Şimdi Ara

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI - FULL KASKO - DASK - KONUT SİGORTA POLİÇELERİNİZ YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Zorunlu trafik sigortası - Full kasko - Dask - Bireysel emeklilik - Sağlık sigortası - Ev- İşyeri sigortası hakkında fiyat teklifi, sigorta ile ilgili sorular, pert işlemleri, tescil işlemleri vb konular hakkında yardımcı olabilirim. Zorunlu trafik sigortası ve kasko fiyat teklifleri için

    Araç plakası
    Tc Kimlik no
    Ruhsat belge seri sıra no

    özelden gönderebilirsiniz. - 10 dk içinde dönüş yapılacaktır.

    Plaka ve diğer bilgilerinizi foruma yazmayınız.

    Teşekkürler.



  • Bu hafta içerisinde aracımın zorunlu sigorta ve kaskosunu yaptırdım, evin dask poliçesini ise bekletiyorum. Benim gördüğüm sigorta sektörünün müşterisine güven vermesi gerekirken, bu ortamı sağlayamaması, fiyatların günlük, hatta saatlik dalgalanması, sektörde bir yığın , birbirinden farklı işletmelerin olması biz müşterileri düşünmeye sevk ediyor. Ben tamamen konunun dışında deneyimlerime dayanarak fikir vermek istiyorum. 7 Şubat tarihinde sigortam netten aradılar , kendileri teklif verdiler , sampojapan sigortadan kasko için 792 TL dediler, düşüneyim dedim, 5 dakika sonra aradılar bu sefer 842 TL. dediler, klozu gönderin dedim, email attılar , ertesi gün saat 11:30 da arayın uygun olursa yaptırırım dedim, sabahın köründe aradılar, ben de sonra arayın dedim. Ayın 8 inde tekrar aramadılar, 9 şubatta bu sefer ben onları aradım fiyat tekrar yükselmiş 886 tl.olmuş, o da 967 TL den bana özel indirimli fiyatmış. Evin yakınındaki sigortacıya gittim 567 TL.olan zorunlu sigortayı 523 TL ye, kasko yu da 726 TL ye yaptırdım. Sorgulama da en yüksek teklif 2850 TL ile HDI sigortadan geldi. Aradaki fark 2100 TL.. Sizce sigorta sektörüne müşteri güvenmemekte haksız mı?

    Zorunlu trafik sigortasını en ucuz fiyat aldığınız şirkete yaptırın.
    Kaskoyu gönderilen klozları inceleyin, karşılaştırma yapın, kendi durumunuzu da ortaya koyun, en uygun fayda/maliyet oranına göre full olarak yaptırın.
    Dask zorunlu olmasına rağmen konut sahiplerinin büyük çoğunluğu yaptırmıyor, bedeli düşük olduğundan ben yaptırıyorum.
    Bireysel emeklilik ile ilk tanışmam 1989 yılıydı, değişik BES iletmeleri ile ilişkilerim oldu, hiç memnun kalmadım, günümüzde daha beter olduğunu düşünüyorum. Zamanınız varsa tasarrufunuzu kendiniz yapın.
    SGK lı neden sağlık sigortası yaptırsın, zaten prim kesiliyor.
    Evin güvenlik riski varsa sigorta yaptırılabilir.




  • Merhabalar,

    9 yıllık bir sigorta acentesi olarak zorunlu trafik sigortası konusunda kesinlikle size katılıyorum. Zorunlu trafik sigortası keşke tek bir tarife üzerinden yapılıp tüm firmaların belirli bir tarife üzerinden hareket ederek hepsi birbirine yakın fiyatlardan yapılması hem biz acenteleri zor durumda bırakmayacak hemde sigortalıların kafasındaki güven problemini ortadan kalkacaktır. Şöyle ki acente olarak sektörde bulunan 30 firmanın da acenteliğini bulundurma imkanı olmamaktadır. Ancak acenteler arasından paylaşımda bulunarak birden fazla firmadan fiyat alarak müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz.

    Dask ile ilgili bir yanlışı düzeltmem gerekir. Dask poliçelerinin üzerindeki bedel dairenizin betonarme bedelidir. Dask poliçesi betornarmeyi karşılar. Herhangi bir yıkıcı depremde dairenizin bulunduğu arsaya bir zarar gelmeyeceğinden dask poliçelerinde sadece betonarme bedelli daire bedeliniz bulunur. Örneğin dairenizin bedeli 200.000TL dask yaptırdınız sigorta bedeli 100.000TL olacaktır. 100.000 de arsa bedelidir. Arsa zarar görmeyeceğinden teminat kapsamına alınmaz.

    SGK' lı neden sağlık sigortası yaptırsın derseniz, Özel hastanelere gidilip muayene, tetkik ve tedaviler için ne kadar ücret ödendiği ortadadır. Aracınızı ve evinizi kasko - sigorta yaptırıp kendi sağlığımızı sigorta güvencesi altına almamamız bi nebzede olsa düşündürücüdür. Araçların yedek parçası vs. leri mevcutken...

    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.