Şimdi Ara

ZOTAC GTX580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.Benim sorunum bir türlü düzelemeyen bilgisayarımda.1 yıldır arızasıyla uğraştım.Sonunda anakartı flan değiştirdim ama sorun bitmedi.Bilgisayarım özellikleri

    -AMD PHENOM II 1090T Black edition ( O.C 3,52 GHZ )

    -ASUS CROSSHAIR V Anakart

    -G-SKILL 8GB 1600 MHZ Ram

    -60 GB SSD + 2x2 TB Hard disc

    -Zotac GTX580 Ekran kartı

    -HIGH POWER 1000 WATT Güç kaynağı

    bilgisayarımda oyunlarda çok problemler oluyor.Fifa 2013 te anlam veremediğim sinir bozucu takılmalar. NFS nin yeni most Wanted oyununda tüm grafikleri yüksek ayarlara getirdiğimde oyunda şehir içinde inanılmaz takılmalar oluyor. GTA 4 oyunu tüm patchleri kurdum denedim ama takılmalar adamı deli ediyor.Far cry 3 oyunu full yaptığımda oyun inanılmaz derecede akıcılığını kaybediyor.Bilmiyorum acaba ekran kartı artık eskidi mi. Sıfır fiyatlarına baktığımda ekran kartı halen 1000 tl civarında .Benim düşüncem bu fiyattaki bir ekran kartı çatır çatır full oynatması lazım.Teşekkürler







  • MSI afterburner programını açıp sıcaklıklara bakar mısınız?(oyunda iken sıcaklıklar grafik üzerine kayıt ediliyor ama oyun anında görmek için de seçenekler var)
  • Bilgisayar konusunda pek bilgim yok ama anakartın programlarından sıcaklığına baktığımda bilgisayarın geneli boştayken 35-37 civarı, tek bir oyun açsam yada arka arka oyun açıp başka programlar açsam bilgisayarı zorlasam genel sıcaklık en fazla 47 dereceyi görüyor.
  • 47 derece dediğiniz GPU mu GDDR mi VRM mi ?
  • PC konusunda az bilgim var resim yükledim. birde tüm oyunları açtım iyice PC yi kastım. Ama oyunları böyle arka arka açıp oynamıyorum:) tek tek oynuyorum

     ZOTAC GTX580
  • şuan senin kart güzel ama öncelikle o kart bu aralar 7870 le 7950 arasında bi kart
  • Arkadaşın dediği programı açıp denedim pek anlamdım kart normal mi çalışıyor. Oyun hiç akıcı değil.

     ZOTAC GTX580
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbkonyafb

    Arkadaşın dediği programı açıp denedim pek anlamdım kart normal mi çalışıyor. Oyun hiç akıcı değil.

     ZOTAC GTX580


    Kardeş sorun kartta değil ki oyunda adamlar öyle bir optimizasyon yapmışlar ki gtx 680 bile performans veremiyor hitman konusuna bak orda görürsün işler kötüye gidiyor anlayacağın eskiden böyle değildi şimdi oyunlar acayip ekran kartı ve işlemci istiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predators_02 -- 30 Kasım 2012; 19:56:01 >




  • fifayı bilmem. ama nfs most wanted ve gta iv optimizasyon sorunları olan oyunlar. gtx 670 var. aynı sorunlar bendede mevcut. gta 4 ün 1.0.0.7 patchini indir. sorun düzelebilir. bende düzeldi çünkü bi kasma falan kalmadı ama eskiden 40lara kadar düşerdi fps. onun dışında başka oyunlarda mesela bf3 de test edebilirsiniz. eğer ondada aynı sorun varsa ozaman bişiler var demektir.
  • Bf3 bir sorun şuana kadar görmedim akıcı şekilde full ayarlarda oynanabiliyorum. GTA için dediğinizi en kısa zamanda PC ye uygulayacağım teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.