Şimdi Ara

Zowie ec1b csgo version mu razer deathatter elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Yukarıda bahsettiğim gibi 2 mouse arasında kaldım,mouse tutuş şeklim claw grıp bütçe sıkıntısı yok.El ölçülerim 18 uzunluk 9.5 genişlik.2 mouse hakkında araştırma yaptım edindiğim bilgiler doğrultusunda razerin kronik sorunları olabiliyormuş ama ayriyeten artı yönü piyasadaki en son güncel sensöre sahip mouse,zowie ise piyasadaki en iyi kararlı sensöre sahip diğer bir başka özellikleriyse tak çalıştır mantığı ve de driveri yok dpi hz ayarları üzerindeki düğmelerden yapılıyor.Başka artı ve eksi yönleriyle beraber elime en uygun hangisi uyar hangisini önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fk2 al sen o tutuşa yada ec2-a

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söz konusu zowie ise almadan önce direkt denemeni öneririm. her modelin profili ve boyutu birbirinden farklı. Teknik detayları konusunda tespitlerin doğru fakat hissiyat ve ele oturması da çok önemli.
  • Razer ı Synapse gibi gereksiz bir yazılımı var ve kurmadan dpi ayarı yapamıyorsunuz. Zowie nin clicklerini ben beğenmedim ayrıca Click Latency değeri 8ms civarı logitechde 4ms olması lazım tabi bu çok önemli birşey değil.Bence elinize oturan bir Logitech modeli varsa alın. ikisi arasindan da zowie daha iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zowie ec1b denedim tam kavrayamıyorum 1-2 beden mı desem 1-2 cm desem fark var dediğin gibi önerdiğin 2 mouse tan 1i tutuş şeklim claw değil palm bir de ıps çok önemli midir zowie ec2b ıps su kaçtır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.