Şimdi Ara

Zx100/Zx110/Zx300/Zx310 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni kulaklık alacam sony.Bu 4 ü arasında özellik olarak çok bir fark yok gibi duruyor.bunları kullananlardan tecrübelerini paylaşmalarını bilgi sahibi olanlardan yardımcı olmalarını ve önerilerinizi bekliyorum.Ses kalitesi,yalıtım kulak terletmesi ve acıtması hakkında bilgi verirseniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • zx 300 yada 310 al. 310 da telefonlarla uyumlu tuş ve mikrofon var 300 den farklı olarak.
  • 310 kullandıysanız sesi dışarı çok verir mi veya çok alır mı? Kulağı çok acıtma ile ilgili bir sorun yaşadınız mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony zx310 iphone 4s ile uyumlu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ilgi yok ama belki ilerde bilgi almak isteyen olur ben paylaşayım:
    Sony zx310 Ap(Akıllı telefonlarla uyumlu mikrofonlu) kulaklığı sony center dan 80tl ye aldım.İncelemelerimi paylaşayım:Rahatlık olarak hiç beklemediğim kadar rahattı.3 saate yakın aralıksız kullandım kulağımda hafif bir baskıdan başka hiç bir etkisi olmadı.Terleme hiç olmadı.Diğer kafabantlımda 3 saat kullandıktan sonra kulağıma dokunsam ağrıyordu o derece sıkıyordu ama bu çok rahat ağrı hiç yok 3 saat kullanımda.Ses yüksekliği 98 db niye 100 değil diye soruyordum ama sesi daha fullemek nasip olmadı hiç bir şarkıda ses fazlasıyla yeterli ses yüksekliği genelde %60 civarında kullanıyorum ve ses kalitesi çok iyi çok dengeli bir sesi var (tabiki daha iyi ses veren çok kulaklık var ama bu fiyata performans olarak süper diyebilirim) Bir de şu modelin sonundaki Ap ne onu söyleyeyim bilmiyenler için zx310 modeli ve Zx310 Ap modeli arasındaki fark Zx310 Ap nin akıllı telefonlarla mikrofon uyumu var Zx310nun ise yok.Arada 10 tl fiyat farkı var.Zx310 70 Zx310 Ap 80 tl.Belki birinin işine yarar diye yazdım.Hadi kolay gele...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Winterfell- - kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekur.
    Bende 310 almayi duşunuyorum ama kararsizim ses duzeyi ve bass kalitesi nasildir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagy kullanıcısına yanıt
    Çok dengeli temiz güzel bir sesi var.Baslar çok iyi değil ama tatmin ediyor beni ama öyle bangır bangır değil.Ses yüksekliği de çok iyi bence.Spotify kullanıyorum dışarıda kapalı mekanda vb. Hiç bir yerde ses fullemedim çünkü ses yüksekliği gayet yeterli.Ama en beğendiğim özelliği bu fiyatta çok temiz ve güzel bir ses vermesi.Ben memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zx310 ile zx110 arasında tasarımdan başka fark var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AjanGevrek

    Zx310 ile zx110 arasında tasarımdan başka fark var mı

    var.. kapsadigi frekans araligi..

    zx110 --- 12hz - 22khz
    zx310 --- 10hz - 24khz


    yani bazi tonlar ve veya var olan tonlari daha iyi daha guzel duymamizi saglar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LazPacino

    quote:

    Orijinalden alıntı: AjanGevrek

    Zx310 ile zx110 arasında tasarımdan başka fark var mı

    var.. kapsadigi frekans araligi..

    zx110 --- 12hz - 22khz
    zx310 --- 10hz - 24khz


    yani bazi tonlar ve veya var olan tonlari daha iyi daha guzel duymamizi saglar

    İnsan kulağı 20 hz - 20 khz arasını duyabiliyor.
  • olabilir, dogrudur.. ben teknik acidan aciklama yapmistim.. sonucta adamlar ozelliklerin de vermis,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LazPacino

    olabilir, dogrudur.. ben teknik acidan aciklama yapmistim.. sonucta adamlar ozelliklerin de vermis,

    Ben de bilgi olsun diye ekledim. Tabii teknik özellik olarak etkisi yok değil ama tonları duymakla ilgili değil bu etki. Daha düşük frekansları destekleyen kulaklık düşük frekanslı seslerin (bass) titreşimlerine karşı daha dayanıklı olur ama çok da büyük bir etkisi yoktur. Aslında bunların hepsi satış hilesi. Bu serinin hepsi neredeyse aynı ses kalitesine sahiptir.
  • 24 şubat BİM mağazasının 37,50TL bedelle Sony zx110 Aldım. Halen bu konuyu takip edip bu kullaklığı özellikle zx110 serisini almayı düğünenleri kesinlikle tavsiye etmem. Daha önce Sony mdr-110LP kullanan biri olarak, ZX110 ses kalitesi ve özellikle tiz seslerdeki belirgin eksikliği benim ilk dikkatimi çeken. mdr-110LP gerek tiz sesinde ve gerekse bass'larda ZX110 serisinden çok çok daha iyi.
    ZX110 traşlanmış tiz, boğuk bir bass sesi nispeten sahneden yoksun bir performans ile Sony'e yakışmayan kalitede bir ürün sunmuş olması, beni gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrattı.
    Philips SHM1900 kullaklık bu güne kadar gerek tiz gerekse bass performansı ile ve filmlerde ve gerek konser gerekse stüdyo müzik kayıtlarında beni gerçekten mest etti. fiyatı da ZX110 ile aynı. Kesinlikle Philips SHM1900 tavsiye ederim.
  • Geçen kış bimden orjinal sony garantili sony zx110 almıştım, sesi gayet güzel almanızı tavsiye ederim.

    Kablosu sağlam plastik aksamı da gayet güzel ben beyaz olanı aldım 1 sene olmak üzere yaklaşık herhangi bir sararma v.s. olmadı. Sesi tonu çok hoş bası gayet yeterli sırf bu kulaklık için pc ye linux kurdum sesi %150 ye kadar yazılımla arttırıyorum ve kulaklığıda takıyorum özellikle elektronik müziklerde ses bozulmuyor ben bim indiriminden 40 tl ye aldım sizinde indirimlerden yararlanarak almanızı tavsiye ederim.

    Nissan Qashqai aracımızı alırken ekstra ücret ödeyip bossme (adını yanlış yazmış olabilirim) ses sistemi koydurtmuştuk ve sesin gayet yeterli oldugunu düşünüyordum taa ki bu kulaklığı alana kadar, nissanın bize o zamanlar 900-1000tl fark alıp koyduğu ses sisteminin ses kalitesi bu kulaklığın ses kalitesinden daha düşük. Aracın elektronik aksamının çok hassas olduğunu bilmesem gider şuan komple ses sitemini sony ile değiştiririm.




  • Az önce mavi renk zx310 aldım ses seviyesi çok düşük neden acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.