Şimdi Ara

ZTE H267A Superonline Firmware (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
11
Favori
41.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. ZTE H267A Superonline Firmware olan var mı acaba ? Acs.superonline.net sitesi çalışmıyor maalesef

  • laserbird L kullanıcısına yanıt

    http://acs.superonline.net:8010/firmware/zxhnh267a_hv101_fv101_trt27_firmware.bin bu çalışmıyor mu? Bloklu olabilir firewall, pihole vs.den?

  • Bu lanet modemin DHCP DNS ayarlarından 192.168.1.1 gibi kendi adresini eklemesini nasıl engelleriz? Her cihaza elle statik IP mi atamak lazım illaki?



    ZTE H267A Superonline Firmware


    192.168.1.2'ye pihole kurdum ama DHCP ile IP atanan cihazlar arada kafasına göre 192.168.1.1'den DNS çözümlüyorlar... Cihaza Statik IP atayınca çözülüyor ancak ağdaki tüm cihazlara statik IP atamak işkence gibi.


    Diyorum modemin DHCP'sini kapatayım. Bu sefer Pihole DHCP sunucusu da çalışmıyor, nedense. Modemin ARP Tablosunda doğru DHCP başlangıç adresi gözüküyor ancak hiç bir cihaz bağlanamıyor.





  • Arkadaşlar bendeki cihaz  V1.0 V1.0.1_TRT29 versiyonu kullanıyor ve yazılım yükleme bölümü kaldırılmış. Firmwareyi usb den atma şansım var mı ?

  • Herkese merhaba,


    @zaq999 ve @_conscript_ konu hakkında bilgili görünüyorsunuz. Benim tek ihtiyacım fw de QoS olması. Trafik yönetimi için QoS açmam gerekiyor. O2 mi yoksa Yerel bi fw mi geçmeliyiz ? Bir de arkadaşlar fw atılan yerin kapandığından bahsetmiş. Nasıl fw atabiliriz bir bilginiz var mıdır ? Konuya biraz uzak olduğum için başka detaylı açıklama göremedim. Diğer bütün videolarda da routerların yazılım yükleme bölümleri var. Bu superonline neden bu kadar kasıyor onu da anlamaak zor cidden.

  • Frantic03 F kullanıcısına yanıt

    Biraz geç gördüm. Ben roolu kullanıyorum QoS sekmesi açık olmasına rağmen işlevi hiç yok diyebiliriz. Openwrt'deki SQM QoS gibi bir şey bekliyorsanız boşuna vaktinizi harcamayın.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.