi: 10.8.2021)
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo messiden bile daha iyi topçuymuş bana göre. Oynadığı zamanları hatırlamıyorum adam akıllı ama videolarını izleyince sakatliksiz ve daha profesyonel bir kariyer çizseymiş bugün messi mi cr7 mi diye bir kavga olmazdı.

    Bu arada modern futbol denilen bu şey yetenekli futbolcuları bitirdi. 2000-2015 arası futbolun hem yetenek hem akıl birlikte gittiği bir dönemdi. Artık iyice satrança döndü. Yetenekli oyuncuyu da öldüren bir sistem var. Insanlar yetenekten ziyade oyun planına uyuyor mu vs diyerek oyuncu seçiyor,yetiştiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldo nun kilolarına bakmayın çok aşırı iğne ve ilaç tedavisi vucüdünda yan etki yaptı ..

    yaklaşık 18 ay bir diz sakatlığı yaşadı aynı dizinden ilk döndüğü maçta yine sakatlandı sonra real madride gitti orada baya büyük oynadı bu seferde aynı sakatlık sol dizinde çıktı bir sürü ameliyat ilaç iğne yediği iğne sayısı baya yüksekmiş bir ara inter fizyoterapistinin videosunu izledim ben böyle sakatlık görmedim dedi yürütmeye uğraşırız derken futbola olan tutkusuyla geri döndü söylenenlerin aksine ronaldo ronaldinho adriano vb gibi gece hayatı alkol vs bağımlısı değildi onlar sonradan oldu çünkü psikolojisi çok bozuldu 2 dizindende büyük ameliyatlar geçirdi...

    biraz bizim rıdvanın hayatına benzedi onunda futbolculuğu çok büyük futbolcuyken çok büyük sakatlandı...

    belki şimdi olsa daha erken iyileşirdi ama 90 ların sonunda ilk sakatlığı yaşadı o zamanki dönemide hesaba katın ... zlatan büyük golcü ama asla bir fenomen değil...!!!





  • Ninika N kullanıcısına yanıt

    Sakatlıktan döndüğü maçı canlı izlemiştim. Ne güzel dönüşünü beklemiştik. Yanlış hatırlamıyorsam sonradan oyuna girmiş ve 5-10 dk içinde rakipten aldığı darbe üzerine aynı sakatlık tekrarlamıştı. Sakatlayan adama iyi bilenmiştim o zamanlar. Şimdiler eskiden savunmalar bu kadar iyi değilden tut neler neler söyleniyor ama hiç de öyle değil. Bir çok efsane savunma oyuncusu o dönemlerde oynadı. Şimdiki gibi yıldızları koruma gibi bir durum da yoktu ki ne sertlikler yapılıyordu özellikle İtalya'da. Ronaldo'yu zaten ufak tefek darbelerle ya da çekerek falan durduramadıklarından daha sert önlemler alıyorlardı. Çok genç yaşta büyük işler yaptı ama o sakatlıklar olmasa nasıl bir kariyeri olurdu tahmin yürütmek zor. Zaten sakatlıklara rağmen R.Madrid ile yaptıkları bile gayet etkileyici.

  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    malesef 18 ay sonra döndüğü lazio maçında ceza sahası önünde topla buluştu çalım atıp gole gidecekti orada kendine has çalımı atarken dizi yine döndü rakipten darbe almadan .... oyun yaklaşık 12 dk kadar durdu sedyeyle oyundan çıkarken feryad ediyordu o acıdan herkez anladıki eskisinden daha kötü sakatlandı.. daha sonra inat etti iki dizindende iyileşti hiç eleme maçında oynamadığı halde dünya kupasında 2002 de bizim maçımızla futbola geri döndü öyle açtıki malesef yarı finalde bizi eleyen golü attı :/

    ama futbolda forvet yada santrafor denilince ismi en üst noktadadır.

    ya sakatlanmasaydı... ayrıca yine söylüyorum kilo problemi yoktu malesef yediği iğneler vucudünda bir hastalığa sebep olup hava dolu gibi şişirdi karnını yağ veya bira göbeği değil... 105 kiloyla çıkıp brezilyada ligde attığı bir gol var bizim ligde hiç bir forvet atamaz..





  • Ninika N kullanıcısına yanıt

    O zaman önceki sakatlanmasını mı hatırlıyorum acaba bilemedim. Kaç yıl geçti hafıza da eskisi gibi değil artık karışabiliyor. Tüm o sakatlıklardan sonra göbekli halde bile durdurulması güç bir oyuncu idi. Dediğin gibi normal bir kilo alma değildi. Bu haliyle Fenomen olmuşken bir de sakatlıklar yaşamasa ne olurdu.

  • Çok zor seçim ben Ronaldo diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.