Şimdi Ara

Zoom H6 ve Rode NTG-2 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 adet değiştirilebilir giriş kapsülü olarak geliştirilmiş X/Y, MS, Shotgun mikrofonlar , Çift yönlü XLR/TRS Kombo giriş kapsülü ve gövde üzerindeki ileri seviye preamfiler ile en iyi sesi elde etmenizi sağlayan H6 yı ve P48 standartlarına göre üretilmiş olan , hem 48V hem de 1.5V pil ile çalışabilen ve geniş bant genişliği ile birlikte kontrollü polar yanıt sağlayan Rode NTG 2 yi inceledik.Keyifli seyirler :)

    https://www.youtube.com/watch?v=mT4vDpVMC8w



  • Teşekkürler bu video için. Zoom H6 ile ilgili az sayıda Türkçe anlatım varken bu video çok ihtiyaç giderici olmuş. Biraz daha ayrıntılı bir video daha hazırlasanız ne kadar güzel olur du? Ben de Zoom H6 kullanıcısıyım. Fakat tam olarak tüm özellikleri kullanamadığım düşüncesindeyim. Mesela plug in kullanımı, Effectler, Phantom mode ile ilgili daha açıklayıcı videolar arıyorum hep. Şu an XYH-6 ve MSH-6 mic leri kullanıyorum öbür kanallara mic bağladığımda nelere dikkat etmem gerektiğini anlatacak bir video harika olur mesela.
  • iki yıl sonra cihazı bilen sizlere bir soru sormak istiyorum. Bu cihazı gerek sokak ve gerekse masa başı röportajlarda kullanmak istiyoruz. Ben bu cihaza Rode NT-USB Mikrofon bağlayabilir miyim acaba. Bir de merak ediyorum zoom firmasının bu cihazı birkaç yıldır piyasada. Acaba yeni modeli yakın zamanda çıkarır mı sizce ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.