Şimdi Ara

zoccoshop hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ,
    yeni bir kulaklık arayışı içerisindeydim geçtiğimiz hafta d&r'ın sayfasında steelseries 9h kulaklığın indirimde olduğunu farkettim ertesi gün siparişi geçmek için siteye girdiğimde indirim bitmişti bende googledan arattırdım ve zoccoshopta aynı fiyata 2yıl garantili olarak satıldığını farkettim ve sipariş geçtim. sıkıntı bugun kargonun gelmesi ile başladı kargoyu getiren arkadaş 6tl ücret olduğunu belirtti ben arkadaşı beklemesi için rica edip firmayı aradım ve çıkan kişi bana şunu söyledi kargo ücretlidir 500tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir dedi. (fakat sözleşmede ve ürünün sayfasında kargo ücretsizdir ibaresi var.) bende öyleyle ürünü kabul etmiyorum başka yerden alacağım dedim.kendisi kargo yetkilisi arkadaşı rica etti konuştular neyse kargo görevlisi arkadaşmz imzamı alıp kulaklığı teslim etti. büyük bir heyecanla paketi açtım fakat üzerindeki güvenlik bantı kesilmiş olarak görünce 2. bir şok yaşadım ve hiç terettüt etmeden elimde yazılı belge olsun diye site üzerinden yetklilerle iletişime geçtim ve kulaklığı iade etmek istediğimi belirttim oradaki arkadaş öncelikle bana ürünün kesinlikle sıfır olduğunu ve böyle birşeyin mümkün olmıcağını filan belirtti ben iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim. bana farklı alternatifler sundu sürekli başka kulaklık alın veya yerine kapalı kutu olanını gönderelim diye teklif sundu fakat ben kabul etmedim. bana öyleyse süreç biraz uzun olucak dedi siz ürünü gönderin biz firmaya gönderelim onlar 1 hafta içerisinde dönüş yapıcaktır dedi ödemenizde yaklaşık 40gün sürebilir dedi ve bunun bankalarla alakalı olduğunu söyledi( ben banka kartından tek çekim olarak ödeme yaptım taksitli satın alma değil) bende kabul ediyorum dedim ürünü göndermem için iletişim bilgilerini aldım hatta alamadım bile iletişim kısmından ulaşabilirsiniz dedi direk. herneyse elimde gelen ürünün açık olduğuna dair fotograf ve konuşmalara ait ssler mevcut. kısacası benim biraz başım ağrıcak sanırım bu konuda ama sizlerin bu siteden alışveriş yapmasını tavsiye etmiyorum.
     zoccoshop hakkında.

     zoccoshop hakkında.

     zoccoshop hakkında.

     zoccoshop hakkında.







  • Geçmiş olsun, ikinci el ürünü kakalayacaklarmış dikkat etmeseniz.

    Amazon gibi bir opsiyon varken, özellikle gümrük vergisine takılmayan alıiverişlerde zocco shop'tur kokko shop'tur kimseye önermiyorum.
  • Geçmiş olsun, şikayervar'a yazında firmanın ismini tam karalayın.
  • Sağolun arkadaşlar. Kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok ama firmanın müşterilere karşı olan değeri ortada bulaşmamanızda fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun bende yeni bir kulaklık arayışı içerisine girmiştim ve zoccoshoptan 9h usb almayı düşünüyordum çok teşekkürler bilgilendirmen için
  • Bende alicaktim vazgectim bunu gorunce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun arkadaşlar gameekstra.com da satılıyor orası ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ordada aynı fiyat
  • gameekstra'nın mağazasına gidip alabilirsin.
  • pahalı şeyler alıyoruz arkadaş, uyardığın için sağol.
    klavye bakıyordum asus echelon zoccoshop daha ucuz yazmış,350 TL son anda gördüm yazını, neme lazım vazgeçtim sanalmarketim, hızlıal yada n11 , gittigiyor bakar alırım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurik -- 1 Haziran 2015; 15:16:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami907

    sağolun arkadaşlar gameekstra.com da satılıyor orası ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ordada aynı fiyat


    ne yaptınız aldınız mı
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam biraz araştırma yaptım ve paraya kıyıp razer tiamat 7.1 aldım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami907

    Hayır hocam biraz araştırma yaptım ve paraya kıyıp razer tiamat 7.1 aldım :)

    Oohohooho hayırlı olsun :D
  • Ben bu siteden Logitech G29 + Shifter satın aldım satın alma sürecinde site üzerinden aklıma takılan soruları sordum anında cevap verdiler çok ilgililerdi. Siparişi verdiğim gün kargoya verildi ertesi gün kargo elime geçti birde üstüne beni aradılar kargoyu teslim aldınız mı sorun var mı diye ilgilerinden dolayı ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
  • bu ürün sanırım 4 aydır zoccos'ta yok :)))) bunu nasıl size sağladılar ??
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    Satın alalı 1 ay oldu benim aldığım ürün Bundle yani Direksiyon ve Vites ikisi bir arada kampanyasından aldım stokta vardı özellikle çevrimiçi destek bölümünden stok durumu, garantisi, kargo hemen gelir mi gibi bilgileri edinerek satın aldım. Anlaşılan siz takip etmemişsiniz arada gelen stokları kaçırmış olabilirsiniz bu sitenin hepsiburada ve n11 de mağazaları da var ve satın aldığım tarihte bu sitelerde de stokları vardı ama Direksiyon ayrı Vites ayrı satılıyordu. Kendi sitelerinde kampanya yapmışlar ikisi bir arada paket halinde daha ucuz fiyata satılıyordu bu yüzden kendi sitelerinden satın almayı tercih ettim. Bu arada buradaki yorumlar da kafamı karıştırmıştı fakat site üzerinden irtibata geçtikten sonra gösterdikleri ilgi güven sağladı. Buraya yazmamın sebebi de budur benim gibi kafası karışan arkadaşlar varsa en azından biraz daha netlik sağlanmış oluruz.
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    Ayrıca satın almak istiyorsanız G29 Direksiyon şuan sınırlı sayıda stok uyarısı ile satılıyor. Siz hangi siteye baktınız acaba?
    http://www.zoccoshop.com/logitech-g29-yaris-direksiyonu-pmu5272
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.