Şimdi Ara

ZTE Live Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    600 TL altı telefon almayı düşünüyorum, geçenlerde tanıtılan zte telefonlardan zte live modeli mantıklı geldi fakat bu telefonu alan veya başka bir yerde kullanan arkadaşlar var mı, yorumlarınızı iletebilir misiniz?



  • KVK Garantili Zte Live telefon aldım. İlk izlenim olarak telefondan çok memnun kaldım. Dokunmatiği hassas, internet hızı çok iyi, konuşma sesi çok net, karşı taraf sesimi çok iyi aldığını söyledi. Ekran bana çok yeterli geldi. Ekran çok parlak değil böylece gözü yormuyor, ama aydınlık bir ekranı var. Renkler bana doğal geldi. Kamerası 5 mp birtelefon için iyi ve kullanışlı. Kullanımı çok kolay. Ayarları yapmak hızlı ve kolay. Galeriye geçiş ve geri kameraya dönmek çok hızlı ayarlanmış. Bir de kamera ve video çekim arasındaki geçiş hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Kamera özellikleri çok hoşuma gitti. 500 TL. fiyatıyla tam bir f/p telefonu diyebilirim. Eğer smarthphone'a çok para veremem ama iyiözellikler isterim diyorsanız size Zte Live (Blade S) ve Zte Cool (Atlas - Aynı Iphone 4'e benziyor)'u tavsiye ederim. Zte Live'in teknik özelliklerini kitapçığından aynen aktarıyorum. Almak isteyenler KVK Satış Noktalarında ve Hepsiburada.com'da bulabilirler. Bu telefonu alacak olanların çok memnun kalacağına inanıyorum.

    Zte Live Teknik Özellikler:

    Boyutlar: 117 mm. x 58.5mm. x 10.6 mm.
    Ağırlık: 120 gr. (batarya ile)
    Taşıyıcı: GSM/WCDMA desteği
    Ana Ekran Boyutu ve Çözünürlüğü: 3.5 inç, 800 x 480
    Kameralar: Ön Kamera-CMOS Sensör, 0.3 mp.
    Arka Kamera-CMOS Sensör, otomatik odak ve flaşlı 5 mp.
    Çıkarılabilir Hafıza Kartı: MicroSD kart desteği, maksimum kapasite 32 GB.
    Batarya: Kapasite- 1200 mAh.
    Bekleme Süresi- Yaklaşık 200 saat (Şebeke durumuna göre)
    Konuşma Süresi- Yaklaşık 240 dakika (Şebeke durumuna göre)
    Sar değeri en yüksek 1.2 W/kg'dır.




  • Aynen bende alalı 3 gün oldu ve gayet memnunum şu ana kadar bi problemle karşılaşmadım, fakat turkcelden aldım ve bunda ne T-Market var nede android market. şaşırtıcı olabilir ama bende şaşırdım he bu arada telefon kafasına göre google+ plus, google haritalar g-mail filan açıp kafasına göre kasmalar yapıyo, bu programlar açık değilken telefon tüy gibi oluyo ama zırt pırt 5 dakkada bi açılıyolar sinir bozucu. He bu arada kurcaladım ama radyoyu bulamadım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.