Şimdi Ara

Zwilling 391340060 4 Parça Biftek Bıçağı 600 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xweser X kullanıcısına yanıt

    özel bir bıçağa gerek yok hocam. zaten yemek takımlarında gelen bıçaklar bu işler için yeterli. şimdi diyeceksiniz o da tırtıklı ama onlar bileme ihtiyacı daha az olsun diye daha sertleştirilmiş bir malzemeden yapılırlar. ben evde hiç biftek yapmadım. özel bir bıçak önerim yok. ama zwilling, victorinox iyidir. bu markalardan gidebilirsiniz. zaten ev eşya kaynıyor, et kesmek için bıçak mı alınır Allah aşkına. ha diyeceksiniz bunla başka şeyde kesilir, e kesilsin. normal bıçak var zaten.

  • Benim evde bıçak ihtiyacım var. Mutfağımdaki bıcaklar çok eski. Bu markanın 4 bıçağını bu fiyata zaten alamazsın. Belki de bu fiyata alma sebebin ucunun tırtıklı olmasıdır. Tırtıklı olmasaydı 1500 tl yazacaklardı. Bifteğe takmışsın ama yapısı itibariyle öyle isim koymuşlar. Et bıçağı olarak geçiyor. tırtıklı olması sebebiyle kullanıma uygun. Bununla domateste kesersin salata da kesersin. Senin de söylediğin gibi ekmekte kesersin. Senin durumunla benim durumum veya bi başkası aynı değil. Herkes sana kanalize mi olacak :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Ben tipik bir ev kullanıcısının uzun vadede bu bıçaktan zarar edeceğini söylüyorum. Çünkü eğe ile bileylemek lazım, meşakatli ve deneyim ister. Bunu alacağınıza düz ağızlı birkaç çeşit bıçak alıp daha karlı alışveriş yapılabilir. Lütfen bana kanalize olmayın:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıçaklar geldi. Öyle servis bıçağı gibi küçük değilmiş şişman bir karpuzu rahatlıkla kestim. herkese iyi günler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bıçaktan ben aldım çok güzel yemek yerken kullanmak için kaliteli restoran bıçağı işte. tahta üzerinde bir şeyler doğramaya çalışırsınız körelebilir bileyleme ister ama sofrada kullanırsanız 8-10 sene istemez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.