Şimdi Ara

ZONGULDAK BURDUR ARASI RADAR BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu gece itibari ile ZONGULDAK EREĞLİDEN BURDUR merkeze doğru yola çıkacağım. Zonguldak Ereğli Düzce Bilecik Kütahya Afyon Sandıklı Burdur güzergahında ilerleyeceğim. Bu yol üzerinde ilk defe gideceğim radar hakkında bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. tahimin olarak akşam 23:00 sularında yola çıklıp sabaha karşı varmayı düşünüyorum.



  • Her yerde radar var yerinde olsam hızlı gitmem özellikle düzce sınırlarından itibaren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sormak yerine hız sınırlarına riayet etmek daha mantıklı olmaz mı? Hem sizin,hemde başkalarının sağlığı için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O saatte radar olmaz ama yolu bilmiyorsanız temkinli gitmenize fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ve benzeri bir çok Konudan anladığımız kadarıyla : İnsanımız radar var diye hız limitlerine uyuyor. Aynı şekilde polis var diye kurallara uyuyor. İşin özü cezasız bir şekilde "kurala riayet etmiyor." Hal böyle olunca cezaların ve ekiplerin arttırılması gerekiyor diye düşünüyorum. terörden çok canı trafikte kaybediyoruz. Ve artık bunun ismi "trafik terörü" oldu. Başımız sağ olsun.
  • Herkeste kurallara uyan tam bir avrupali profili ciziyor bu forumda disarida soldan otobanda 170 le selektor veriyor. Forum olmasa demekki bu sozlerde olmayacak.

    Nerede ne radari var bilmiyorumda bazi yerlerde bombos yola 70 km de radar koyuyor ceza umarim radara karsi cikanlara 78 km hizla giderken bomboa duzluk yolda gelirde icleri bir guzel erir. Devletin radar ceza politikasi insanlara bir sey ogretmek dayatmak degil tamamen butce aciginda deligin buyuklugune gore oldugu icin devlet sadece cezalardan ne kadar para toplayacagina bakar. Gorende medeni avrupa ulkesi sanacak yorumlara bakilirsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim radar ve cevirme bilgisi paylasmayin. Hepsi bilinirse polis teroristi bomba yuklu araci nasil cevirecek? Selektor de yapmayin benden soylemesi. 3 kurus icin vebale girmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürmeyin lütfen ben zaten 220 ye bağlayıp gitmek için sormadım. Yaşadığımız ülkede bütçe görüşmeleri yapılırken bu sene için trafik ceza getirisinde artış hedefi koyulmaktadır farkında mısınız bilmem. Benim kastettiğim nokta şehir içinde saçma sapana yerlere 50 km lik hız sınırı koyup orayada radar konulan yerlerdir.Gündüz elbette gereken o tarz yerlerde vardır fakat ben gece çıkacağım için böyle bir konu açmış bulunmaktayım. Zaten şehir dışı bölünmüş yolda 110+%10= 121 km yapar bu zaten ülkeminz yolları için ideal seviyedir. Umarım düşüncemi sizlere aktarabilmişimdir.

    Ek bilgi : Yaşadığım yerde 40 km lik hız sınırından ceza yemiş arkadaşlarım var, kusura bakmayın sizlerin düşünceleri nedir bilemem ama ben zaten arabayı alırken fazlasıyla , benzinini koyarken fazlasıyla, sigortasını yaparken fazlasıyla, kaskosunu yaparken fazlasıyla vergi verdiğimi düşünüyorum. Bir de üstüne çok mantıksız ve saçma şeylerden ceza yemek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.ALFONSO -- 13 Ağustos 2015; 12:46:07 >




  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çevirmeyi paylaşılmamalı fakat radarların cezalarıda eskisi gibi elden verilmiyor direk eve fotoğrafla beraber yollanıyor bu nedenden dolayı radarın paylaşılmasında sakınca görmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.