Şimdi Ara

Zuma Oyna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Site İsmi : http://www.zumaoyna.net.tr/

    Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : zumaoyna.net.tr - Zuma Oyna Sitesi

    Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : 04 06 2012


    Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Zuma karakteri yıllar önce küçük bir oyun olarak ortaya çıkmış ve çok geçmeden dünya üzerinde milyonlarca insanın dikkatini çekmeyi başarmıştır. Top patlatma oyunlarının en güzellerinden biri olan oyunumuz küçük ve afacan bir kurbağanın top patlatma merakıyla ortaya çıkıyor. Birçok farklı ortamda dönen oyunların genelinde zuma oyanaolarak kurbağa karakterimiz başrolde oynuyor. Ortada duran ve ağzından sürekli renkli toplar fırlatabilen kahramanımızın amacı bir sarmal şeklinde olan top kuyruğunu en kısa sürede yok etmek. Bunu yapabilmek içinse en az üç renki topu bir araya getirmesi gerekiyor. Aynı renkte toplar bir araya geldiklerinde patlıyorlar ve sizler iyi hesaplamalar yapabilirseniz bu durumda harika kombolar çıkarabiliyorsunuz. Eğer yanyana patlattığınız topların sayısı dört yada beş olursa da sürpriz bonuslarla oyun daha da renklendirilmiş. Bölümleri geçtikçe daha da zorlaşan oyunumuzda aynı zamanda süremizde topların geliş hızına bağlı olarak her etapta daralmış bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

    Günümüzde birçok benzer zuma oyunlarızuma oyunları ortaya çıkmıştır. Zuma oyunları sitesi olarak siz değerli ziyaretçilerimizin bu çeşitlilikten olabildiğince faydalanabilmesi amacıyla tüm sürümlerini güncel olarak sitemize eklemeye devam ediyoruz. Aynı zamanda bu tarz oyunları sevenler içinde balon patlatma oyunları kategorisinide sitemize eklemiş bulunmaktayız. Bu sayede bu altyapıyla hazırlanmış oyunların daha çeşitlilerine de ulaşabilirsiniz. Kategorimizde rengarenk balonların oluşturduğu dizeleri zamana karşı savaşarak azaltmaya çalışıyorsunuz. Kategorimizde ayrıca bu alanda ün yapmış top patlatma oyunları ve kutu patlatma oyunlarıda sizlerin eğlenceli vakit geçirebilmesi adına eklenmiş bulunmaktadır.

    Sitemiz henüz çok genç bir site olduğundan bunun geliştirilebilmesi ve daha çok kullanıcı odaklı olabilmesi amacıyla sizlerinde tavsiyeleni en iyi şekilde değerlendirmek isteriz. zumaoyna.net.trzumaoyna.net.tr için bu konuda yapmanız gereken tek şey iletişim kısmından bizimle mailleşmek olacaktır. Bu maillerde sitemizle ilgili tüm düşüncelerinizi bizlere iletebilir ve uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu kısımdan eklenmesini istediğiniz oyun veya kategorileride bizlerle paylaşabilir ve sitemizin emsallerine göre dahada kullanıcı odaklı olarak geliştirilebilmesi için yardımcı olabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.