Şimdi Ara

ZTK Son 16 Turu Maçı Bucaspor - Beşiktaş - 31.01.2016 - 17.45 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tolganın çalımını gördüm ya daha diyecek kelime bulamıyorum
  • 2-0 lık skor beni tatmin etmedi, Gökhan'ın şutu zaten kaleye gitmiyordu diğeri de penaltı oldu. Milyon dolarlık takım 5. lig takımını yenmekte zorlanıyorsa ters bişeyler var demektir. Anlamadığım şey sağ ve sol kanattan yapılan ortalardan hiç gol bulamıyoruz bu tür pozisyonların çoğu çöp olup gidiyor. Toplasan üç beş tane kafa ile atılan golümüz vardır yapılan orta sayısı ise en az 100 katıdır. İyi çalım atıyoruz güzel pozisyonlar buluyoruz ama son vuruşlar ancak bir kazma futbolcunun yapabileceği şeyler oluyor. Çalımlar paslaşmalar Messi - Ronaldo son vuruşlar Emenike anasını satim.
  • Daha fazla atmamiz lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .CeM.

    Bucaspor dakilerdeki nasıl bir hırs bu böyle anası babası kaçırılmış kaybederlerse öldürüleceklermiş hırsıyla oynuyorlar.

    Hahahaa haykırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    2-0 lık skor beni tatmin etmedi, Gökhan'ın şutu zaten kaleye gitmiyordu diğeri de penaltı oldu. Milyon dolarlık takım 5. lig takımını yenmekte zorlanıyorsa ters bişeyler var demektir. Anlamadığım şey sağ ve sol kanattan yapılan ortalardan hiç gol bulamıyoruz bu tür pozisyonların çoğu çöp olup gidiyor. Toplasan üç beş tane kafa ile atılan golümüz vardır yapılan orta sayısı ise en az 100 katıdır. İyi çalım atıyoruz güzel pozisyonlar buluyoruz ama son vuruşlar ancak bir kazma futbolcunun yapabileceği şeyler oluyor. Çalımlar paslaşmalar Messi - Ronaldo son vuruşlar Emenike anasını satim.

    Zemin berbattı bununda etkisi var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.