Şimdi Ara

ZTK | Beşiktaş - FENERBAHÇE | 05.02.2017 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.129
Cevap
2
Favori
53.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LifesGood® kullanıcısına yanıt
    Çok güzel konuşmuşsun. Tosiç o kartı görmeseydi bizi yenecektiniz açık, kabul ediyorum. Peki bunun sorumlusu RVP mi Tosiç mi? Elini vicdanına koy öyle cevapla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: landroam25

    https://www.youtube.com/watch?v=bEd0SMqDj1U

    Budur belki tribün çekimi

    Hocam karsı taraftan cekilmiş yayıncı kuruluş cekimiydi. P.tesi ogleden once tv de izledim
    hakem cok yakın cekım uzak planda lens vardı. Inan hicbir tartısma yapılamayacak kadar net ve anlasılırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: landroam25

    Çok güzel konuşmuşsun. Tosiç o kartı görmeseydi bizi yenecektiniz açık, kabul ediyorum. Peki bunun sorumlusu RVP mi Tosiç mi? Elini vicdanına koy öyle cevapla.

    Dostum benim gördüğüm kadarıyla zaten o pozisyona kadar RVP en az 1 kere sarı kart görmeliydi, o pozisyonda da direk kırmızı yada ikinci sarıyla atılmalıydı. Tosic'e gelirsek profesyonel olmadığını kanıtladı. Demem o ki maç o noktada 10'a 10 devam etmeliyken hakem işleri tamamen değiştirdi malesef. Dinamo Kiev maçımıza çok benzettim.
  • LifesGood® kullanıcısına yanıt
    Ben size de hak veriyorum. Aynısını bizde yaşadık Melo da aynı şeyleri Emreye yaptı emreyi oyundan attırdı bilirsin. İlk baş meloya saydım sövdüm ama haksız emreydi.

    Keza hatırlarsın ferrari lugano. yine bizi alt ettiğiniz bir maçtı. 2-1 ken almeida boş kaleye kaçırdı. dönen pozisyonda ferrari luganoya yumruk attı falan filan maç yine elinizden gitti.

    Maalesef hakemler hata yapıyor. bizde hakemden yana çok hata gördük sizde çok gördünüz. bizim braga maçımız var sizin d.kiev, ama işte hakem hata yapıyorsa bunun cezasını futbolcu veremez vermemeli. benim anlatmak istediğim bu.

    saygılar
  • Maç sadece ofsayttan gol atsanız da bitse gerçekten üzülmem. Bizim maçlarımızda da bir sürü hata yapıldı bu sene. Ali Palabıyık denen zübük niyetli çıkmış maça kimse aksini iddia etmesin bana. Tosic in hareketi net kırmızı kart. Hadi dili görmedi diyelim ok. Pozisyon öncesi tosic e yapılan? Taytını düzeltiyormuş, o pozisyon içerisinde mi geldi aklına taytını düzeltmek? Adiliktir bunun adı, şerefsizliktir, başka bir şey değil.

    Şenol hocanın Kajer e yaptığı hareket fotolardaki gibi yüzünü tutmak değil, bir anlık elini uzatıp çekiyor ki yinede %100 yanlış. Senin rakip oyuncuyla muhattabın ne salak adam.

    Şener atılmalıydı atamadı, alper atılmalıydı atamadı, RVP'yi konuşmuyorum bile.

    Lens'in attığı serbest vuruş gol.

    Jozef in ofsaytla alakası yok.

    Gördüklerini çalmayıp maçı dengelemeye çalışırsan olacağı bu. 2 kere ofsayt olan pozisyonda gol verirsen jozefe ofsayt bayrağını kaldırırsın. Fenere kart çıkaramayıp bize yağdırırsan lensin buz gibi golünü veremezsin.




  • belverus kullanıcısına yanıt
    Tamam ortada bir sorun yok her şeyi layıkıyla yazmışsın. Ezip geçeceğiniz maçta (ki tosiç atılmasaydı bu maçı ali palabıyık bile kurtaramazdı.)

    Dediğin gibi hocanın futbolcuyla münakaşaya girmesi yanlış. (şenol hocanında anlık 1 saniyelik olayı yakalıyorlar o pozisyonu da izledim değer değmez çekiyor elini)

    Rvp tribün videosunda belli oluyor öyle bi hareket yapmıyor anlık çekime denk geliyor. Fakat o pozisyon öncesinde oğuzhanla girdiği diyalogdan 1. sarı kart ve tosiçin pozisyonunda ki güreşten sonra 2. sarıyı görüp atılması gerekirdi.

    Sonrasında zaten hatayı yapınca artık maçı dengelemek adı altında katliam yaptı.

    Lig maçımıza düzgün hakem gelsin diyelim ne diyelim. en düzgünümüz cüneyt onunda derbi karneleri ortada.
  • Sorun var diye yazmadım hocam zaten ama ortalığı bu kadar geren hakemler. Bir de kötü niyetli futbolcu oldu mu tuz biber oluyor. Üst üste bir takımın maçında hata yapıldı mı o takımı kayırdılar, hakemler destekliyor oluyor. Mesele hakemlerin gerçekten kötü olması.

    Beşiktaş taraftarını sinir eden ortada hiçbir kötü tezahürat yokken, RVP'nin hareketleri. Gerilimli çok maç oynanıyor yoksa. Maç öncesi koridorda bütün futbolcular sarıldı öpüştü. Pozisyon gerginliği, itiraz, itişme her yerde olabilir gerçekten sorun yok. Ama ahlaki değerler dışında hareketler ortalığı bu hale getiriyor. Koridorda sarılıp öpüşen futbolcular sahada birbirini öldürecekti bıraksalar.
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam..
  • Umarım maçın yorumcusu amigo Turgay Demir olmaz.İçine ediyor maçın.Beşiktaş aşağı, Beşiktaş yukarı.Amigo olacakken yorumcu olmuş bu arkadaş.
    Atv'ye tweet bile attım lütfen yorumcu yapmayın diye
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.